Måndag

Första dagen på veckan startade ganska bra. Bestämde mig för att göra lockar i håret idag och resultatet blev väl godkänt, men inte mer. Kommer nog att hålla mig mer till rakt än lockigt, skulle jag tro. Rakt är mer lätthanterligt.
På eftermiddagen gjorde jag ett ärende som jag inte kan skriva här. Det gick rätt smidigt, men blev lite sur på tanten.
Efter det har jag suttit här hemma och inte gjort så väldans mycket. Har haft datorn framför mig, vilket inte är så förvånande. Under kvällens gång har jag fått lite idéer i huuvdet, men vet inte riktigt om de ska genomföras eller inte. Jaja, det blir säkert bra. Och i samband med kvällens gång så har jag blivit rejält nedstämd.. Egentligen vet jag inte för vad och det är inte av någon speciell anledning. Det enda jag skulle kunna komma på är att David åker till Arvikafestivalen på onsdagmorgon och får inte se skymten av honom tills på söndag. Kommer nog att sakna honom en smula och tanken på att han åker på en festival gör ju inte saken bättre. Så nu får flickorna i uppgift att hålla mitt humör uppe under veckan. Ska även försöka blicka framåt i tiden, till nästa måndag, eftersom jag & David kommer i stort sett bo ihop under två veckor, då vi ska gå på körskola i karlsborg tillsamans.

Söndag

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Det har ju funnits en anledning och det är att pojken min har varit här hemma :) Då blir det inte mycket tid framför datorn ;) Vad har då hänt under dessa dagar.. ?
David kom hit i torsdags och då fick vi ta hand om Vilma de 3-4 första timmarna. Fart finns det allt i den tösen. Fredags har jag väl inget minne av. Vi var nog bara här hemma och inte gjorde så mycket. Vi sov i och för sig bort halva dagarna, så det var väl bara kvällarna kvar. Igår lördags, så kunde vi inte sova så väldans länge. "Bara" till 12-13 tror jag. Vi hade gått och lagt oss kl 06 på morgonen, så det blev inte mycket sömn. Men vid kl 18 så blev det till att åka ner till Firmafesten för Borgunda Såg. Kunde väl vara trevligt att komma ut lite och eftersom en kändis skulle komma dit, så var jag ju tvungen att åka ner. Det var Janne Schaffer som stod för underhållningen och Electric band (de som spelar med Trasan & Banarne och basisten spelar bakom Carola, Lena PH osvosvosv.). Typ, coolt? Kanske inte så värst, men kändis som kändis :) Men Janne Schaffer anses vara Sveriges bästa gitarrist och det kan jag nog ta och hålla med om. Riktigt bra faktiskt! Så det var väl en relativt lyckad kväll igår.
Så nu idag har man bara sovit och slappat. David är nu hemma och själv sitter man återigen vid datorn.
En ny vecka är på ingång och då blir det bio, kanske stan, förhoppningsvis David innan han drar till Arvikafestivalen och sen fyller han 20 år om exakt en vecka! =)


Janne Schaffer!


David är tönt och jag är typ het.

Onsdag - I stort sett kry

Idag mår jag rätt så bra. Det var lite jobbigt imorse med halsen/nacken, men det gick över lite smått sedan. Det har varit svårt att sova i natt, eftersom man har så ont runtom halsen. Det känns som man har sträckt sig eller något liknande. Men tack vare det penicillin jag fick, så mår jag mycket bättre. Jag har ju varit i stan och kikat lite, så bra mår jag ju.
Åkte in med mamma till stan för att träffa Elin, Susann & Åsa som hade klippt sig. Eller ja, Åsa hade klippt Elin & Susann. När vi mötte dom gick vi och åt på Riviera och sedan blev det butiker i någon timme. Hittade en oversize tröja som jag är väldigt nöjd med på Yap :) Jag var verkligen hyper idag! Medans alla andra var jättetrötta, så var jag på topp och ville gå runt överallt. Fast det kanske beror på att jag har varit hemma och varit sjuk de senaste dagarna, då kan det vara skönt att röra på sig. När man har varit sjuk, så har det bara varit skönt att ligga ner och inte göra något, eftersom man inte har haft någon ork. Men nu när man börjar bli bättre vill man inte bara sitta hemma längre och bara dega. Så.. får väl se vad som händer de dagar som kommer nu..
Idag är det också Davids namnsdag! Grattis till dig älskling (L)




Vårdcentralen

Idag när jag vaknade hade jag 38.7 och hade väääldigt ont på ena sidan av halsen. Så det var bara att ringa till vårdcentralen och boka tid. När vi kom dit kollade dom halsmandlarna och på den sida jag inte hade ont på var det vita prickar på ena halsmandeln. Sedan tog dom ett svalgprov och sen ett blodprov. Efter ca 20 min hade dom kommit fram till att jag hade någon sorts virus i halsen. Läkaren sa inte direkt vad jag hade, men det är väl typ halsfluss.
Så nu ska jag ta penicillin 3 ggr/dag i 10 dagar. Härligt värre. Och tabletterna är ju inte direkt små heller...




