White dresses

Sommar-månaden Juni är nu på ingång och vad passar inte bättre nu i studenttider osv med vita klänningar. Chloé's klänningar är helt gudomliga!

glamour.se


No Makeup

The truth behind the makeup












TrettiondeMaj

Helgen börjar nu lida mot sitt slut.. Veckan som kommer är det inte mycket inplanerat, så då får man ta dagarna som de kommer :) Helgen har varit relativt lugn, förutom i lördags. Då åkte nämligen jag och mor hemifrån kl 08 till Gbg, för mor skulle på någon träff med andra nagelterapeuter och då passade jag på att shoppa :) Så jag stod utanför den bästa H&M-butiken tio minuter innan de öppnade. Där blev det en hel del shopping, även på Zara, Gina Tricot, Bikbok, Weekday m.m. När jag kollade på klockan första gången, så var klocken 13.00 och jag var då fortfarande inte klar, ehe. Var hemma igen vid 18tiden och drg nästan direkt vidare till Åsa o Co. för grillning och självklart ESC!

Så här brukar min axel se ut efter en dag på stan..


Germany!

Då var Eurovision över för detta år!
Jag tyckte faktiskt att det var många bra låtar med i final. Jag kunde inte bestämma mig för en favorit. Jag hade Frankrike, Tyskland, Island, Serbien, Azerbadjan, Cypern, Belgien och säkert någon till. Och att Tyskland vann till sist, var bra ändå. Lena med Satellite som lät av en korsning mellan Kate Nash och Lilly Allen. Sen var det ju faktiskt 1982 som Tyskland vann senast. Så Grattis Tyskland! :)
Rätt skönt att vi inte kom till final iår. Då slapp vi att bli arga över att vi antagligen skulle fått en bottenplacering återigen. Dock skiljde det 5 poäng i semin. Tio länder gick vidare, Sverige kom på 11e plats. Surt..? Japp.
Men det var nog lika bra ändå. Förhoppningsvis har Sverige lärt sig en läxa och ska tänka på vad de röstar på nästa år. Eller man kan ju alltid hoppas..!



Skärpning Sverige!

Okej.. Mycket snack om gårdagens fiasko. Jag kan inte hålla inne mina ord, utan detta är något jag måste yttra mig om, eftersom detta är något jag följer precis varje år.
Vart ska jag börja... Jo, Anna hamnade i fel semi-grupp. Det var för många bra låtar, medan i den första semin var det bara mindre bra låtar. Då hade hon förmodligen gått vidare, dock hade hon hamnat i botten i finalen som de senaste åren. Jag förstår inte hur Sverige kan skicka iväg en sådan låt? Visst, den är jättefin osv, men detta är något vi bara vill höra på radion. Vi röstar inte på något bidrag som kan lyckas i ESC. Detta var något som Salem Al Fakir sa imorse på The Voice. Han sa till och med att hans låt hade nog lyckats bättre i ESC och vet ni vad...Han har nog fan rätt!
Återigen, jag förstår inte hur ni röstar?! Förra året var vi sjuuukt nära på att skicka en läskig kvinna i gummistövlar, vad i helvete?! Men så kom operan före... Vi klarade semin, men inte finalen, botten. Och ni trodde att den skulle slå stort i Eurovision...Herregud. Senast vi lyckades var med Carola. Hon har övertaget för tillfället och vet vad som gäller i Europa.
Det "roliga" är också att den internationella juryn i år röstade på Salem och Eric och gav inga poäng till Anna. Men självklart ska hela jävla svenska folket rösta emot och ta Anna. Jag förstår faan inte hur ni tänker! Tänk till lite innan ni röstar Sverige och må vi få ett riktigt bidrag att skicka nästa år!

Alla svenskar som har varit med i år, alltså låtskrivare, körsångare osv, är kvar utom Anna. Danmark är i final och är skriven av G:son, den låten ratades i Sverige av jurygruppen. Bort med jurygruppen och låt för helvete Björkman va med mer i detta. Det hjälper inte ett skit att få bort honom från tävligen, då skulle det bli ännu värre.

För första gången i historien har Sverige inte hamnat i final...

Jag kan sitta och skriva en hel bok om detta om det skulle vara så, men jag blir så irriterad att Sverige aldrig
fattar.

Läs även denna länk där Bert Karlsson har skrivit en debatt-artikel om detta. Håller med helt och hållet!

I'm Carried away!

