TjugoniondeSeptember

Idag kom ju kusin Elin till mig och gjorde mig sällskap under eftermiddagen :) Chillade hemma hos mig ett tag innan vi drog in till tandläkaren. Det blev som jag hade befarat.. Jag kommer att få ta bort min visdomstand. Jobbigt, men ska bli skönt att bli av med besvären..! När undersökningen var klar, drog vi vidare till Arenan och självklart vann IFK mot Hammarby. Härligt härligt :) Imorgonkväll blir det Dermanlogica-kväll på Salong Tingeling, ska bli kul och då får jag även träffa Elin igen!


Na Na Na

WOHO! Äntligen har My Chemical Romance kommit ut med en singel från deras album som ska släppas i slutet av november. Låten heter Na Na Na och den är sjukt bra! Har redan börjat spela sönder den.. Som de flesta vet, har jag varit/är ett stort fan av MCR :) Nu lyssnar jag inte på dem lika intensivt, som jag gjorde för något år sedan. Men jag älskar deras låtar precis lika mycket som när jag hade min lilla "emo"-period ;) Fast den perioden ska vi inte gå in på längre än så...!

Videon är deras första lyric-video till denna låt:


TjugoåttondeSeptember

Hej å hå! Livet bara rullar på som vanligt. Imorgon dock händer det lite mer än vad det brukar göra! Först blir det självfallet jobb, sedan hem och slappa i någon timme och sedan vidare till tandläkaren.. Min visdomstand krånglar, så måste checka till den. Efter tandläkaren, så blir det handboll, IFK - Hammarby. Woho, hoppas på vinst självklart! Och för en stund sedan bestämde jag och Elin att hon skulle hänga med mig på denna eftermiddag/kväll. Så hon ska hålla mig i handen hos tandläkaren och sedan hänga med till handbollen :) Wiiie, blir kul! Plus att vi har en del att planera också ;) om en månad åker vi till andra sidan Atlanten och har det gött! Och just det.. om exakt en månad fyller jag 20 år,
glöm inte det!

ACNE

Denna skapelse hittade jag på Urban Outfitters, från märket Acne. Har kikat på den ett tag och igår slog jag till!


TjugosjätteSeptember

Var ju som sagt i Stockholm igår och shoppade tills mina fötter inte orkade mer. Mina armar däremot sa inte så mycket och det på grund av att jag inte hittade så väldans mycket! Hittade fyra toppar sammanlagt från H&M och Urban Outfitters. Fanns faktiskt inte överdrivet mycket i butikerna. Men det var lika bra det, för jag kommer shoppa loss som en galning på vår resa nu i höst istället :)

Skinnjacka - Jofama by Kenza
Linne - H&M
Jeans - Cheap Monday
Skor - Scorett

TjugofemteSeptember

Vaknade nyss av ett meddelande som sa att partajet blev inställt, så det ska bli någon gång framöver istället! Hade gärna velat att det skulle bli något ikväll, men nu kompenserar jag upp det med att jag drar till Stockholm om någon timme och stannar där i några timmar och shoppar och sedan åker hem ikväll igen! Och man tackar ju aldrig nej till lite shopping i huvudstaden :)


TjugotredjeSeptember

Torsdagskväll och snart fredag... Helg snart alltså och det gillas mycket! Tänkte precis skiva vad jag ska göra i helgen, men det gjorde jag visst i förra inlägget och det vore ju onödigt att skiva det igen..! :P Så, egentligen har jag väl inte något kul att skriva om. Jag får då bjuda på en liiten bildbomb istället. Hade lite tråkigt förut förstår ni.. Man kan nog kalla det dagens oufit eller något.



Min älsklingsGucci !

TjugoandraSeptember

Just nu händer det inte så mycket.. Dagarna ser ungefär likadana ut och de kommer troligtvis fortsätta göra det innan helgen börjar. I helgen ska jag iallafall in till stan för att lämna tillbaka lite kläder osv. Sedan är det även lite party hemma hos Victoria, så det ska bli mycket kul :) Nu ska jag släcka tänkte jag.. Dock börjar programmet om kvinnor som mördar typ nu.. Tycker faktiskt att det är rätt bra och intressant. Aja, kan lika gärna vara upp några minuter till!



TjugondeSeptember

En helt ok måndag! Började med jobb som vanligt, sedan bar det av till Filippa, då hon ville att jag skulle komma över på fika, sötunge :) Stannade där någon timme och sedan tog jag vidare till Arenan för att kolla på handbollsmatchen mellan IFK Skövde och Alingsås. Det var ju hemmapremiär för Skövde idag i elitserien. Tja, vad ska man säga... IFK är ju så jäkla bra! Vinst med 33-24! Nu hoppas vi att det fortsätter såhär. Nästa match är nästa vecka mot Hammarby.

Bild tagen med Iphone 4.


