NittondeFebruari

Igår hela dagen kände jag mig otroligt hängig och kände mig väldig tjock i halsen . När jag kom hem efter skolan, så visade det sig att jag hade feber.. Idag när jag vaknade så hade febern hållt i sig under natten, så ingen skola för mig denna torsdag. Det positiva är att febern har gått ner nu under dagen, så nu är det bara halsen som är jobbig.
Jag har med andra ord inte gjort så väldans mycket idag. Suttit framför tvn osv. Sedan tänkte jag att jag kunde visa vad som blev inhandlat i Italien :)
Det blev 3 klänningar och ett par skor!


Klänning från det italienska märket Save the Queen!


Klänning från det Italienska märket Mauro Grifoni


Klänning från det italienska märket Save the Queen!

På samtliga bilder ser ni skorna som är från Dolce&Gabbana.

FemtondeFebruari

Och så var man hemma i Sverige igen!
Äntligen, vill jag säga. Jag har nog aldrig längtat hem så mycket som jag gjorde på denna resa. Visst, det är superhärligt att åka nedför de långa backarna i alperna och sedan dricka varm choklad precis nedanför backen och sedan shoppa bland de italienska affärerna, men längtandet och saknaden tog övertaget.
Nog om det, själva resan gick mycket bra och Livigno var den samma som tidigare år vi har varit där. Vi åkte skidor i stort sett varje dag, åt lunch utomhus på "La Grolla" som låg precis nedanför backen. Jag drack min dagliga dos av varm choklad och jag ska säga er att denna dryck är inte någon Oboyblask inte, till skillnad vad som finns här i Sverige..
Vid eftermiddagarna, så intog vi gatorna som var fylla av butiker. Fast ungefär 60% av butikerna bestod mest utav solglasögon, parfymer, alkohol & cigaretter, och alla butiker hade samma saker. Men jag hittade mina guldgruvor! Ska visa senare vad jag inhandlade :)
Förövrigt får jag väl säga att resan var bra överlag, även om det fanns mycket längtan hem.
Bilder finns att se på bdb inom kort!

Jag kom hem igår, på självaste kärleksdagen och det var mycket passande då man fick träffa sin soldat! Som man har saknat honom.. Dock så åkte han tillbaka till sitt soldathem idag. Så nu får det gärna bli fredag. 


Denna ros stod fint i en vas när man kom hem till sin käraste!

SjätteFebruari

Snart sitter jag på tåget upp till Skavsta och jag vill inte. Jag har ingen lust överhuvudettaget. Till skillnad från andra, så vill jag bara att lovet ska vara över. Jag vill inte åka till Italien. Mest för en anledning som de flesta vet om..

Aja, So long everybody!

FjärdeFebruari

Åh nej.. inte snö igen. Hade nästan hoppats på att slippa snön nu och få en tidig vår istället,
men icke.
Jag kommer ju dock inte ifrån snöovädret med tanke på att jag drar till Alperna i Italien på lördag. Fast skidåkning tackar man ju inte nej till! Det kommer nog att bli kul, även om jag missar en hel helg med min David. Vi kommer att åka på fredagen upp till Skavsta och sova där p.g.a att flyget går tidigt på morgonen. Så på fredagen i tåget på väg upp, så kommer jag och David åka förbi varann med tågen. Typiskt... Han kommer hem till Skövde och jag åker därifrån, typ samtidigt med någon halvtimme emellan. Det är bara att gilla läget!

Nej, nu ska jag kolla på Lipstick Jungle. Mycket bra serie vill jag säga! Matilda börjar nog smitta av sig med sitt serietittande till mig. Det är nog bara en tidsfråga innan jag kollar på lika många tv-serier som sötMatilda gör om dagarna ;)


Livigno, Italien


Lipstick Jungle

TredjeFebruari

Denna dag började med körning som jag älskar såå mycket. Det gick helt ok och det går framåt :) Får bara hålla mig till min planering. Orkar inte med denna skit längre. Så förhoppningsvis är allt snart över. Förhoppningsvis.
Dagen i skolan har varit relativt lugn. På religionen kom det en man från Livets Ord och berättade om sitt liv, församlingen och hans syn på saker och ting. Ganska så intressant! Fast det ska bli ännu mer intressant på torsdag, då vi får besök av Jehovas vittnen. Arbetar om Jehovas vittnen på socialkunskapen just nu.
Lilla Matilda har nu genomgått sin operation och är nu hemma från sjukhuset.
Hoppas allt har gått bra!
Tänker på dig!

AndraFebruari (L)

Idag är det en speciell dag.
Idag firar jag och min pojk David 1 år!
Helt sjukt hur tiden kan gå så snabbt. Känns som om det var nyår 07/08 för inte alls länge sedan då vi träffades för första gången :) Det har varit ett underbart år helt enkelt! Det bästa någonsin.
Eftersom David inte är hemma på vardagarna, så fick vi fira våran 1årsdag nu i helgen istället. Vi gick till Riviera och åt. När vi kom dit, så stod det rosor och en flaska champagne på bordet plus att allt redan var betalt. En överraskning för både mig och David. Får tacka mina päron för denna överraskning! Efter en mysig måltid, så begav vi oss till bion och såg Benjamin Button. Den var väldigt bra, kanske lite seg ibland, men sevärd. En mycket mysig helg med min David som jag älskar över allt annat! (L)


RSS 2.0