Är nu hemma efter biopremiären av Sex and the City 2! Jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra, lika bra som den första. Vet att tidningarna har skrivit att den har fått en eller två stjärnor, men det är ju filmkritikernas åsikter..
Haha måste bara säga att Samantha ägde i denna film! Älskar den karaktären :) Carrie hade problem och gick och grubbla som vanligt. Ska nu inte säga allt för mycket, men om någon vill se filmen och har ingen att gå med, så fråga mig, för jag kan nog se denna ett x antal gånger till! :)

Hehe, fick ryta till i biokön på en medelåldersBitch... Det kändes förjävla bra efteråt ;) Hon hade stått och klagat att de bara hade öppet två kassor och att det gick så segt. Detta var 5-10 min innan filmen skulle börja. Sen kommer Anna och Åsa fram till oss och skulle säga vad de skulle ha, så vi kunde köpa det. Tro fan att bitterfittan har starka åsikter om att dem tränger sig förbi.. Dem har ju väntat i denna kö så hiiiiimla länge. Då brister det för mig, så jag vänder mig om och säger att hon kunde då ha kommit 20 min tidigare då det inte var någon kö och att de inte alls tränger sig före. Hon fattade ju självfallet inte, så då fick jag ta det ännu en gång att de inte skulle gå före, bara säga vad de vill ha. "Jaha...." Så jääääääävla ägd blev hon! Mohahahah.

Ehe, går inte att förklara så bra såhär i bloggen, men återigen, hon blev ägd och därefter tyst ;)


ESC Semi 1

Har precis kikat klart på Eurovision Song Contest semifinal nr.1 och jag tycker faktiskt att de bästa låtarna gick vidare. Mina favoriter var Belgien & Island. Sedan var det väl några låtar som var lite mer roliga att lyssna på. Typ...bra och dåliga på samma gång :P Som t.ex. Serbien

 

 


New things

Dessa smycken har blivit inhandlade denna månad
Alla från H&M






TjugotredjeMaj

Återigen söndag. Idag kom päronen hem efter sin lilla weekend in Italy och idag är det även mors födelsedag, så det har vi firat lite smått med släkten idag, mycket trevligt :) Helgen har annars varit någorlunda lugn, förutom Gucci som blev lite dålig, vilket det nog ska vara bra nu. Varit med släkten, ute och gått och vallat får.. Ja ni läste rätt! I närheten där Åsa & Co. bor, så fanns det en hage med får. Ville klappa en, men de bara sprang iväg, så det såg ut som vi valla fåren istället :P

I veckan blir det jobb, Sex and the City 2 (!!), Eurovision song contest (ett måste varje år!), Får se lite hur helgen kommer att se ut.. Har lite olika alternativ.

Såg årets första nyckelpiga för någon dag sedan


TjugoförstaMaj

Och så var Gucci hemma igen, pigg och glad! Dock hade hon råkat på en urinvägsinfektion, så hon ta antibioktika i 10 dagar, sen får vi se om det blir bättre eller icke. De ska tydligen ha några prover som dem ska ringa tillbaka om senare. Förövrigt har det inte hänt mycket idag, varit hemma och jobbat då. Åskat har det gjort också, det tycker jag bara är mys :) Imorgon blir det nog en sväng in till stan och sedan får vi se vad som händer.



TjugondeMaj

Vaknade upp precis som vanligt imorse, gjorde mig iordning och när jag nästan var klar för att åka, så märker vi att Gucci ligger och skakar och gömmer sig under byrån. Svansen var mellan benen, vilket den aldrig är, utan är alltid uppåt. Kräktes gjorde hon också.. Så jag fick ta henne till djursjukhuset i Skara. Där ligger hon nu över natten och de ska köra ultraljud osv. För bara några månader sedan fick hon njurbäcksinflammation och det skulle inte förvåna mig om det är det igen. Jaja, det ska nog förhoppningsvis inte vara något allvarligt.
Annars har resten av dagen varit allmänt skit. Pissdag på jobbet, allt gick åt helvete typ, mina planer förstördes och min dag var förstörd. Fick dock middag uppe hos farmor, vilket uppskattades!

