Where we are

Mina forna idoler har gett ut ett nytt album som har fått namnet "Where we are". Albumet har släppt nu på spotify och jag kan inte säga så mycket annat att det är ett ballad-album som alltid. De finns riktigt fina låtar med. Jag tycker att de gör många bra ballader. Det är väl deras stil på de senaste åren och jag tycker om det. Denna gång är det helt nya låtar de ger ut. Förr har de ofta haft covers med på albumen, men denna gång är det helt nya låtar.

Gave me the world to take it all away
All you left me was yesterday
And this space in my heart
Now it's slowly tearin’ me apart
I'm takin’ all that I learned from you
I'll make it something I’ll never do
I can't be who you are
You taught me how to break a heart


TrettiondeNovember

Jobb idag igen och timmarna gick ganska så fort. Efter blev det middag på O'learys innan handbollsmatchen mellan IFK Skövde - Sävehof. Jag kan bara säga BIG DRAMA! ojojoj.. Vi satt denna gång bakom spelarna och då får man höra lite roliga kommentarer och svärdomar än vad man gör uppe på VIP-läktaren. Det är mer lugnt där.
Men det var en bra match och IFK ledde matchen i stort sett hela matchen, men tyvärr kom Sävehof i kapp i slutet. Så det slutade 30-30, typiskt. Bättre än förlust, men ändå.

Dåliga bilder med mobilen, glömde kameran hemma.


TjugoniondeNovember

Och så var helgen slut! Ligger här nu i sängen och kikat klart alla bloggar som jag läser dagligen. Det tar sin lilla tid. Huvudvärk har jag också, fick det först nu ikväll. Annars har jag bara varit trött hela dagen.
Jag och Tidde drog ju ut till Bogrens igår och hade det mycket trevligt. Det är alltid lika trevligt att träffa folk man inte har sett på länge :) Bogrens hade öppet ända till 03, så då var man i säng vid 04tiden. Mina fötter mådde inte så värst bra då..
Idag har man varit på julbord med släkten, mysmys. Tycker dock inte om julbord så mycket, inget som faller mig i smaken. Vi var på Wrågården som ligger utanför Falköping och där har de en älgpark. Så Emma och Daniel var väldigt uppspelta över att få se en "moose" :) Så det kom en älg fram till oss vid stängslet, så jag klappa den på mulen och tog tag i horna lite grann :) Helt plötsligt så kom det en annan älg och började stångas med den andra älgen. De ville tydligen visa upp en liten show för oss!

Nu ikväll har vi bara slöat, ätit glass och kikat på när Zlatan gjorde mål för Barcelona :) Det gillas!


TjugoåttondeNovember

Det blev inget inlägg igår. Jag kom hem strax efter 02 inatt efter en supermys kväll med Malin och Jossan :) Vi hade jättetrevligt och pratade minnen och skvaller. Flickorna är precis desamma som de alltid har varit och dem är supergoa. Vi får se till så det inte tar ett helt år till tills vi ses igen, vilket det gjorde förra gången.
Tack för kvällen flickor!

Idag har vi hämtat Emma och hennes pojkvän Daniel :) Emma var ju vår utbytesstudent från Australien och nu pluggar hon i Malmö i ett halv år. Så nu har pojkvännen kommit till Europa för att hälsa på :) Mycket trevligt! Så vi har varit på stan och fikat. Nu ikväll ska vi ut och äta gott. Sedan pratade jag med Tidde nyss, så jag stannar kvar i stan, så ska vi ha det lite mys :)

Nu mitt i allt, så har jag blivit extremt nedstämd.. Jag vet inte ännu om det är så. Jag har tidigare inte velat inse det, så jag har inte tänkt på det så mycket. Om någon timme får jag reda på om det är så eller inte. Jag vet inte om jag är redo för detta. Man har ju levt i ovishet en lång tid och gått och undrat som det är något nytt som skett.
Jag vet att jag skriver i gåtor just nu, men någon av er kanske förstår.