Bubbles



You just gotta love bubbles!

NittondeSeptember

Söndag igen. Kanske inte vilken söndag som helst egentligen, då många går och röstar denna dag. Det har jag redan gjort. Nu får vi vänta förhoppningsvis några timmar och hoppas på det bästa!
Idag har jag gjort som jag brukar på söndagar, att ta det lugnt och inte göra något. Har dock städat lite smått och även tränat lite. Jag dansar ju inte längre, vilket jag egentligen saknar lite.. Hepp, nu ska jag ta mig ett bubbelbad!



ArtondeSeptember

Efter ungefär en heldag i Gbg som var man hemma igen. Åkte med X2000 vid 10tiden imorse, men fick vänta i 30 min extra på att tåget skulle komma. Varför blir man inte förvånad....? När vi väl var framme, hann vi med att kika i butiker innan vi skulle äta lunch på Avalon. Jag hittade en del på H&M och även en höstjacka på Zara :) Kanske visar upp det senare. Lagom då vi skulle äta lunch kom Dennis och Michan ner och joina oss! Sedan drog vi till Mölndal, där kalaset var. Bjöds på mycket god fika och hade det mys med släkten :) Efter några timmar tog vi tåget hem igen. Vi delade även vagn med Lars Ohly och Maria Wetterstrand.. Usch. Får rysningar och då inga positiva sådana!

Skinnjacka - Jofama by Kenza
Klänning (idag som topp) - H&M
Shorts - Zara

SjuttondeSeptember

Idag kom mina älskade skor från Jeffery Campbell som jag beställde från Nelly.se igår. Riktigt snabba levernaser får jag säga! Till skillnad från H&M som tar typ 2 månader på sig att skicka ut ens beställning... Iallafall, Tog på mina älskade Campbellskor och började göra mig iordning inför middagen med flickorna. Det var jag, Tidde, Victoria, Josse och hennes vän :) Så det var en mycket trevlig kväll! Skulle egentligen satt oss på Harrys, men osmarta som vi var, så hade vi inte bokat bord, så det var ju fullt. Satte oss istället på Husaren och pratade om allt mellan himmel och jord! Trevligt trevligt som sagt.

Imorgon är det Gbg som gäller! Jimmy fyller 25 år, så det blir lite släktfirande :)




Jeffery Campbell

Soon they're going to be mine!


SextondeSeptember

Tordagen började som vanligt med jobb och i slutet på dagen, fick jag ett samtal av Tidde som fråga om vi kunde ta en fika. Självklart kunde vi det :) Hon kom ner ifrån Karlstad idag och ska stanna över helgen. Vi satte oss på rådhuset och pratade igenom allt som hänt det senaste. Sedan åkte vi upp till Tingeling där hon skulle ta ut sin hårförlängning och klippa till det lite. Gå aldrig till Commercefrisören! De har typ klippt hur sjukt som helst på Tidde. Evelina som hon gick hos, skakade bara huvudet och tyckte det var tråkigt att de var så ojämt klippt som det var. Tur att håret växer iallafall...! Gå till Tingeling istället! Ja, det är dyrare, men man får iallafall vad man betalar för!

Vi bestämde även att vi ska träffas imorgon på Afterwork med några andra flickor från gymnasieklassen, så det ska bli mycket trevligt! :)



Dagens face, eller något ..

Swag in a bag

 

Som en del kanske har sett, så har ännu en ny "blogg-låt" släppts. Denna gång med Rebecca Stella aka Rebecca Simonsson. Hon är en ganska så välkänd bloggare och är även nattklubbschef för Hells Kitchen på Stureplan. Man kan ju säga med en gång att denna låt plus video slår allt annar som hänt i bloggvärlden! Låten var inte direkt något som föll mig i smaken först, men ju mer jag lyssnat, blir den bara bättre! Många säger även att hon försöker vara en Lady Gaga-wannabe, men då ska man vara way more extreme för att komma upp till Gagas nivå!


FemtondeSeptember

Idag har det i stort sett varit full rulle på det mesta. Jobbtimmarna gick relativt fort och sedan hem en snabbis för att sedan åka till Filippa och vara barnvakt i någon enstaka timme. Vi satte genast igång med att pyssla och göra kort till vår farmor/mormor och även till Jan som fyller år idag, som vi skulle fira senare på kvällen med släkten :) Vilma kom även in och joina oss med allt papper och klister! Efter en stund begav vi oss och hämtade tårta och sedan drog vi vidare hem till mig där vi skulle ha lite kalas. Alltså, full rulle hela dagen!










FjortondeSeptember

Nu är klockan sådär mycket igen.. att jag aldrig lägger mig i tid! Men men, idag har jag haft en lite bättre anledning till att stanna uppe och det är att min älskade Elin har gjort en ny design åt mig som ni kanske ser (om inte, tryck F5)! Så det fick bli en liten uppfräshning med ny bild och ljusare design. Jag är mycket nöjd och jag tackar min Elin återigen :)

Idag har jag varit och röstat för första gången! Nästan lite läskigt faktiskt.. Nu är det bara att vänta några dagar innan vi får reda på resultatet.