Hittade en söt bild på Gucci och Vilma :)


NittondeMaj

Idag har det varit riktigt skönt ute ju! Får nästan ta tillbaks orden jag skrev igår.. Dock har det känts som om det ska börja regna eller åska hela tiden. Tydligen ska det göra det imorgon. Nåja, jag bestämde mig i eftermiddags för att gå ut och plocka mina favoriter Gullvivor :) Tog med mig Chanel och började leta. Bredvid oss har man tagit bort massa träd och grävt för att byta rör eller liknande, så de har typ förstört i stort sett hela dungen som vi hade nedanför vårt hus. Och där fanns det mest gullvivor..! Förr brukade det också vara stängsel runt dungen, så då kröp alltid jag och min farmor under en stort hål :) Nu är nästan allt borta.. Jag fick iallafall ihop en liten bukett som jag gav till farmor senare :)

Kolla vad dumma dem är.. :/


ArtondeMaj

Ännu en grå dag.. När kommer solen och värmen till oss?? Liksom 28 grader i Haparanda... Så ska det inte vara ju. Har kollat 10 dygn framåt och ingen värme eller sol här inte! Vill börja använda alla mina nya sommarkläder.. Dock börjar det ju bli grönt nästan överallt nu, vårt träd utanför huset har börjat sakta men säkert blomma upp och snart är det helt rosa :)
Hm, vad har då hänt för övrigt.. Idag köpte jag biljett till Peace & Love, ska bli superkul! :) Annars har det nog inte hänt så mycket, inte vad jag kommer på nu iallafall.


Greyson Chance

Denna killen är ju sjukt jäkla bra! Greyson född -97, sjöng och spelade Lady Gagas "Paparazzi" då de hade en talangshow på deras skola och något efter sitter han och är med på The Ellen Show! Och inte nog med det, han får ett samtal från självaste Lady Gaga! Helt otroligt, vilken grabb! Han sjunger precis som Lady Gaga när hon själv framför låten vid piano.


Why don't you love me

Beyoncé har nu släppt en ny video till sin låt "Why don't you love me".
Denna gillas starkt!

 

Förresten, kom på att idag är det exakt ett år sedan allt skedde.

Tänk vad tiden går...


SextondeMaj

Då var denna dans-säsong över för denna vår. Vet dock inte om jag kommer att dansa på hösten också, eftersom jag inte vet vad som kommer hända då osv. Det återstår att se. Isåfall ska jag dansa i fler grupper, så man har mer danser att visa upp :) Mor filmade vårt uppträde idag och det var ganska så kul att se! En del var bättre än andra och hade mer utstrålning.. ehe ;)


FemtondeMaj

Då var lördagen avklarad! Åkte in till T-holm vid 14 för att ha repetition, åt på en dålig restaurang, gjorde iordning oss inför vår dans och sedan var det vår tur vid 17-tiden. Det var nervöst som vanligt, men det gick faktiskt mycket bra. Man får en sådan enorm kick! Jag vill verkligen göra om det. Tycker det var lite synd att jag bara dansar i en dansgrupp. Hade gärnat visat upp flera. Dock är det ju uppvisning imorgon också och då kommer några familjemedlemmar och kikar :)

Jag och Ester fick en fråga innan själva dansen tidigare idag som jag verkligen tog som en komplimang! Det var från en tjej i vår grupp. "Ni är tävlingsdansare va?" Haha, det kändes gaaanska så bra ;)

 




FjortondeMaj

Då var jag åter nere i stugan. Har nu under kvällen bara tagit det lugnt, käkat tacos, kikat på talang osv :) Imorgon bär det av till Tidaholm - Sagateatern för dansuppvisning. Ska bli mycket kul! Samma sak gäller då på söndagen. Dansen sitter ganska så bra och hoppas på att den gör det under framträdandet. Kan ju få en blackout om man har otur... Har dock aldrig varit med om det själv. Men men, det ska nog bli super :)


TrettondeMaj

Befinner mig nu nere i stugan och ska stanna här hela helgen. Dock med undantag från dansen ikväll och jobb imorgon. Ikväll är det den sista danslektionen för denna terminen och det kommer nog bli mycket övning inför uppvisningen i helgen.

Igår var jag barnvakt åt kusin Filippa och hon hade absolut bestämt sig att baka sockerkaka med sin nya form :) Och nedan har ni resultatet!


Lady Gaga acapella cover

Haha, tvungen att visa detta klipp, nu när vi ändå är inne på gaga-spåret ;)

De är ju sjukt bra! Älskar't!



Semi Precious Weapons

Detta band var förband för Lady Gaga och jag tyckte faktiskt att de var riktigt bra! Dock är de en aning bättre live.