Minnen vaknar till liv

Jag halvkikade lite på förkväll i eftermiddags och läste mina tidningar samtidigt. Helt plötsligt får jag höra att någon säger att Westlife snart ska sitta i soffan och prata om sitt nya album. WHAT? Och så får jag se de fyra grabbarna sitta där och mååånga minnen vaknar till liv! Jag har som sagt varit och är ett stort fan av Westlife. Jag har sett dem 2 gånger innan i Gbg och Sthlm. Jag sitter där och skrattar för mig själv. Jag kommer ihåg att vi inte tyckte om Mark, men gud vad snygg han har blivit. Nicky låter precis likadant och jag är fortfarande förälskad i hans hesa röst.
Ojojoj... Jag slutade lyssna på Westlife för några år sedan, men nu kanske man ska börja lyssna på dem igen.
Och just det! Carin Da silva eller någon säger att de hoppas på att dem kommer tillbaka till Svergie snart och hälsar på. Då säger dem att de redan kommer hit nästa vecka och ska uppträda på Idol.
............JAG SKA FÅ SE WESTLIFE FÖR TREDJE GÅNGEN! Haha, jag skickade iväg ett sms direkt till Elin och berättade om denna underbara nyhet. Jag och Elin ska ju nämligen ner till Gbg nästa fredag på Idol :)
Käre nån, för några år sedan, typ när jag var 13-14, så kretsade ju mitt liv runt Westlife. Jag tror att jag alltid kommer att förbli ett stort fan av Westlife!

Bilder från Sthlm då vi såg Westlife i Globen 2005:
Gud, vad man har förändrats sen dess...

Tre förväntnasfulla flickor!

Vi sprejade Irlands flagga i håret ;)


TjugosjätteNovember

Idag har det återigen varit lugnt på jobbet och efter lite eftertankar så bestämde jag mig för att åka in till stan och kika. Eller ja, kika gjorde jag mycket väl och några påsar följde med hem :)

Ring - H&M

Leggings - Åhlens & GT

Klänning & korsett - H&M

Klänning, en svart och en röd - BikBok

+ BH och massa modetidningar


Käre nån...

Hahah, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Detta är nog den sämsta MJ-imitatören jag har sett!
Han kan inte dansa, han kan inte låten och han har silikonbröst... Herregud.
Hittade klippet hos Wysteriiasblogg.se

 

Går man in på hans profil på youtube, så kan man se fler klipp där han står och "dansar" och spänner sina bröst. Det ser ju bara sjukt äckligt ut... Nej tack till den typen av killar och kropp!


TjugofemteNovember

Idag var jag återigen på jobbet och mådde mycket bättre. Jag kände mig inte lika trött och svag, smärtan i ryggen hade dämpat sig, dock kan jag fortfarande inte lyfta armen så mycket. Det var inte lätt att sätta upp håret i en tofs kan jag säga.. Hörde att flera på jobbet hade känt sig mer svaga och febriga. Usch för svinsprutan!
Det har varit lugnt idag förövrigt. Efter jobbet blev det bankmöte som tog ett x antal timmar och nu ikväll har man bara slappat framför tvn.
Jag börjar känna ett ganska så starkt shoppingsug just nu... Har faktiskt inte shoppat på en tag nu. Men snart kommer lönen in och då ska jag nog ta mig en tripp in till stan och kika :)



TjugofjärdeNovember

Jäkla spruta... Det blev inget jobb för mig idag och det var inte för att jag hade feber eller något. Jag fick sjukt ont i armen, kunde inte lyfta den. Sedan har jag så himla ont i ryggen och det är inte pga sprutan. Jag har ont typ mellan skulderbladen, alltså inte i ryggraden. Lite svårt att förklara, men det känns som om en nerv eller liknande har kommit i kläm. Jag har inte kunnat sova alls i natt för att jag har haft så ont. Jag kunde inte ens sätta mig själv upp :S
Hoppas att det går över snart.


