Jul på andra sidan jordklotet!

Som ni vet, så firade vi jul i karibien detta år. Vi hade alltså inte köpt några julklappar, bara någon enstaka till någon i falmiljen, men inte mer. Vi firade julen utan massa kyla och snö. Vilket var underbart!
Jag och den närmaste släkten på pappas sida åkte över till Miami där vi hade en heldag som bestod av shopping, shopping och åter shopping. Jag kan säga att jag hade sjukt ont i fötterna efteråt. Jag skippade till och med lunch med de andra för att jag skulle hinna med allt. Vi var på Aventura Mall och det är ju sjukt stort! Jag storshoppade på Forever21, Urban Outfitters, Victoria Secrets, Sephora. Sedan hann jag inte med så mycket mer, men jag är nöjd med inköpen :) Efter det åt vi på Outback och sedan bums i säng. Nästa dag begav vi oss till Navigator of the Seas som vårt fartyg hette. Där gjorde vi väl lite av vartannat. Hade en liten guidning för de av släkten som inte har åkt med detta kryssningsbolag förut. Varje kväll äter vi ju på den stora restaurangen där man har egna servitörer och samma bord varje gång. Dagen efter var det till havs hela dagen. Vet inte ritkigt vad vi gjorde, hängde vid pooldäck och åt glass eller något :) Då var det även Formel Dinner på kvällen och då har man på det finaste man har. Nästa dag var det Cozumel, Mexico som stod på listan. Vi begav oss först till en fin strand och det var superfint väder, så jag låg och pressade så mycket jag kunde. Detta var den dagen vi hade mest sol, de andra dagarna var lite molniga osv. Efter stranden, så åkte vi till en restaurang som vi alltid äter på när vi kommer dit. Det är ett ganska så crazy ställe.. Sedan åter på båten blev det pooldäck en stund och sedan middag igen. Dagen efter det var det ute till havs och på väg tillbaka till Miami. Då hade vi riktigt dåligt väder. Det blåste och var molnigt. Då var det inte så varmt faktiskt. Typ kanske 20 grader. Då blev det alltså ingen solning alls... Sedan dagen efter det, så var det flygplatsen som gällde och hem till kalla Sverige.

SÅ!
Där har ni lite av vad vi gjorde.
Inte så detaljerat skrivet, men bilderna får tala för sig själva :)

Miami Beach

Aventura Mall

Klänning & Armband - Forever21

Hittade min VitaminWater!

Kusinerna Filippa & Vilma i likadan outfit

Kvällens outfit

Pooldäck

Formel Dinner

Finklädda flickor!

Cozumel

Flickor med flätor i håret

Klänning - Ida Sjöstedt

Royal Promenade

Klänning - Ida Sjöstedt

Nu fick ni några bilder också. Dock kommer det finnas väääldigt mycket mer bilder på min facebook.


TrettioförstaDecember

Nu är vi inne på det sista dygnet på 2009!
Nyår för mig kommer att bli lugnt. Jag ska vara nykter. Jag har inte alls känt för nyår iår.. vet inte varför, men det känns onödigt och lite jobbigt att fira. Tycker lika gärna att det funkar utmärkt med att ha myskväll hemma med film osv. Men jag och Matilda ska kika in på ett ställe och sedan får vi se hur det är. Båda ska iallafall vara nyktra :)
Vi ska satsa helhjärtat på att festa järnet på lördag istället. Dock ska det bli intressant och se om det är något folk ute.. :P Vi ska i vilket fall fira Matilda efter tolvslaget, eftersom Matilda sötnos fyller 20 år den 3:e :) Ska bli sjukt kul! Och jag har lite presenter till Tidde lilla som jag hoppas att hon kommer att uppskatta :D

Nu hade jag tänkt att gå igenom alla bilder och skriva lite om resan. Kommer bara att lägga in ett fåtal bilder här på bloggen och sedan lägger jag in resten av bilderna på facebook.

TjugoniondeDecember

Och så var man hemma i vinterlandet igen...
Hade gärna stannat kvar ett tag till, dock är det skönt att komma hem ändå.
Har nu varit vaken i över ett dygn och jag har blivit superförkyld under hemfärden. Jag nyser nog minst 2 ggr / minut, jobbigt!

Bilder och text om resan kommer senare, typ imorgon eller något om jag orkar.


Packa!

Idag har det varit fullt fart med packningen..

