Måndagen

Dagen i sig har varit relativt slapp. Började som sagt kl 11.00 idag med filosofi. sedan var det massage och alternativ medicin. Inga jobbiga lektioner idag alltså. När man väl var hemma vid 16, så var det bara att börja plugga. Labbrapport och sedan plugg inför svenskaprovet som är på fredag. Tycker inte om svenskan. För mycket fakta. Bara att gilla läget.
Sedan fick jag mig en liten överaskning, Farmor och Filippa kom på besök :) Har inte sett sötungen sedan hon insjukna, men nu mår hon bra och hon är som vanligt, pigg och glad. Dock måste hon ta medicin varje dag i ett halvår nu. Man kan verkligen inte sluta le när man ser henne och hur hon försöker forma ord :)

Hm, jag har kommit på att jag kräver väldigt mycket. Jag vill så mycket. Men saker är ivägen hela tiden. Skolan tar upp mycket tid, men även andra saker tar upp tid. Så, tid är vad jag vill ha. Mer tid som inte finns. Det skulle kunna finnas, men vissa har helt taget fullt upp. Jag kan egentligen inte begära mer tid än det jag får. Jag får en hel del, jag kan bara inte se det själv. Eller så vill jag inte inse det. Det är jobbigt. Saknad är jobbigt.

Helgen

Mycket mysig helg vill jag säga! Fredagen var väl inte så märkvärdig, var bara hemma och slöa. Sedan på lördagen åkte päronen till Gbg och kom hem idag. Iallafall så åkte jag och bror min och kikade på när David hade match. Han var så duktig under periodpauserna ;) Efter åt drog vi och handla mat som vi skulle ha senare på kvällen. När vi kom hem, kom David strax efter och vi började tillaga våran Thaikycklinggryta, inte så pjåkigt! Skjutsade sedan Dennis till Stp och vi hade huset för oss själva :) Massa god dryck och Braveheart stod på listan. Mys mys!
Idag gick vi upp relativt sent och frukosten bestod av våran berömda Pasta Carbonara, supergott! Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt och inte haft så mycket för oss.
Imorgon börjar skoldagen 11.00, vilket innebär ännu mer sovmorgon än vanliga fall. Me like!

Onsdagen

Nu denna onsdagskväll sitter jag här i mitt rum och har huvudvärk. Det händer inte så ofta att jag får det. Det går väl över inom kort. Ont i magen har jag fått också. Jag tror att det beror på att jag har ätit för mycket glass. Kan inte rå för det, glass är underbart gott! Tjockisjessie då.. Jaja, hyffsad dag har det varit iallafall. Roligast på hela dagen har ju lätt varit på Socialkunskapen. Vi har fått i uppgift att vi ska intervjua varann inom olika områden som vi själva har valt och frågorna måste vara på ett speciellt sätt osv som vi har lärt oss på Socialkunskapen. Ja, herregud.. Vi satte oss på rådhuscafét och intervjua och det gick faktiskt bra, även om det blev lite flum hit och dit. Lätt bäst var Victorias lilla tabbe ;) Så söt!


Victoria klantar sig medans hon intervjuar mig :D

Måndag

Hm, har fått lite klagomål från en viss person att jag skriver väldigt tråkiga blogginlägg här. Men vad finns det att skriva om egentligen när man lever ett tråkigt liv? ;) Ni får ta mina inlägg som de är. Punkt slut!
Då var måndagen snart över och denna dag har inte varit så jobbig som man har trott. Rätt så slappa lektioner. Har lärt mig en ny muskel idag, Kappmuskeln. Den har sitt ursprung i nacken och en bit ner på ryggraden och sedan har den sitt fäste på nyckelbenet. Ni antecknar nu va? Iallafall så gjorde de grepp ganska ont som vi gjorde, iallafall på mig, det varierar ju från person till person. Förra veckan masserade vi rutmuskeln som sitter vid skuldran och vi lärde oss att gå under skuldran och sedan lyfta upp den. Ingen vacker syn vill jag säga. Men det är kul att utföra!
Jag läser Alternativ Medicin också som i-valskurs och tills idag skulle vi ha samlat några örter som vi skulle redovisa idag. Marthina hade varit såå duktig och plockat dessa ute i sin skog :) Så när hon la upp alla örter på bordet, så frågar en blondin: "har du plockat dom där ?!" Marthina - "Ja, det har jag gjort...." Blondinen: "Jaha, jag tänkte att du hade köpt dom någonstans." Dum blondin som tror att man köper maskrosblad och asp.




Söndag

Då var denna helg snart över och en ny vecka med massa skola står på schemat. Härligt värre! David åkte för en stund sedan härifrån och har varit här sedan igår. Vi var på invigningen av Arenan hela dagen igår. Det var inget speciellt direkt. Vi kollade lite halvt på damerna som vann och sedan herrarna som förlorade. Sedan åkte vi hem och myste framför tvn och kikade på filmen Psycho. Inte läskig alls, typ tråkfilm.
Resten av denna söndag blir väl till att slappa framför tvn eller något liknande. En klassisk söndagskväll med andra ord.