Man kan se i videon att han byter om på scenen. Det gjorde han även på scenen i Globen.. Och det var inte något direkt blygsamt ombyte ;)



The Monster Ball Tour

Semi Precious Weapons

 


ÅttondeMaj

Hemma igen efter en sjukt kul fredag! Dock har jag ont typ precis överallt...fötterna värker efter en massa spring på stan, mina axlar + mina händer gör ont för att jag fått bära så mycket tungt. Fast det har det varit värt ändå :)
Vi började iallafall med shopping i några timmar och fick med oss några kassar hem! Sedan gjorde vi iordning oss för att sedan dra till tunnelbanan som skulle ta oss till Globen. Förbandet var Semi Precious Weapons och jag tyckte faktiskt att de var bra och underhållande, som tex att byta om helt och hållet på scenen ;) Sedan kom the one and only, Lady Gaga! Det var så sjukt jäkla bra, så jag finner knappt ord för det! Hon hade typ 4-5 olika scenbyggnader och typ dubbelt så mycket olika outfits.
Efter att hon hade avslutat med Bad Romance, så drog vi till Collage med hopp om att få komma in.. Det gick tyvärr inte för att de tog bort listan vi hade skrivit upp oss på en halvtimme tidigare än vad de skulle göra..Så vi kom helt enkelt dit försent. Vi försökte hitta något annat place, men det var typ omöjligt, så vi drog hem sedan istället, vilket var nog lika bra, för vi har varit grymt trötta idag, även om vi har fått sova ut idag. 

Jag tog väl över 200 bilder på Gaga, men lägger upp en del imorgon här på bloggen och resten på fb.

SjätteMaj

Snart smäller det!
Jag och Tidde tar tåget imorgon kl 07.30 och sedan blir det shopping på stan. Efter vi har tömt plånboken en aning, drar vi och fixar oss på hotellet och drar sedan till Globen för att se Lady Gaga! Efter konserten kommer vi att dra till Collage, där ingen mindre än Lady Gaga Herself kommer att vara. Hoppas verkligen att vi kommer in, man vet ju aldrig med vakterna i Sthlm. De kan ju lika gärna döma en efter sin klädsel...
Iallafall, så kommer morgondagen bli sjukt kul!



Countdown

Nu är det mesta planerat inför min och Tiddes kväll i Sthlm och nu är det bara en arbetsdag kvar....

Eh Eh (Nothing else I can say)


Countdown

Tre dagar kvar....

Speechless


FjärdeMaj

Kan knappt fatta att det är maj nu.. Var det typ inte februari och sjukt massa snö ute nyss? Tiden går nästan för fort ibland...Och snart kommer sommaren! Man kan ju ändå inte säga att det är sommar nu. Bladen på träden har ju knappt kikat fram. Vår är det iallafall och jag tror att inte så många är emot detta väder :)
Vad är det jag vill komma fram till... Ehm, jag vet inte :P Eller ja, det är ju sommar snart och då blir det förhoppningsvis festival och resa till Rhodos med två härliga flickor :) Längtar! Är dock lite nervös inför hösten... Vet inte hur jag ska göra. Ska jag vara kvar där jag är nu? Ska jag dra iväg till USA? Börja plugga? Ingen aning.. Står på noll. Vi får helt enkelt se var vinden tar mig.



Countdown

It's getting closer and closer...

Hela versionen av Paparazzi


TredjeMaj

Jobbet gick relativt snabbt idag och hade en del att göra. Sedan blev det middag uppe hos farmor, vilket gillas! Efter att magen har blivit full med mat, så åker jag in till stan för att träffa Matilda och det slutar med att vi sätter oss ute på rådhuset och pratade om allt mellan himmel och jord. Dock en del planering inför fredagen :) Det blev riktigt varmt där ett tag vid solväggen, underbart! Synd att man jobbar inne större delen av dagarna...

Imorgon blir det showjazz med Elin! :)

Countdown - Lady Gaga

Nu börjar vi nedräkningen för konserten med Lady Gaga på fredag!

Lovegame


AndraMaj

Och så var helgen slut..
Fredagen bjöd på middag inne på Arenan med päronen och ett annat par. Matilda ringde mig efter en timme eller två och typ rädda mig därifrån :) Åkte runt i skövde, kikade om det var någon eld kvar i skultorp, vilket det inte var. Bara en massa fulla 14-15åringar...Tja, det var väl min valborg. Åkte på lördagen till stugan och har bara tagit det lugnt. Inte gjort något alls, vilket är mycket skönt.
Så idag åkte vi därifrån efter lunch eftersom Dennis skulle spela med B-laget. Medans mor och far var och kikade, var jag inne i gymmet och gjorde mig av med helgens onyttigheter. Jag försökte iallafall!


RSS 2.0