Vackra Paris

Paris är definitivt en stad som jag vill besöka igen! Mycket vacker och trevlig!
Första dagen besökte vi Eiffeltornet och vi var ju tvugna att åka högst upp, vilket inte var så smart.. Vi såg ingenting, haha! Sjukt disigt.. Då det var väldigt kallt, ville vi hitta ett mysigt café att värma oss på efteråt, så vi åkte till Champs-Élysées och där hittade jag Ladurée (!!) och fick med mig alla in dit för att prova på deras macrons, vilket är originalet bland macrons. Vissa var sjukt goda, andra lite mindre. Så jag köpte med mig en del hem :) Efter fikat så blev det shopping och på kvällen var det Moulin Rouge! Är ni i Paris, se den! Riktigt bra! Även om man fick se mycket bröst, så fanns det lite för oss tjejer att kika på också ;) Synd att det var fotoförbud, hehe. Nästa dag var det Prix d'amerique, vilket är världens största travlopp. För mestadels var det kallt och eländigt. Är inte så mycket för trav.. Kul att ha upplevt det dock. Efter det var det dags för fotboll! Tja, Zlatan var nog inte så nöjd med den matchen, för den var sjukt seg. Det var kul att se Zlatan in real life, men det var mindre kul att ha två svenska killar ( 08:or ) bakom sig som kommenterade varenda minut av matchen.. "Fan dem springer ju som sniglar..men det är väl för att de käkar sniglar här i Frankrike". Sjukt irriterade.. Förutom det, så har resan varit väldigt bra och som sagt, så åker jag mer än gärna tillbaka! 


Bonjour Paris !

Från Förenta Arab Emiraten till svenska fjällen och imorgon vidare till Paris, Frankrike ! Januari-månad har det minsann varit full rulle på! Ska bli riktigt kul att få besöka Paris för första gången på äldre dagar. Var där när jag var liten och då jagade jag tydligen duvor nedanför Eiffeltornet.. Denna gång lär jag jaga efter de bästa butikerna istället ;) Att även få se Zlatan spela med sitt PSG och att få uppleva Moulin Rouge är ju inte fy skam det heller! 
 

Sälen

Då var man hemma igen från Sälen! 
Har haft en riktigt kul och mysig långweekend med flickorna. Det var fullt fart hela dagarna med att åka upp och ner för backarna, dricka varm choklad, gå på after ski, mysa i stugan! Och även en kväll då det blev utgång och det var nog banne mig en av mina roligaste utgångar, för då var det schlagerkväll! Bara schalgerlåtar och även låtar från Eurovision. Sedan kom det upp två personer på scenen och framförde schlager live och så hade dem även besök av Mathias Holmgren! Som sagt, vi alla hade mycket kul! :) 
 

Ras al Khaimah

Nu har vi kommit hem från Ras al Khaimah / Dubai efter att ha firat nyår där med familj och släkt! 
Det har varit underbart skönt med värme och att få komma bort lite. Dock är det nu väldigt skönt att komma hem!  Men det blir inte så långvarigt, då jag senare i veckan sticker till Sälen med flickorna för lite skidåkning och mys! :)
 
 

RSS 2.0