Fortfarande inte kry

Mår fortfarande inte bra. Tidigare under dagen har jag haft 39 graders feber och sen ont i halsen/nacken. Nu har jag inte ont när jag sväljer eller något sådant, utan jag har ont på ena halsmandeln. När jag trycker lite lätt på den, så känns det som ett blåmärke och det är lite varmare på den sidan än på den andra. Är detta en början till en halsfluss eller vad ?
Jag får helt enklet se hur jag mår imorgon och kanske ta och ringa vårdcentralen.

Måndag - Sjuk

Är fortfarande sjuk.. Jag vaknade strax innan 07 och kunde inte somna om igen, eftersom jag hade så ont i hela kroppen. Feber har jag fått också, iaf en början till det.  Så det var bara till att gå upp och sätta sig framför tv och det första som kommer upp är Teletubbies. Har inte sett det på väldigt länge, men hur kul är det egentligen att se dessa figurer stå och hoppa i en vattenpöl i 5 min? Antagligen superkul för 4åringar.
Just nu mår jag bättre, men det är p.g.a att jag knarkar tabletter. Så vi får väl se hur jag mår under dagen. Orkar verkligen inte vara sjuk just nu..



Söndag - Hemma

Då var man hemma igen. Dock är jag helt själv hemma med hundarna, men det är alltid skönt att få vara lite för sig själv ibland också. Vaknade hos David imorse och kände att jag inte mådde helt hundra ;/ vet inte vad det är.. Jag har inte feber, men jag känner mig väldigt tjock i halsen. Men men, får väl hoppas att det går över snart. Och som jag bruka säga till alla andra som är sjuka - Knarka alvedon! :) Det är precis vad jag gör just nu.
Imorgon är en ny dag och får hoppas att jag mår bättre då. Inte för att jag ska göra något speciellt, men det är ju inte så väldans kul att inte vara helt kry.

Flyttat ?

Man kan nästan tro det.. Har bott här hos familjen Sandén sedan i onsdagskväll och jag är fortfarande kvar. Jag ska dock åka hem imorgon. Mys har det varit denna halv-vecka i alla fall :)
Vad har då hänt? Jo, Det har varit Sverige-Grekland matchen på Husaren. Glädjen där dog väl bort ganska snabbt, så det var inget vidare. Sedan har man väl typ bara varit här hemma hos David. Midsommar var det ju igår och då var jag med Tidde och hennes kompis Erik. Vi drog senare till stan för att träffa Alexander som Tidde har lärt känna på körskolan. Det var väl lite lagom kallt och en aningens dött på stan, eftersom allt är stängt på midsommar. Så i år har väl midsommar varit lite annorlunda än vad den brukar vara :) Men eftersom Midsommar har varit nu, så blir det väl allt mörkare, tror jag. Alltså börjar skolan snart igen och det är återigen höst. Nej.. så får man inte tänka. Det är massor som ska planeras in denna sommar. Det kommer ju att bli intensivkurs i två veckor med David, Åka till Marthina, Fira Madde, Liseberg med olika och massa annat som jag inte orkar komma på just nu.. Man får väl hoppas att det fina vädret kommer tillbaks snart.


Onsdag - Fotboll

Idag är det fotbollen som står i fokus och det är det väl för alla i stort sett. Har gått runt här hemma och haft lite smått för mig. Fixat med min nya frisyr osv. Jag vet fortfarande inte om jag är nöjd eller inte. Men det är bara att acceptera det som det är just nu :) Bild kommer nog upp inom kort.
Om cirka 1h så ska jag dra in till stan och kika i lite butiker innan vi flickor ska mötas för att checka om vi får bord på Harrys eller inte och blir det inte så, så kommer vi dra hem till någon. Det löser sig!
Sover hos David ikväll också, han vill ju så gärna granska min frisyr nu..

So long!

Tisdag

Idag bar det av till Skultorp där jag skulle vara "barnvakt" åt Vilma. Jag var så sjukt trött när jag kom dit, men vilma tog tag i mig och vi satte igång att baka. Det var väl inte det svåraste att göra, men vi gjorde Brownies =) Det blev lyckat!
och sen fick jag för mig att jag ville se en Disneyfilm. En av de klassiska filmerna. Så jag & Vilma började rota efter gamla filmer som dom hade packat ner =) hittade massor av filmer, men jag bestämde mig för en och jag hittade den. Min absoluta favorit - Den lilla sjöjungfrun :D Wiiie, kunde ju inte bli bättre! Så jag satt fastklistrad i soffan, medans vilma gick lite fram och tillbaka ^^ Jag är alltså värre en min 9åriga kusin när det gäller disneyfilmer. Det är inte dåligt!
Det var ett tag sedan som jag såg denna film, men jag måste erkänna att jag alltid får tårar i ögonen i vissa scener, speciellt i slutet. Kalla mig vad ni vill, men så är det!
Så nu väl hemma gör man ingenting som vanligt. Dennis har nu kommit hem från Dreamhack och han sover för fulla muggar. Fast han sover inte i sin säng, utan i tvsoffan.. Och där ska jag sitta klockan 21.00 för då är det Moulin Rouge på tv!