- ska jag ha den här klänningen eller den här?
- äh, jag tar med mig denna så får jag se, jag kanske kommer vilja ha den
- Dessa skor passar säkert till något..
- Har jag glömt något nu då...
- JUST DET!
- osvosvosvosvosv

 

Vi åker ju imorgonkväll och sedan på tisdagmorgon bär det av till värmen!
Man får ju hoppas att alla flygplan och flygplatser är öppna och är i tid i detta oväder.

Nu kommer jag väl inte att blogga mer innan vi åker. Jag kommer säkert inte hinna det. Och jag kommer säkert inte hinna med att blogga från USA heller. Det får helt enkelt bli när jag kommer tillbaka :)


TjugondeDecember

Igår var jag som sagt hemma hos Victoria på lite party och där kunde man finna mestadels personer från kära SP3sa - 08/09 :) Dock var det inte bara flickor, utan det kom även pojkar från klassen, vilket var trevligt! Kul att få träffa alla igen. Vi hade mycket skoj som sagt, så jag säger inte så mycket mer, utan låter bilderna tala för sig själva :)


NittondeDecember

I'm out in the club,
and I'm sippin that bub,
and you're not gonna reach my telephone!

ArtondeDecember

Just nu är jag sjukt trött och ska alldeles strax släcka och sova lääänge!
En stund efter jobbet idag åkte jag in till stan och där träffade jag Tidde :) Vi åkte hem till hennes pojkvän Jonatan och kika på tv och hade det mys.
Imorgon blir det att ta det lugnt på dagen och kika lite på kläder som man ska ha med sig på resan. Sedan på kvällen blir det fest med flickor från SP3sa -08/09 :) Ska bli kul att träffa alla!

Sommaren 09

Kryssning i Medelhavet




Vitamin waters

Äntligen säger jag bara!
Äntligen kommer Vitamin waters till Sverige.
Det är en dryck som jag alltid köper när jag är i USA :)
Älskar't!


SjuttondeDecember

Det är snö överallt! Det är för mycket snö just nu. Det ger ju sig aldrig och det är ju värsta stormen ute.
Ska det vara snö, så ska det vara vindstilla och sol!
Ne..skönt att man åker ifrån kylan snart!


Chanel i kläm No.2

Och så har det hänt igen!
Jag skulle gå in och väcka Dennis och så får jag återigen se ett litet huvud sticka fram under Dennis ben. Chanel bryr sig inte. Hon verkar väl tycka att det är ok, bara hon får ligga i sängen :)


SextondeDecember

Jaa, mina dagar ser ju ganska så vanliga ut och förändras inte så värst mycket. Jobbar och sedan tar det lugnt. Dock är det väldigt skönt att inte göra något alls när man kommer hem.
Det är ju sjukt hur mycket snö det har kommit de två senaste dagarna! Jag höll på att halka förut, men jag hann hitta balansen :) Tycker det är en aning jobbigt när det är snöstorm ute. Det får gärna vara massa snö och sedan vindstilla och mycket sol.

Ne, nu ska jag lägga mig framför tvn och kika på Vänner!



FemtondeDecember

Idag har det varit mycket att göra på jobbet, har fått åka runt på olika ärenden osv. Mycket skönt, då går tiden fortare. Jag har varit sjukt trött idag också, kunde inte somna inatt...
Direkt efter jobbet åkte jag in till stan för att träffa Tidde :) men innan så tvättade jag bilen, för man kunde knappt se registreringsskylten i bak. Nu glänser bilen mycket fint!
Sedan träffade jag Tidde och vi kikade lite efter julklappar åt Tidde, men det inte så värst bra. Skönt att man slipper tänka på julklappar detta år. Vi skippar ju det iår eftersom vi åker utomlands :) Blir massa shopping där istället.

Efter stan åkte vi hem till mig för att se på handboll, IFK - Drott. Vi orkade inte se den på arenan. Ångrade mig nästan lite när vi fick reda på att Peter Jihde skulle vara där... Men jag har ju sett honom på Idol för någon helg sen, så :)
Förlust igen då för IFK.. inte bra det här. För mycket slarv. Det gillas icke!


Besked .

..Och så blev det officiellt. Tack. Nu slipper man grubbla och ha sig. Liksom, vad är meningen med att undanhålla det när det märks ändå? Varför inte bara säga som det är när man frågar.. Du vill inte såra eller vad?
Det kan du inte undgå ändå.
Detta tog nog hårdare än vad jag har trott. Jag har ju vetat att något är på gång, men när det blev officiellt så bara brast det. Men så är det, någon måste ju ta smällen.