The Fame Monster

Lady Gaga har kommit ut med ett nytt album och de låtar som jag hört är helt sjukt bra!
Här är några av låtarna:


Telephone - feat Beyoncé


Alejandro


Speechless


Monster


J & M

Jag längtar en hel del till fredag nu. Eller ja, det gör man ju alltid. Men denna fredag ska jag nämligen träffa Malin och Josefine som jag inte har umgåtts med på ett år. Helt sjukt hur man kan glida ifrån varann så. Men nu har vi bestämt att vi ska ta tag i oss igen och börja träffas. Ska bli mycket kul :) Så vi ska ha det mys med Idol, pepparkaksbak och prata massor av minnen!

Bilder från 2005 :)

Vinst !

Och självklart blev det vinst som jag sa för IFK Skövde! Härligt att få slå nykomlingarna Kristianstad :)
Blev dock lite nervöst i slutet när IFK slarva och Kristianstad närmade sig. Men icke, Vi vann ändå tillslut!


TjugotredjeNovember

Happ, då var det gjort! Nu har jag tagit svinsprutan och nu ligger jag i sängen med 40 graders feber...
Nej då, jag mår så bra så, än så länge.. Men gud vad seg hon var som tog sprutan på mig! Kändes som jag satt där med nålen i armen i typ 3 min. "Jag tar detta långsamt, så du inte känner så mycket tryck" Jag skiter väl i trycket, bara jag blir av med nålen i armen! Just nu känns det ganska så konstigt i armen, det typ värker/kittlas eller något sånt.
Jaja, Om någon timme ska jag åka in och kika på när IFK Skövde förhoppningsvis vinner :)


TjugoandraNovember

Söndagkväll och helgen är redan slut... Att det alltid ska gå så himla fort.
Idag har det varit lugnt, varit allmänt slö. Jag har dock varit på New Moon ännu en gång och den var lika bra som första gången :) Längtar till den tredje filmen kommer ut i sommar nästa år!

Plumsade även i badet förut. Mycket skönt! Har inte badat på hur länge som helst. Orsaken till det är att vår gamla badkar var typ sönder, läckte och sånt. Så nu har vi ett nytt badkar, äntligen säger jag bara!

 


1996

Hittat två stycken bilder på mig och Elin från -96
Sjukt söta tycker jag, speciellt min Elin! Ser dock ut som jag tar upp hela tårtan och Elin sitter där i bakgrunden och bara väntar på att få en liten bit.. :P Iofs så var det ju min födelsedag, så självklart skulle jag ha mest av tårtan!


TjugoförstaNovember

Idag fick jag sova riktigt länge, men när jag vaknade upp så var jag fortfarande trött. Och det är jag typ fortfarande, hm.  Iallafall så tog jag det rätt lugnt för sedan skulle jag på teater på Grease. Sedan ringde Åsa och sa att vi skulle fika en timme innan. Då blev det fart på mig, fick stressa som bara den.. Det gjorde inte saken bättre när bror min låg och sov och inte hörde på vad jag sa.. Men jag kom iallafall in i tid och jag kunde verkligen inte sluta stressa och slappna av, typiskt mig.
Teatern var mycket bra faktiskt! Han som spelade Danny Zuko har tydligen varit min barndomskompis, lite kul. Kände dock inte igen honom. Men Grease var nog den bästa jag sett på Skövde Stadsteater. Nu är jag hemma igen och försöker hitta någon film jag kan kika på. Jag blev ganska så sugen på att se filmen Grease nu istället, men jag hittar den inte :/ Får kika på något annat. Eller så tar jag mig ett bad. Kan iofs göra både och denna kväll.



New things

Nu har jag ytterligare fått hem lite smått och gott som jag tänkte visa :)

Skor - Jimmy Choo H&M


Jumpsuit - Jimmy Choo H&M


Inte världens bästa bild men, tycker om ryggen iaf :)


Halsband - H&M
Tycker mycket om detta halsband.


