Måndag - Stugan igen

Jag känner att jag velar väldigt mycket just nu. Jag är som sagt i stugan igen efter att ha spenderat typ hela dagen hemma. Man kan inte vara hemma eftersom de renoverar hela övervåningen, så det finns ingen kabel-tv eller internet just nu och jag blir väldigt uttråkad.. Jag rensa till och med min garderob. Då har man tråkigt. Så nu ska jag i alla fall stanna här nere tills på torsdag och sedan drar jag hem till David och stannar där resten av veckan :)

Söndag

Idag har det varit väldigt varmt och då gick det så långt att jag var i poolen två gånger! Inte dåligt av en badkruka. Elin & Olle har varit här i stort sett hela dagen. Så det har väl varit mest tid ute i solen. Sedan på kvällen drog vi alla till Hjo och slog oss ner på Moster Elins Glassrestaurang, massa gott!
Imorgon bär det av till Borgunda och vi åker 7.30 (!), eftersom päronen börjar jobba imorgon och jag orkar inte stanna kvar här i stugan. Vill bara hem och packa upp min resväska som jag har släpat runt på i en månad nu, tror jag. Men vad jag ska göra hemma det har jag ingen aning om.. Arbetarna gör om hela övervåningen just nu, så huset kommer inte vara direkt tyst. Får väl se vad jag hittar på.

Här är i alla fall några bilder från Hjo:





Lördag

Nu är jag återigen tillbaka i sommarstugan efter att ha varit hos David i två dagar. Igår så åkte vi till Örlen där deras farmor & farfar har stuga och det var mys :) Jag badade till och med och det var ju tack vare att David drog ner mig i vattnet.. men det var riktigt skönt! Fick reda på senare på dagen att både jag, Madde & Marthina var i Örlen samtidigt fast på olika ställen :) lite kul! När vi kom hem, så blev det till att göra sig iordning och sedan dra till Östermalm där Hanna i klassen firades :) Det var så trevligt så :) Eftersom David skulle ut på annat idag, så åkte jag som sagt ner hit igen, men jag kommer troligtvis åka härifrån imorgon eller på måndag redan. Då åker jag hem. Har inte varit hemma på en månad skulle jag tro.

Torsdag

Mina senaste inlägg har handlat om hur ont och dåligt jag har mått, men nu mår jag bara bra och står på benen igen :)
Så nu är jag hemma hos Sandéns igen och myser för mig själv medans David är en gata bort. Jag kan ju inte alltid ha honom för mig själv ;) De senaste dagarna har vi varit i sommarstugan och bara tagit det lugnt. Vädret har ju varit riktigt bra och jag har till och med fått lite färg på mig. Röd färg är det vi talar om då. Men när man har David brevid sig som blir brun efter 10 sekunder, så förblir jag vit även om jag har bränt mig... I alla fall, nu är man i Skövde igen och imorgon blir det fest för en viss person som jag inte får skriva ifall den personen läser här :) Ska nog bli trevligt. Efter helgen får jag se vart jag tar vägen.. om jag stannar hemma eller om jag drar ner till stugan igen. Får helt enkelt ta och se.
Nu ska jag kika färdigt på Sex and The City-avsnittet och sedan försöka sova.

Söndag - Frisk?

Mitt tillstånd just nu är återigen smärtfritt, tack och lov. Igår gick det så långt så jag fick åka in till KSS sent på kvällen. Jag låg och vred mig och tårarna bara sprutade ut. Men läkaren sa att jag skulle äta två alvedon tilsammans med en hög dos av Voltaren. Självklart gick det då över.. men jag har hållt på så i en vecka nu och smärtan kommer alltid tillbaka. Hade gärna velat stanna kvar på KSS, men nu är det bara att vänta ifall smärtan kommer tillbaka. Förövrigt nu är allt bra. Har suttit i soffan hela dagen och kollat på Bröderna Lejonhjärta och Grease =) Resten av dagen blir väl till att gå fram och tillbaka mellan datorn och soffan.

Fredag - Sjuk

Ligger här nu i sängen och gör ingenting alls.. just nu känner jag ingenting, ingen smärta, inget illamående osv. Det gjorde jag däremot i förmiddags, då jag hade superont i nedre delen av ryggen. Kunde inte sitta stilla, utan låg och vred mig hela tiden. Tabletten hjälper inte, så jag fick tillslut ta en Voltaren som är smärtstillande, så nu känner jag inget alls, i stort sett. Det var ju lite lämpligt att få så här ont precis när jag slutade intensivkursen. Så det var väl tur i oturen kan man väl säga.

