TjugoåttondeDecember

Återigen ett tag sedan jag skrev här och mycket har hänt sedan dess.
Jag har varit uppe i Jokkmokk med mina Jokkmokk-vänner och hälsat på renar, vilket faktiskt är sant! och sedan gjort vårat projektarbete där. Det gick mycket bra och vi fick mer än vad vi hade väntat oss, så vi är mycket nöjda :)
Otroligt fint var det där också. Massor av snö, trevligt folk osv. Mötte inte en enda dryg person där uppe. Här hemma möter jag en varje dag...
Vad har hänt mer tro...Jo, det har varit julafton, om ingen har missat det. Det var en fin och grön julafton i år. Ja, nöjda får vi vara på den fronten också. Finfina julklappar fick man. Sedan på torsdagen var det min och Davids lilla julafton, tack älsk för julklapparna! Samma dag blev det även utgång med Matilda och Madde på Husaren. Mycket trevlig kväll!
Tja, sedan dess har jag och David varit med varann, tills idag. Behövde de dagarna med honom. Upptäckte idag att dagarna bara försvinner. Vi är inne på slutspurten nu. 14 dagar kvar..Innan jag ens hinner tänka, så är det bara 2 dagar kvar.
Jag har varit väldig känslig idag och inte pratat särsklit mycket. Jag har mest tänkt. Försökt att tänka positivt om hela saken, men denna dag går det bara inte.

ElfteDecember

Slapp dag idag, har bara haft lektioner då vi får jobba på egen hand. Vi gjorde även klart allt inför resan upp till Jokkmokk :) Mycket skönt att det är avklarat. Så, nu åker vi ju på lördag eftermiddag och är framme på söndag eftermiddag. Låång resa..men det ska bli mysigt att åka nattåg, har aldrig gjort det förut :) Maria som vi ska bo hos där uppe, så att det var -27 grader, men det är torrare luft, så det ska inte kännas så kallt. Vi har det ju kallare här nere i syd, då vi har fuktigare luft.
Under nästa vecka kommer vi nästan att leva i total mörker. Kollade upp- och solnedgångar förut och solen går upp vid 09.30 och går ner vid 12.30. Undra om man påverkas av det under den tiden vi är där..
Jaja, igår var jag hos tandläkaren och fick "utskällning" p.g.a. att jag inte använder min eltandborste.. Det ska ju vara sååå mycket bättre. Det är det ju säkert, men det blir alltid så att man använder eltandborsten i en vecka, sen orkar man inte, eftersom det tar en massa tid. Sedan är dom ganska så opraktiska.
När jag var klar hos den dumma tandläkaren, så träffade jag David för vi skulle julshoppa till våra nära och kära :) David hittade som vanligt allt han ville ha på en kvart, medans jag var osäker på vad jag ville köpa och tog en massa tid på mig :)
Imorgon är det fredag och då är det psykologiprov. Sista provet på denna hösttermin, fast sen har man en mängd inlämningar att göra innan. Efter skolan blir det till att ta fram resväskan och börja packa lite smått och så kommer älsklingen hit för att ha lite mys, framförallt idolmys :)
 Det ska allt bli mys. mys mys mys mys mys mys. Jag tycker om mys.

NiondeDecember

Psykologiprov
Historia B-uppgift inlämning
Labbrapport Naturkunskap B
Litteraturstudieuppgift Svenska B
Psykologiarbete med muntlig redovisning
Filosofiinlämning


Detta har jag att se fram emot de kommande veckorna. Allt detta ska vara klart innan höstterminens slut. Alltså kring vecka 3 nån gång.. Hej jullov!
Lite jobbigt att man ska åka till Jokkmokk nu på lördag och vara borta en vecka. Förlorar då en massa tid till att göra alla dessa arbeten.
Det är inte bara skolan som är jobbig just nu, utan det där dumma körkortstagandet ska ta en massa tid också.
Just nu klagar dem på att jag inte har varit nere på trafikskolan och suttit med teorin, men jag hinner inte! Det blir ju inte bättre att trafikskolan ligger i Tidaholm.. Går där pga att päronen känner de som har den skolan.. och hur ofta är man i tidaholm? eh, aldrig ? förutom när jag dansar, vilket jag inte gör längre, tror jag. Jag har inte anmält mig till en ny kurs än iallafall. Jag är rädd att jag inte hinner med dansen på vårterminen. Hoppade ju av dansen nu på hösten, eftersom det var så mycket i skolan. Dansen kanske får vänta.. :/
Iallafall, det skulle ju vara skönt att bli klar med körkortet snart, så man slipper tänka på det och fokusera endast på skolan.

Aja, nog med klagomål från mig..


ÅttondeDecember

Sitter här nu och försöker få upp lite julstämning genom att lyssna på julradio osv. Alltid mysigt med julen :)
Fast i år har jag inte haft någon direkt julkänsla som jag har haft alla andra år. Då köpte jag julklappar till hela tjocka släkten, medans i år har jag inte köpt något alls. Bara till en mycket speciell person. Får ta tag i julshoppingen snarast!
På lördag drar Marthina, Madde & jag upp till Jokkmokk, så det blir en hel del planering och mycket som ska fixas innan dess.
 Det ska bli så mysigt med vårat lilla luciatåg upp till norra Sverige :)
I helgen som var, så var David hos mig på fredagen och vi kolla på Idol och hade det bara mys. Äntligen åkte Robin, wiho!
På lördagkväll så var det tjejkväll med flickorna från högstadiet. supermysigt att träffa alla igen! Vi hade mycket att prata om och vi hann nog inte ens prata klart om allt. Måste göras om!
Igår blev det myssöndag hos David och som vanligt gjorde vi inget speciellt. mys helt enkelt :)
Måndag idag, ny vecka. Alltid lika kul.. nae, för imorgon är det tisdag och det innebär körlektion, vilket jag hatar! Blä. Orkar inte att köra kl 07.30 på mornarna och så orkar jag inte heller min lärare... Blä.  Jaja, det ska nog gå vägen
Nu ska jag försöka plugga lite psykologi och kanske se ett eller två avsnitt av Vänner, samt vänta på ett efterlängtat samtal!

FjärdeDecember

Och helt plötsligt var det december.. Tiden går fort när man har roligt, ehe.
Nu är iallafall denna vecka över med alla prov osv. Har haft både natur och filosofiprov denna vecka och nu kan man äntligen slappna av utan en massa böcker i händerna. 
Idag hade jag och Marthina en väldigt lång håltimma, så vi drog ner till stan och shoppade julklappar :) Jag köpte mina första, medans Marthina redan har köpt julklappar sedan i oktober. Vissa är bra att vara i tid ;)
Imorgon så blir det skola och det ska väl bli en slapp dag, hoppas jag. Sedan kommer älsklingen hit och så ska vi mysa framför Idol. Bra att jag har någon med mig som tycker om att kika på Idol :) Robin ska bort!
På lördag så ska jag träffa några flickor från högstadiet och det ska bli så himla kul! Har inte träffat vissa av dem sedan vi slutade nian! Så, lördagkväll ser jag fram emot.

RSS 2.0