Läppglans - Smashbox
Ögonskuggor - Bobbi Brown


TjugondeNovember

Idag har jag varit fruktansvärt trött! Och självklart får jag skylla mig själv när jag var och såg premiären av New Moon :)
Filmen var verkligen super! Klart att de hade tagit bort vissa småsaker, men i helheten så tycker jag att de fick med det mesta. Usch, det grep tag i mig i början av filmen.
Hej flashbacks...
Jaja, ska bli kul att få se den igen på söndag!
Jag hoppa i säng kl 03 inatt och gick upp 07, så jag kan inte ha sett pigg ut på jobbet. Jag slumra till och med till på lunchen hemma, då är man trött.

Iallafall, nu är jag och bror min i Skultorp hos våra kusiner Kasper och Vilma och ska kika på Idol strax. Vi har käkat kinamat och haft det allmänt mys.




Imorgon smäller det!

Imorgon natt, 23.59, sitter jag och Matilda i biosalongen för att få se den efterlängtade filmen New Moon!
Det ska bli sjukt kul att få se den när man har väntat så länge :)

Lägger in denna heta bild, då man självklart är på team Edwards sida ;)


ArtondeNovember

Var supertrött när jag vaknade, åkte till jobbet och typ längtade tills jag skulle få komma hem. När jag väl kom hem, så gick jag raka vägen till soffan och slog på tvn. Jag satt där i ca 10 minuter och sen ringer min mobil. Det är matilda! "Hej Jessie, du ska med till Lager 157!" . . . . . . ska jag? Okej, jag hänger med.
Ingen vila för mig inte! Men det gjorde självklart inte något eftersom det bara är kul att få prata ut med Tidde :) När vi var på väg ner så regnade det som bara den, inte kul. Jag har bestämt att jag har shoppingförbud ett tag framöver och jag lovade mig själv att jag absolut inte skulle köpa något där. Jag behövde inte lova någonting. Jag hittade inget alls. Vi var klara på 20 min. Men men som sagt, alltid kul att få vara med Tidde lilla :)



SjuttondeNovember

Idag har det varit oehört lugnt, både på jobbet och hemma. Har inte gjort alls mycket idag... Hade tänkt att åka och träna, men jag kände att jag bara inte orkade. Jag har börjat tappa lusten för att träna, tror att det beror på att man går på samma pass på friskis och svettis. Jag vill börja dansa igen på Dansverkstán i Tidaholm. En sjukt bra dansskola! Jag har ju dansat showjazz och streetfunk där förut i flera år, men jag slutade pga plugget.. Men nu känner jag att jag vill börja igen. Får göra det till nästa termin i januari. Då vill jag nog köra showjazz och prova på MTV-style :)
Det känns som om inte friskis och svettis ger så mkt. Det är för slappt..





Moonwalk

Fick även med mig denna självbiografi skriven av Michael Jackson från år 1988 :)
Har börjat läsa lite smått och man fastnar genast.


SextondeNovember

Min dag började inte så bra. Detta är typ det värsta som kan hända mig på morgonen. Jag försov mig. Med en hel timme!! Skulle ha gått upp kl 06.30, men jag vaknade av att mor min väckte mig kl 07.30 och jag börjar jobba kl 08.00. Kuuul... Det var bara att stressa och börja springa runt i huset. Det blev ju inte bättre när jag kom ner till jobbet, jag var fortfarande stressad även om jag inte behövde det. Kan liksom inte slappna av.
Jag måste ha stängt av alarmet i sömnen eller något, för jag har inget minne alls att jag hörde alarmet.
Jaja, så kan det gå.
Annars har jag tagit det lugnt, hämtat ett stoooort paket från HM :)
Måste nog ta en shopping-pause snart... ehe.

Nyinhandlat från Sthlm

Då tänkte jag visa er vad som fick hänga med mig hem :)

Paljettlinne från Jimmy Choo for HM

Jumpsuit och skor beställda från HM kundservice

Klänning - HM

Klänning - HM

Linne - Urban Outfitters

Tshirt - Urban Outfitters

Skinnjacka - HM, Divided Exclusive

+ ett par byxor från HM som jag glömde få med på kort.