It's shocking what love can do..

Ge mig värme!

Om en vecka börjar resan mot värmen!
Ska bli sjukt underbart


Bild över Miami beach

FjortondeDecember

Det har varit en del att göra idag på jobbet, vilket jag tycker om. Höll mest på med olika julsaker till kunder osv.
Nu ikväll har jag inte gjort alls mycket, slappat framför tvn.
Imorgon däremot blir det mys med Tidde och sedan handboll :)


Jag har även varit duktig nu och lagt på två olika masker på ansiktet. Det är liksom något man ska göra någon gång i veckan. Det brukar bli att jag gör det varannan månad eller något sånt.

Först så använder jag en exfolicerande mask från Dermalogica och sedan en fuktgivande mask från Clarins.
Så nu är mitt ansikte mjukt och lent och har fått mer lyster!

 




TrettondeDecember

Idag vaknade jag på tok för sent! Jag har en limit att inte vakna efter kl 12. Men idag vaknade jag 12.40.. Nu kommer jag inte kunna sova ikväll. Jag kommer att ligga och vrida mig i sängen till säkert 02 innan jag lyckas somna. Typiskt..

Senare var jag på handboll och det blev förlust mot Guif, inte så kul. Det går inte alltför bra just nu för IFK. Får hoppas att de kommer igen! Sen ikväll har jag tagit det lugnt och suttit framför datorn och fixat lite med ipoden som ska med på resan, den behöver uppdateras med lite nya låtar :)

Tröja - H&M Trend

Leggings - GT

 


Gårdagens outfit

Klänning - Divided Exclusive H&M

Halsband - Glitter

Skor - Jimmy Choo


Yesterday

Igår var jag som sagt på julkonsert med Måns, Shirley, Sanna och Sonja. De var jättebra verkligen!
Dock fick jag inga bra bilder på dem, pga rök i luften eller vad det nu var..

Jag och Ester fick en kul komplimang från Shirley! Hon sa att vi hade så gudomligt hår och att hon var mkt avis :) "Jag som står i en timme med locktång varje dag för att få fram lockar!" - Shirley

Signering

Var tvungen...


Chanel i kläm

Haha, när Dennis sov i soffan förut, så sära han någon gång på benen när han sov och då la sig Chanel där mellan benen, lät lite kul nu när jag skrev det...jaja, Iallafall.. Och sen helt plötsligt så fäller han ihop benen och typ klämmer Chanel som ligger där. Men hon brydde sig inte alls, utan låg kvar som inget var över henne. Dennis sov under hela tiden, så han var ju inte medveten om detta själv.
Haha, men kunde bara se hennes huvud, stackarn.


ElfteDecember

Äntligen fredag..
Efter lite tjat på min kära faster Åsa så fick jag klippa mig idag och färga min utväxt :) Dock så tvingade hon på mig ljusa slingor i håret. Hon ska alltid få som hon vill.. :) Det blev bra ändå och jag ser nu ut som mamma, ungefär, typ. Sedan åkte jag hem och myste framför tvn med en bror som sov i soffan hela kvällen och lilla Chanel som låg hos oss också. Resten av familjen var i Gbg för något är fel med Gucci :/ De vet inte vad det är, så hon kommer få stanna där över helgen..
Iallafall, underbart att Erik vann! Helt rätt. Var ganska så rädd att det skulle bli en skräll till, men det slapp vi :)

Imorgon blir det julkonsert med Sonja, Shirley, Sanna och Måns på Arenan med släkt och vänner :) Ska bli mycket kul!


Jaden Smith

Jag kikar på The Ellen Degeneres Show varenda dag och idag gästade Jaden Smith programmet och det är ju Will Smiths son. Om ni inte har sett pursuit of happiness, så se den omedelbart! Sjukt fin film.
Iallafall, denna grabben är så otroligt skön och charmig, ni måste kolla på klippet! Här är han endast 10 år och jag är helt såld på ungen!