Tisdagen

Nu är tisdagen snart över och snart är det fredag. Iallafall nästan. Dessa skoldagar går ganska så snabbt när man tänker efter. Denna tisdag har varit relativt slapp. Har kommit på att alla tisdagar har varit slappa. Har ju bara två lektioner, om man bortser från projektet. Idag har vi checkat till studentmössorna som vi troligtvis kommer att bära någon gång nästa år :) gud, vad det är mycket detaljer osv som man måste tänka på när man ska beställa! Hur den ska se ut inuti, vilken slags modell, olika texter, programsten osvosvosv. Sedan finns det massa andra prylar som tröjor, mjukisbyxor, champagneglas, trosor och massa mer. Vi kom fram till att det kommer gå på lite mindre än 1000 spänn för mössan plus något mer. Härligt värre! Och sen ska man ju skaffa sig en balklänning och allt som tillhör det.. det är underbart att vara 3a! Ehe. Nog om detta.. Imorgon är det onsdag och det är en lååång skoldag.  Har bl.a friskvårdsmassage som är väldigt kul och denna gång vi ska lära oss att massera en ny muskel på ryggen :) Socialkunskap har man också och den kommer att vara sååå seg, eftersom jag kommer att kika på klockan var 5:e minut, för direkt efter lektionen ska jag ta första bussen hem till David :) Wiiiiiie!


Spexkort

Nu när man har blivit 3a och allt, så kommer det bli lite annorlundare än vad de andra åren har varit. I fredags var det skolfoto, alltså spexfoto. Efter många om och men, så bestämde vi oss för att vara fetton med massa onyttigheter osv. Och självklart ska dom införa i år att man inte får ha någon förklarande text under bilden. Vi hade tänkt att ha något i stil med "Västerhöjds största samhällsproblem", "Fredag hela veckan" eller "Ingen kan stoppa oss när vi rullar vidare". Som ni kanske förstår hade vi lite svårt att bestämma vilken vi skulle ha, men det behövde man ju inte tänka på. Typiskt att det just ska hända i år. Jaja, själva korttagningen var ett helvete. Det var så varmt av alla kuddar och filtar man hade tryckt in lite här och var. Men kortet blev nog förhoppningsvis bra :)

Bilder på hur några av oss i SP3sa såg ut :







Torsdagen

Idag har det varit en seeeeg dag. Började med att jag var extremt trött imorse och kunde knappt hålla ögonen öppna. Skolan började iallfall skönt med film, "Livet är underbart". Så otroligt bra och gripande film. Rekomenderar den verkligen! Efter det var det seg svenska och efter en lång håltimme var det historia, då vi hade ett "mini-test", vilket kändes som ett prov iallafall. Men det gick nog vägen. När man kom hem så var det bara att lägga sig i soffan och preciis när man håller på att slumra till, så kommer flickorna med bilen för att ta våran tripp till Tidaholm. Vi fixade lite saker som vi ska ha på skolkortet imorgon :) Det kommer nog bli bra. Det har varit lite delade meningar om vad vi ska ha på kortet. Våran klass är väl inte den bästa när det gäller att bestämma saker. Men men.. som sagt, så blir det nog bra i slutet iallafall.

Tisdag

Denna tisdag har varit en helt vanlig tisdag. Skola med historia och psykologi och de var väldigt slappa båda två. Sedan begav man sig hem för att göra sig iordning inför dansen. Vi var bara 5 st idag och vi brukar vara 8 st. hm, låter inte som så stor skillnad, men man märker av att det fattas många ändå på något sätt. Våran grupp blir bara mindre och mindre ju mer avancerade vi blir efter varje termin och jag hänger fortfarande kvar. Helt otroligt..
Åh, i fredags kom ju David hem och det är så himla skönt att ha honom här hemma. Så i helgen har jag spenderat all min tid hos honom och vi gjorde i stort sett ingenting alls, vilket var skönt och avslappnande på ett sätt. Nu är det skolan och träningar som står i vägen för att jag ska få träffa min man, så tid finns ju inte lika mycket som förr.

Fredag - 5 september

Äntligen. Dagen som man har suttit och väntat på i nästan en månad. Snart, om några timmar, så är denna eviga väntan över.




Onsdag - 3 september..

Det börjar närma sig.. det börjar dra ihop sig till något man har väntar på i 24 dagar, men samtidigt går tiden så otroligt sakta. Man måste helt enkelt ha något för sig, så man inte blir rastlös. För tillslut är det endast klockan man kollar på.
Så, idag har det varit en seeeg dag i skolan. Fast friskvårdsmassagen som jag går är riktigt kul, känns som jag har valt helt rätt kurs! Samtidigt är det väldigt skönt att kunna slappna av från alla andra teoretiska lektioner. Så, är ni ömma någonstans eller har träningsvärk osv, kom till mig, så ska jag ge er det ni behöver ;) Hehu.
Efter skolan hade jag bestämt mig för att kika på lite på stan och som vanligt, iallafall på den sista tiden, så försvinner det mesta i plånboken.. ajajaj. Men jag ser det som tröstshopping, eftersom man har saknat och tyckt synd om sig själv den senaste månaden. Iallafall, imorgon är det Göteborg som står på schemat och vi ska besöka massa tråksaker, som t.ex. Världskulturmuseet. Det är väl bättre än en seg dag i skolan.

2 dagar kvar..........


Tisdagen - 2 september

Dagens tisdag började med att man gick upp vid 10tiden, eftersom som jag hade sovmorgon till 11.30. väldigt skönt!
Sedan bestod skoldagen av två lektioner - Historia och Psykologi. Tiden i skolan drog iväg och sedan var man påväg hem igen. Inte någon jobbig skoldag med andra ord. Sedan blev det Streetdance för fulla muggar och det är inget slappt pass och bara utför lite små steg, utan en lektion består av uppvärmning i form av en kombination, styrka, strech och sedan huvud-kombinationen. Många missuppfattar om hur dansens uppläggning ser ut och många tror att man bara dansar lite och sedan är det över. Inte riiiktigt så sant. Jag själv är helt slut efter ett pass.
På tal om något helt annat, så är det en speciell dag idag, 2 september.. Idag är det 7 månader för mig och David :)
Tänk att tiden kan gå så fort. Då borde ju 3 dagar gå fort också, även om det verkligen inte känns så..

RSS 2.0