FjortondeNovember, Shopping i Sthlm

Igår minsann blev det shopping! Började med att jag försov mig och det gjorde päronen med tydligen. Vi skulle äta frukost kl 09 men vi vaknade kl 09.. Jag skulle ju sätta mig framför datorn och försöka få tag på några Jimmy Choo kläder som släpptes då kl 10. Så det blev en snabb frukost för mig. Jag ville inte ställa mig i kö till HM och armbåga mig fram till plaggen, så jag försökte via webbshoppen istället. Men det gick ju åt skogen.. Det gick inte att komma in på hemsidan. Men sedan fick jag en idé (pling!), jag ringer till HM kundservice och köper därifrån istället! Jag kommer fram efter 10 min och någon minut sedan är en jumpsuit och ett par skor mina från "Jimmy Choo for HM". Nice! När det var avklarat, så begav vi oss mot affärerna. Jag begav mig genast till HM för att se om det fanns något kvar och självklart fanns det massor kvar, fast mest i stora storlekar. Jag hittade lite annat från HMs egna märke och ett linne från Jimmy Choo-kollektionen. Sedan sprang jag vidare till massa andra butiker. Mina armar kunde knappast bära mer efter några timmar. Jag höll på att dööö samt mina fötter, ajaj!
Det var lite kul att se halva stockholm gå runt med lila Jimmy Choo-kassar från HM :P Helt sjukt hur mycket folk det var. Insane!
Vid 18tiden så satte vi oss på väg hem igen till Skövde och denna gång gick turen faktiskt på 2 timmar och inte 6 timmar :)

Bilder på vad jag köpte kommer i nästa inlägg.

Jag inne på HM

Fortfarande på tåget. Nu mellan Töreboda och Laxå..

Haha, vi har en sån jäkla skön lokförare!
Vi har ju stått stilla ett bra tag nu och sedan meddelar han : "Nu har vi fått signal och mötande tåg åker nu förbi oss, så nu ska vi kunna åka iväg vilken dag som helst!"


Update: Nu är vi äntligen på väg, på riktigt. Vi är väl lite mer än en timme ifrån Sthlm. Men sak samma, det kommer iallafall bli shopping imorgon, Me like!

TrettondeNovember

Haha, jaa ni... Detta är verkligen fredag den 13e! Igår skrev jag ju att vi skulle åka av rälsen med tåget, men så är ju inte fallet som tur är. Då skulle jag nog inte skriva just nu. Men iallafall, Vårat tåg skulle ha avgått från Skövde kl 18.47 och vi åkte från skövde kl 20.30. Ganska så nice. Det är nämligen så att en kontaktledning är helt av, så alla tåg står stilla. Iallafall så sa lokföraren att vi kunde åka från skövde... till Töreboda. WOHO, gud vad långt vi kom!
Så nu är vi i töreboda och i dagsläget så kan det ta upp till 2-3 timmar innan vi kommer härifrån. Vi skulle ha varit i sthlm vid 21. Härligt värre alltså. För mig gör inte detta så mkt, ska ändå inte göra något ikväll. Det är imorgon som shoppingen är och bara jag kommer til Sthlm så är jag nöjd :) Tur att man har datorn med sig också!


Update: nu ändra dom till en timme tills vi kan åka härifrån!

 


TolfteNovember

Idag har det varit jobb och sedan var jag ute och åt middag på stan med Matilda och Madde :)
Riktigt mysigt och kul! Vi satt verkligen och babbla om allt mellan himmel och jord. Det var säkert en och annan tjuvlyssnare runt om kring oss, haha.
Imorgon bär det av till Stockholm och det innebär massa shopping, woho!
Glad Jessie :)
Det är även fredag den 13e imorgon... ojdå, tåget kommer åka av rälsen? usch, hemska tanke! Får bara massa sådana tankar nu....

Jag har fastnat totalt för Lady Gagas nya låt "Bad Romance". Sjukt bra! Lika konstig och sjuk video samt klädsel, men ack så sjukt coolt! Älskar att hon sticker ut som hon gör. Vacker är hon också.
Go Lady Gaga!