TiondeDecember

Vanlig dag på jobbet idag och längtade mest hem så jag kunde lägga mig framför tvn och slumra till.. Vilket jag också gjorde senare :) Pratade lite med tidde på kvällen och just det... Jag är väldens sämsta på att svara i telefon... inte bra, inte bra. Det är jag inte så ofta, bara när Tidde ringer tydligen ;) Sorry söt!
Bara några minuter senare ringer telefonen och personen hade bestämt sig för att våldgästa mig och det var ju lilla tidde igen :) Det är bara mys att träffa henne och kan få prata igenom allt man grubblar över. Alltid skönt att få prata av sig!


NiondeDecember

Efter jobbet så åkte jag till kusin Filippa som jag skulle vara barnvakt hos denna kväll. Vi hade det så mys med massa pepparkaksbak! Sedan kom även Vilma och joina oss och hjälpte till :) Sedan när vi var klara var det läggdags för Filippa vid 19.30tiden och det gick så bra så. Bättre än förra gången faktiskt.

Bilder från vårt julbak :)


ÅttondeDecember

Har inte så värst mycket att skriva om idag. Dock hade jag massor att göra på jobbet idag och det är då det är som roligast! När man knappt kan tänka klart och man har massa småsaker att göra bredvid det man egentligen ska göra. Det är bara kul och det kommer nog fortsätta imorgon också.

Imorgon ska jag vara barnvakt åt min minsta kusin Filippa som snart är 3 år :) Typ många från släkten ska på julkonsert med Sissel. Så då ska jag och Ippa som vi kallar henne baka pepparkakor, ska bli mys! Sedan får vi se hur det går med nattningen.. Jag klarade det förra gången (stolt!), så får hoppas att det går lika bra denna gång :)


Elle January 2010

 

Love it!


SjundeDecember

Lugn dag idag, har dock varit mycket trött. Men det var väl ingen nyhet. Jag bestämde mig för att dra in till stan direkt efter jobbet. Jag gick till skomakaren, bytte en tröja, köpte lite smink på m.u.s, köpte nya hårprodukter och köpte en ny lock-gel som jag ska prova. Exotic Erotic som jag har använt från Sebastian och slutat att tillverkas, så nu måste jag hitta en ny produkt. Men ingen är lika bra som exotic :( Bara att leta vidare eller att hoppas att denna produkten som jag köpte idag är bättre. Sedan köpte jag presenter, tanka bilen osv.
Jag köpte dessutom nytt badskum. Jag köpte ju badskum från Lush i Gbg i helgen, men jag vet inte om jag gjorde fel för det blev inte alls mycket skum. Jag vill ju ha massa skum så man nästan inte syns i badkaret! :)

Jag som gör fel eller så är det bara dåligt?


AndraAdvent

Lyssnar på Westlife nya album nu och jag lyssnar mycket på texterna. Det är mycket känslor i låtarna.
Många av låtarna känner man igen sig själv i och har varit med om det själv,
en av dem är denna, Leaving





SjätteDecember

Denna söndag har man bara tagit det lugnt här hemma och inte gjort något allt. Vilket var mycket skönt efter två dagar i Gbg. Zappat framför tvn, kikat på film osv. En ganska så vanlig söndag med andra ord.

Tänkte visa er vad jag inhandlade i Göteborg igår :)

Superskön kimono - Sonia Rykiel for H&M

Tröja - H&M Trend

Tröja - H&M Trend

Skärp - Jimmy Choo for H&M

Skor - Zara

Duschgelé och bubbelbitar - Lush

Sedan köpte jag en "sak" som jag fick signerad av en person som jag inte får skriva vem det är. Det får ni veta efter julafton :) Blev även fotograferad med personen, men det visas om några veckor.

 

Det blev mycket kändisar denna helgen :)

 


IDOL Scandinavium

Här kommer en hel del bilder från gårdagen :)

Elin & Jag på spårvagnen

Några minuter innan sändning

Rabih med sitt leende

Sedan kom Eddie

Westlife (L)

Reza var mycket trevlig och hälsade och tog i hand :) Detta är väl sekunder innan vi hälsade

Westlife igen med sin nya singel

Da Silva :)


Alla bilder är ifrån Elins kamera, för jag, dum som jag är.. glömde min kamera. Här har ni en som var gaaanska så arg när jag satt på tåget ner. Tur som det var hade Elin sin kamera :)

 

 


