My last day in LA

Då börjar min sista dag här i Los Angeles lida mot sitt slut.. 
Har tagit det lugnt under eftermiddagen och packat och städat. Sen vid 20tiden mötte jag upp Bea, hennes pojkvän och Julie på en italiensk restaurang i närheten. Mycket trevligt och helt ok mat! Det känns bra ändå att åka hem nu. Jag känner mig rätt så färdig med LA. Saknar min familj, släkt, vänner och vår svenska maaaat! 
På onsdag vid lunchtid är jag åter på svensk mark, woho! :)
 
Hahah, sista bilden är så klockren! Julie har fått sig en liten mustasch ;)
(Jag har tydligen fått något skit på kameralinsen)

After Oscar Show

Igår, eller i natt/morse var jag och ett gäng på en After Oscar Show! Vi åkte till Hollywood Bowl vid 01tiden och började köa och det var flera hundra redan på plats. Vid kl 03 så började man få gå på bussarna som tog oss till Dolby Theater där Oscarsgalan hölls tidigare, som låg 100 m bort... Kunde seriöst gått dit! Sen fick vi gå igenom security och sen vänta ca en timme utanför konserthallen, till ca 05.30. Vid kl 06 så var showen äntligen igång! Oscarsvinnaren Lupita Nyong'o som vann för bästa kvinnliga biroll i filmen "12 years a slave", som även vann för bästa film, kom förbi på en intervju! Sedan visade dom lite klipp från röda mattan och backstage och sen kom även American Authors och uppträdde med deras hit "the best day of my life". Sen var det ääängtligen över och kl 08.30 var jag åter i säng! 
 
 
 

Under my umbrella

Regnet det bara öser ner.. tralala...
Japp, i stort sett hela södra Kalifornien har drabbats av två stora regnstormar det senaste dygnet. Detta är de största stormarna på tre år och i år har dom haft en extrem torka och temperaturen har varit över det normala, så LA-borna är väldigt glada över det blöta vädret, men samtidigt så sjukt oroliga. Dom är ju inte vana vid detta. Hemma så är detta regn och lite åska. No big deal liksom.. Fick till och med ett varningsmeddelande på mobilen förut, eller nej, en "nödsituationsvarning" fick jag. "Flash flooding warning in this area until 8.45pm. Avoid flood areas". Nu vill jag inte påstå att jag var i riskzonen. Men jag har sett på nyheterna att områden kring bergen har det lite tufft med översvämmningar och mud floods. Detta väder ska fortsätta imorgon och avta först på söndag. 
Känner att vädret vill ge mig en påminnelse om vad som komma skall hemma i Sverige...! 
 
 

RSS 2.0