ElfteNovember

Tänkte visa upp ett par skor som jag avgudar. Lite passande såhär nu när HM har ett samarbete med detta märke som släpps nu på lördag. För er som inte har hängt med i modesvängarna, så är det Jimmy Choo som släpper olika kollektioner där.
Skorna som visas på bild är alltså då ett par Jimmy Choo! :) Älskar dem verkligen, dock har jag inte hittat något bra tillfälle att använda dem ännu. De har en relativt hög klack och ingen platå alls, vilket inte passar så bra för en utekväll precis. Men så småningom ska jag hitta något tillfälle då jag kan bära dessa Jimmy Choo!

Hehe, lite kul att mina tår på ena foten knappt syns :P






TiondeNovember

Idag var man lika trött som de andra dagarna. typiskt, igen... Efter jobbet kunde jag däremot somna en stund, även om jag inte trodde att jag hade sovit något. Efter min lilla tupplur så drog jag mig mot Friskis och svettis och skulle prova på step för första gången där. Och ja.. det var första och sista gången jag gick på step. Det passade inte alls mig och det var bara komplicerat. Tränaren var inget vidare heller tyckte jag. Matilda tyckte precis tvärtom :P Hon älskar't! Sorry Matilda, men du får gå själv på step i framtiden :)


NiondeNovember

Då var den den mest tråkiga dagen i veckan avklarad. Har jobbat och varit otroligt trött hela dagen. Ändå kunde jag inte sova när jag kom hem. typiskt... Sedan var det ju handboll idag också. Tvekade att hänga med, hade gärna bara suttit framför tvn och kikat på vänner och ullared :) Men icke, jag åkte med till handbollen för att se IFK Skövde - Lugi. Herregud, vilken dålig match. Typ målöst. I halvlek stod det 12-11 eller något liknande till IFK. Dock var det väldigt jämt hela vägen, men båda lagen slarva något otroligt mycket. Sista minuten av matchen blev en rysare och avslutades med ett staff och IFK lyckades göra 22-22. Bättre än förlust iaf!

Jaja, nu ska jag väl försöka släcka en aning tidigare än igår, kanske därför jag var trött idag. Imorgon blir det mer jobb och sedan blir det Step med Matilda :)

Nattinatti på er som läser min blogg!
Ni får förresten skriva vilka ni är, skulle vara kul att veta vilka som läser min otroliga intressanta blogg...

MJ

Idag fick jag denna bok som beskriver om en legends liv, musik och kärlek.
En hyllning till Kungen av pop. En väldigt fin bok.
Det är sorgligt egentligen hur media och press kunde förvränga och förlöjliga hans liv. Det står en citat av MJ då han ska ha sagt "Jag tror att jag är en av de ensammaste människorna i världen" och det förvånar mig inte alls att han sa så. Man får läsa om att han aldrig fick vara barn och att han förlorade sin barndom. Han ska även ha sagt att han kunde gråta när han såg de andra barnen leka på andra sidan gatan, när han själv fick åka och jobba när han var liten. Han blev ju känd redan vid 6-7 års ålder. Inte undra på varför han blev ett barn i vuxen ålder.

aja, jag kan sitta och skriva hela natten om Michael om det var så.. får ta det i något annat inlägg.
Här har ni iallafall några urdrag från boken:










ÅttondeNovember

Denna söndag har man bara tagit det lugnt. Varit uppe och farmor och farfar för att fira farsdag, tradition kan man säga :) Skönt att inte göra något vissa dagar, som söndagar. De är till för att bara ta det lugnt på. Speciellt om man var ute dagen innan, vilket man var denna lördag. Jag och tidde bestämde oss tillslut att släppa loss och hoppa i klackarna och dra ut.
Alltid lika kul när man är med Tidde :)
Idag har jag pysslat lite också! Jag köpte nämligen en vit tyghandske när jag och tidde var på Thiller Live som jag satte lite glitter på. Ni förstår nog varför...

Resultatet på min inte så jättelyckade handske:

Men men, bara den fick lite glitter på, så är jag nöjd!