FemteDecember

Och så var man hemma igen efter två dagar i Göteborg!
Det har varit sjukt kul och nu är man helt slut. Igår var det ju som sagt Idol för hela rullen och idag blev det massa shopping.
Idol var så himla bra att se det live. En helt annan stämning, inte så konstigt kanske. Men det var fullt tryck hela tiden och scandinavium kokade. Under pauserna fick vi se Mariette, Eddie, Reza och Rabih som fick sjunga varisin låt :) Sedan kom ju Westlife... jag blev 14 år igen, mer säger jag inte. Och hur grym var inte Erik egentligen?! Hela publiken var helt till sig! Mest sjukt och största skrällen var ju att Calle gick till final, hallå eller? Hur tänker ni svenska folket? Det skulle vara Tove och Erik i final och så har det alltid varit. Ni skulle ha sett allas miner runt om kring där vi satt. Alla var typ i chock. Aja, så kan det gå.. Erik och Calle i final och Erik ska vinna. Punkt slut.

Bilder kommer i nästa inlägg.


H&M Spring 2010

Och H&M fortsätter att imponera!


TredjeDecember

Idag har det varit lite, tja.. tomt på jobbet. Typ alla är på utbildning, så det var jag och tre stycken till som hade hand om alla kunder och tfnsamtal. Det gick bra ändå. Typ hela morgonen gick åt till en kaffemaskin som inte fungerade pga att det inte kom något vatten. Liksom denna kaffemaskin måste fungera, för ungefär varje kund blir erbjuden kaffe när de kommer in av farfar :) Men det fixade sig sen.
Annars har det varit lugnt idag, fått göra lite ärenden osv. Har tänkt lite extra vad jag ska ha med mig imorgon och vilken väska jag ska ha med mig till Gbg. Vilka problem man kan ha...
Det är ju som sagt Idol med min älskade kusin Elin imorgon och vi stannar över i Gbg hos min andra kusin Jimmy och hans flickvän :) På lördagen blir det massa shopping, det gillas!


Ändra hårstil?

Hittade en sida som man kan prova olika frisyrer, färg osv. Det var riktigt kul att helt plötsligt se sig som rödhårig eller med lugg. Blev en del bilder, men jag kunde inte låta bli!
Någon ni tycker jag passar i? Eller något jag absolut inte passar i?
Åsa, vad tycker du? ;)
Du kan göra detta på denna sida









Haha, de två sista bilderna är Bella och Alice från Twilight ;)

AndraDecember

Bilder från gårdagens modeshow från Grand Palais i Paris.


Nedräkning!

Idag är den första december och nu är det någon vecka kvar till jag och släkten åker över till USA, Florida Miami för att sedan ta Navigator of the Seas med Royal Caribbean till Mexico :) Så det kommer bli en varm jul detta år. Det tycker vi om!

Bilder från kryssning i somras och förra hösten:

 


Sonia Rykiel for H&M

På lördag släpps nästa designkollektion på H&M av franska Sonia Rykiel. Kollektionen ska bestå mestadels av underkläder och accessoarer.
Plaggen har till största del ett slag av en romantisk 50-talsestetisk, och även lätta kimono-morgonrockar, velourpyjamas, små tofflor och håraccessoarer.
Ikväll kl 23.00 kan man se en modeshow live på H&Ms hemsida.

Själv har jag inte fastnat så himla mycket för kollektionen. Men jag ska absolut kika in den när jag är i Göteborg på lördag då det släpps :)


FörstaDecember

Idag har det varit lugnt och när jag kom hem så ville jag bara lägga mig i soffan och kika på tv. Efter någon halvtimme ringer Tidde och vill komma över och ha myskväll. Då far jag upp ur soffan och gick raka vägen till mitt rum som såg ut som ett bombnedslag. Ligger bara massa skit här och skräpar, men ändå vill jag inte slänga så mycket, för mycket är minnen och saker som man gjort själv när man gick på lågstadiet osv. Aja, får fortsätta på rummet någon dag framöver. Det blev ju långt ifrån klart innan Tidde kom hit :) Vi lagade mat och sedan nörda vi lite framför datorn och sedan satte vi på Paranormal Activity. Den ska ju tydligen vara superläskig, men det var inte alls så läskig. Vi diskuterade mycket om den var äkta eller fake, men ju längre man kom in i filmen, så blev det bara mer och mer overkligt. Alltså ej äkta. Men lite kul var det att se den eftersom den är inspelad på det sättet att det ser ut som vilka som helt kan ha filmat. Filmen är ju som sagt en budgetfilm.


RSS 2.0