Random bild från i somras

VMA 2010 goes Gaga !

Inatt så var det Video Music Awards 2010 och man kan ju säga att det mesta cirkulerade kring Lady Gaga! Hon vann 8 av 13 nomineringar och fick det största priset - Video of the year! När hon vann priset sa hon vad hennes kommande album heter - Born this way.
Jag kan bara säga att Lady Gaga är så otroligt jäkla vacker! Stunning. Det jag blev mest förälskad i var hennes peruk och klänningen av Alexander McQueen. Amazing!








Lady Gaga förklarar vad för budskap hon sänder ut via kött-klänningen:

"Well, it is certainly no disrespect to anyone that is vegan or vegetarian", Gaga explained. "As you know, I am the most judgement-free human being on the earth. However, it has many interpretations. For me this evening, if we don't stand up for what we believe in and if we don't fight for our rights pretty soon, we're going to have as much rights as the meat on our own bones. And, I am not a piece of meat."

 

Videoklipp från Ellen Degeneres säsongspremiär


TolfteSeptember

Söndag återigen.
Jag har iallafall haft en mycket bra helg och har tillbringat den med Elin :) Började med att vi käkade på Orienten och sedan gick vi och hyrade The Bounty Hunter. Vi hade "bjudit hem" min bror och Michaela för att kika på filmen med oss, men filmen var faktiskt en flopp.. Bättre har man sett!
Lördagen drog jag och Elin till stan för att kika runt lite. Elin hittade ett par pumps som hon ska ha med på resan i höst, mycket snygga :) Jag gick inte tomhänt hem, utan kom hem med en kofta och en skinnjacka från Jofama by Kenza :) Nöjd! Idag har jag inte gjort något alls och det är en perfekt söndag!

Denna är nu min!

Snygg skinnjacka med avtagbar fårpälskrage.


NiondeSeptember

Alldeles strax ska jag släcka och jag vet att det är sent. Lägger mig alltid sent och ska upp kl. 06.30 Dock har jag en limit att släcka lampan innan klockan slår 00.00, vilket är om ca 15 min..!

Lugn dag idag som vanligt typ och imorgon börjar helgen och det ska bli mycket skönt! Bestämde för en stund sedan att Elin ska komma hit imorgon och vi ska ha det mys med film och massa gott :) Mys mys mys!


Förresten, jag är besatt av Robyns nya album....! Good stuff!


Love kills

 

 

If you're looking for love, get a heart made of steel
Cuz you know that love kills
Don't go messing with love, it'll hurt you for real
Don't you know that love kills?

If you're looking for love, get a heart made of steel
Cuz you know that love kills
Don't go messing with love, it'll hurt you for real
Don't you know that love kills?

Protect yourself cuz you'll wrack yourself
In this cold hard world, so check yourself

 

- "Love kills" by Robyn

 

Word


Body Talk pt.2

Äntligen är Robyns Body Talk pt.2 ute! I like a lot!


FemteSeptember

Helgen är slut och en ny vecka väntar runt hörnet. Helgen har varit relativt lugn. I fredags var det musikalen Fame som stod på schemat och den var riktigt bra :) Bra sång och dans! Lördagen bjöd jag med min kusin Vilma och hennes kompis Selma på Toy Story 3 i 3D och jag tyckte faktiskt att filmen var riktigt bra! Ingen besvikelse alls :) Sedan middag på Parnassen, vilket blev en besvikelse istället. Ljummen/kall mat är inget vidare...
Idag hade jag planerat in en lugn söndag framför tvn, men då hörde Tidde av sig och frågade om vi kunde träffas en stund och givetvis kunde vi det! Hon bor ju i Karlstad nu för tiden och då får man inte se den flickan lika ofta som förr.. Så det var trevligt att få träffa henne och prata igenom allt som hänt det senaste.

I veckan blir det än så länge lugnt, inget planerat än. Ska dock försöka dra ner till Gbg någon dag i veckan, men det får vi se!

Btw, Iphone 4 är ganska så nice! I like.

AndraSeptember

Igår fick jag hem ett paket som jag beställt och i paketet låg en fransnäring från Neulash! Har tänkt i flera månader att köpa detta serum, men nu är den min! Neulash ska alltså förlänga mina egna fransar på 4 veckor. Plus att fransarna ska bli förstärkta och friskare. Nu ska jag stryka på detta serum varje kväll som en eyeliner på övre franraden och även om jag vill på den undre. Fyra veckor från och med nu, började dock igår, och sedan ska jag ha längre fransar :) Tjoho!


Före-bilder, utan och med smink:







RSS 2.0