SjätteNovember

Äntligen fredag!
Vad har då hänt i veckan.. jag har jobbat som vanligt. För de som inte vet, så jobbar jag ju nu på Borgunda Såg och man kan väl säga att jag sitter i reception/informationen. Jag sitter mitt i smeten där jag har uppsikt över alla kunder och anställda inne i butiken och kontoren. Sedan kan man säga att jag är assistent åt en kille som håller på mycket med reklam, it osv osv. Jag svarar även i telefon, så ring gärna 0500-445480, så ska jag förhoppningsvis svara om nu ingen annan hinner före mig :)
Vad som hade hänt i veckan var det ja.. Sedan har jag och Matilda varit i Jönköping och kollat på Thriller Live som är en hyllning till Michael Jackson & Jackson 5. Kan inte säga så mycket mer än att det var super! De hade fått med alla steg från varje video, alla MJ-läten, -moves osv osv. Denna hyllning spelas normalt i London, men nu är de ute på turné. Sedan har det inte hänt så mycket mer i veckan. Idag var det ju idol och Rabih åkte äntligen ut! Det var allt på tiden att den lilla charmknutten åkte. Det enda han kunde var att waila och han lät precis likadant varje gång. Det enda han kunde lyckas med var när han sjöng ballader. Han är ingen Idol. En idol måste kunna variera sig och kunna sjunga flera olika genrer, vilket t.ex. Erik kan. Så lyssna nu på juryn och även på mig, för vi har rätt ;)
Själv har jag ingen favorit precis. Tycker att de förra säsongerna har varit en aning bättre än i år. Men favoriterna i år är iallafall Erik och Reza.
Jaja, nog om Idol och mina förklaringar till varför jag har rätt...




Word

"Var precis och såg filmen om Michael Jacksons sista tour! “This is it”! Jag hade läst alla negativa recentioner om den, men bestämde mig ändå för att se den!

Helt sjukt bra, varje minut av filmen fick mig att rysa, gav mig inspiration att vilja  bli en bättre människa, för att rädda vår planet.  Michaels budskap är enkla, men ibland är det enklaste ord det svåraste att nå fram med. Vem  bryr sig när jag säger att jag hatar näthat. När jag säger att jag vill att vi ska älska varandra och få bort allt hat. Allt börjar faktiskt i det lilla. Det börjar mellan dig och dina vänner, dig och din granne. Dig och dig själv. Efter det skapas mer hat. Men om vi kunde börja där, i det lilla och vara kärleksfulla mot varandra tänk vilken fin planet vi skulle få!

Michael dog med en hel generation av krig, hat, kärlek och lycka. Nu måste vi ta över och ge varandra samma budskap. Biosalongen var alldeles knökfull utav både barn och vuxna, människor som kanske skulle varit och sett det sista av sin idol i London. Men som nu istället fick se en snabbt ihopklippt liten bit av  ett mästerverk. Men Michaels budskap nådde fram ändå, salongen höll andan. När Michaels avmagrade kropp tog sina sista danssteg. Så dansade han in sitt budskap i våra hjärtan. Love will never die!"


- Text tagen från Carolina Gynnings blogg


Jag kan inte säga så mycket annat än att jag håller med helt och hållet!

Rest in peace Michael Jackson!

 



FemteNovember

Ny bloggdesign = ny bloggstart?

Det är precis vad jag hade tänkt. Bloggen har ju inte varit så värst munter på det senaste nu, så jag tänkte att det skulle bli ändring på detta nu :)
Skriva om dagarna, tankar, kanske ska bli så seriös så jag börjar med "dagens outfit"! Vilket jag inte tror kommer att hålla så länge. men men, som sagt, nu ska det bli lite mer att läsa om iallafall :)
Vad har hänt det senaste... Jag har nyss fyllt 19, fått jobb hos pappa (surprise?), färgat håret en nyans mörkare, blivit ett MJ-freak?, och säkert lite mer :)

Jag får även tacka mina älskade Elin som gjort denna bloggdesign! <3



RSS 2.0