Tänkte ta och berätta lite smått om vistelsen i Karlsborg :
Vi bodde som sagt på Hotell Carlsborg under två veckor och rummet osv var mycket bra. minus var att det var lite lyhört, men det var inget man tänkte på. Sedan var det skola mån-tors. Vi tog oss lite sovmornar tills vi hade våran första körlektion. Alltså så hoppade vi över datorövningar osv, vilket jag kanske skulle ha varit mer på. Men det blir ju inte så när man är så pass trött på morgonen. Körlektionerna var mycket kul. Min lärare hette Stian och kom ifrån Norge och det gick väl hyffsat att förstå :) Fick väl tänka en extra sekund. Men alla moment inom körningen gick snabbt fram och jag var en "natur-talent" enligt Stian ;) Jag måste bara skryta lite med att jag låg oftast snäppet före David i körningen, maha! Fast han var däremot mycket bättre på teorin. Han tänker ju lite mer logiskt än jag.. Så varje dag i två veckor så har vi fått gå in till ICA och köpa micromat och det är ju bästa maten man kan äta..Not. Sedan när våran skoldag var över slappa vi framför tv:n och bestämde alltid vilka tv-program vi skulle se. FamilyGuy och Americas Funniest Home Videos var ett måste varje dag :) Det finns som sagt inte så mycket att göra i Karlsborg. Men vi spelade minigolf två gånger och det var mys :) Man fick till och med se en kändis i "stan". Inte mindre än Tilde De Paula såg vi med familj! Vi har även hört Martin Timells röst vid Idas Brygga :) Men annars har våra dagar sett ganska likadana ut.
Vakna - frukost - skola - ICALunch - mer skola - Rummet - TV - kvällsmat - mer tv - sen sova.
Men det har varit supermys att få ha David för mig själv i nästan två veckor =) (L)




Utanför trafikskolan

Hemma från Karlsborg

Fattar mig väldigt kort här.
Just nu är jag sjuk, har så himla ont i njurarna osv, så att jag inte kan stå rakt. Tabletterna jag har fått gör inte saken bättre heller, eftersom jag mår illa som bara den när jag tagit en.
men men, intensivkursen i Karlsborg har förövrigt varit mycket bra och lärorik och det är massa kul att köra bil :)
Nu är jag nere i Sommarstugan och är här i alla fall över helgen. Får hoppas att jag blir bättre inom kort.

Lördag - Hemma

Denna lördag har man varit hemma hela dagen. Har bara gått runt och inget gjort alls mycket.. har packat lite smått, eftersom man ska hem till David imorgon och sedan på måndag åker vi till Karlsborg och bor där tills på torsdag :) Ska bli massa mys! Men inga sovmornar dock.. Vi kommer att börja ca 8.30 varje dag, men det är härligt! I alla fall nu när man har vänt på dygnet och bara är uppe på nätterna. Nu blir det tvärtom i 2 veckor :) Åker kanske ner till stugan efter första veckan i Karlsborg också. Imorgon fyller min underbaraste älskling år och blir 20! Han börjar bli gammal ;) Ska bli härligt att träffa honom imorgon när han har varit i Arvika de senaste dagarna.

Fredag - Mamma Mia!

Idag är det Mamma Mia! som står på listan, men det är inte försen kl 21 ikväll. Nu om mindre än en timme ska jag in till stan och träffa Matilda & Madde :) Vi ska äta och ha allmänt mys innan bion.

Dagens outfit:


Torsdag

Idag vaknade man utav att mobilen ringde och det var älsklingen som var i luren :) Det blev en riktigt bra start på dagen att få höra hans röst och att höra att allt är bra.
Åkte lite senare på dagen till stan för att shoppa lite och det har jag inte gjort på länge, så det blev en hel del. Typ, 5 plagg från gina, förvånandsvärt mycket underkläder från HM och sedan lite småsaker. Så man kan väl säga att det var en någorlunda bra dag på stan :) Sedan när man kom hem har det inte hänt alls mycket, bara tagit det lugnt.
Imorgon blir det Mamma Mia på smygpremiär med flickorna :) ska bli så trevligt så!




Onsdag - 2 juli

Då var man hemma igen. Åkte hem till David igår ganska tidigt, alltså vid 12. Det är väl ganska tidigt för oss två, i alla fall för david som lägger sig vid 05-06 ;) När man kom hem till honom låg han liggandes som ett litet barn med täcket runtom sig. Så det var bara att hoppa ner brevid honom och sova i ca 2 timmar. Hur underbart som helst!
Sen gjorde vi inte så mycket resten av dagen, gick över till Robin en stund och sedan kika vi film. Vi har helt enkelt bara haft det mys. Ville inte göra något annat med tanke på att han skulle dra till Arvikafestivalen. Så idag vaknade vi vid 14.30tiden och han skulle åka vid 16tiden. Så under den tiden blev det till att packa och sånt. Han får väl pris för den tyngsta väskan eller något liknande.. Efter han hade åkt, umgicks jag med Tidde och hade allmänt trevligt :) käka pizza gjorde vi också innan vi skulle dra på Narnia med de andra flickorna senare. Bion för övrigt var massa bra faktiskt! Mer bio blir det på fredag, då blir det Mamma Mia :) Ska bli väldans trevligt!
Idag är det den 2 juli också.. 5 månader idag. Fan vad jag älskar den pojken. Finns ingen bättre än honom. Och här sitter jag och redan lipar för att han är på festival där allt kan hända och att jag inte får se honom försen på söndag. Det är endast 4 dagar och det är ju knappt något alls.. Men jag litar på honom, det gör jag verkligen.

"I know it's hard, but you've broken all my walls
You've been my strength, so strong
And don't ask me why I love you
It's obvious your tenderness
Is what I need to make me
A better woman to myself"

RSS 2.0