Salong Tingeling

Fick reda på imorse att jag också kunde klippa mig samtidigt som mamma idag. Har känt ganska länge nu att jag behöver klippa mig så som jag torterar mitt hår med fön och plattång!

Och här har ni lite av resultatet:



om jag är nöjd?
tja, det är jag väl. behöver vänja mig vid det lite först bara.

Söndag - Stundetbal

Idag var det balen som gällde och David & Johanna var så fina så =)
Dagen började med att vi låg och slappade typ tills 14. Sedan blev det till och kolla vad som gällde gällande balen, vilket typ ingen hade koll på. Alltså så är det inte bara David som inte har koll ;)
Men det löste sig och vi åkte ner vid 17-tiden. Skulle ha åkt ner mycket tidigare eftersom vi fick väldigt dåliga platser. Såg inte ett piss.. Stod jag på tå, så såg jag huvudet på personerna. lite småtråkigt, men det är smällar man får ta. Alla Studenter ställde sig sedan på balkongen och då fick man väl se lite. Väldigt fina klänningar hade många eller dom jag fick en skymt av i alla fall. Så nu är det min tur nästa år och har ju redan börjat tänka på vad jag ska ha för klänning :)
Och nu är jag hemma igen. Känns som om jag inte har varit hemma på väldigt länge. Har ju bott hos Sandéns de senaste dagarna :) Mys är det i alla fall.


David & Johanna =)

Lördag

Åter igen ligger jag själv i Davids säng. Han är just nu och spelar fotbollsgolf med sina pojkar. Så nu väntar jag på att Tidde ska komma hem ifrån Max, så att vi kan göra oss iordning inför fotbolls-kvällen :) Vi ska möta Marthina och Madde på krikelin och det ska bli trevligt trevligt!
Igår var det som sagt studenten/avslutning och det gick så bra så. Började med att vi fick våra betyg och sen bar det av till IP där själva avslutningen var. Det var ganska tråk. Det var mycket bättre tryck i Arenan förra året. Får väl hoppas på det bättre när man själv tar studenten nästa år!
Sen var det utspring med ösregn. roligt värre, vill jag säga. Att ha skyhöga klackar som sjunk ner i gräset och paraplyer som var i vägen var ju kul.. Haha, Tidde som skulle springa runt till olika personer var ju inte torr någonstans :P Så söt..
Efter det skulle vi ner och kolla på kortegevagnarna och då kom uppehållet, vilket var väldigt skönt. Lyckat var ju att det kom en stor lastbil som skulle leverera mat till Pasta Grappa och stoppa hela tåget. Så alla vagnar stod stilla i ca 5-10 min. Lite perfekt att just Davids vagn stanna precis där jag och Tidde stod :)
När tåget var slut, så bar det hem till Sandéns och fick träffa släkten och vänner, trevligt! Lite svårt att lära sig så många nya ansikten på en gång, men jag fick nog ihop det till slut :) Presentöppning och David fick lite vasar, glas, karaffer, pengar och sånt. Av Mamma och pappa fick både jag & david var sin Ipod Nano :) lite nice. När David stack ut på studentfesten, så blev jag och Tidde kvar hemma hela kvällen. Vi var så pass trötta så att vi inte orkade ta oss någonstans. Jag var heelt slut efter denna dag och ont i fötterna hade jag också..
Men nu är allt bra efter lite mys nu på morgonen och nu så ska Tidde komma hem om cirka 15-20 min :)


Torsdag

vaknade idag med att David skulle iväg och fotograferas, så jag stannade kvar i sängen, medans han gjorde iordning sig. Och stilig blev han, med sin AIK-slips och allt :) När han åkte gjorde jag mig iordning och stack sedan till stan för att möta familjen. Sedan blev det linsmöte, vilket tog 5 min. typ, värt.. Sen småshoppade jag & mammi lite innan vi åkte hem :)
Så nu springer jag runt här hemma och fixar lite. Känns ju nästan som om jag ska studenten själv! kanske inte riktigt, men ändå..
Så.. imorgon blir det fullt upp. Samling 08.30 och sedan går det i ett. utspring, kortegevagnar osv osv. Sen får vi se vad jag & Tidde hittar på senare på kvällen.

Onsdag

Just nu ligger jag ensam i Davids säng och väntar på att han ska komma hem. Jag förväntar väl mig att han kommer hem om ca 2 h eller något sånt. Då har ju krogen stängt, vill säga :)
Igår var det ju Husaren med flickorna och matchen som gick väldans bra :) det var massa kul och drag! På lördag är det sverigematch igen och då ska vi flickor förmodligen samlas igen :)
Så, idag har man slappat med David större delen av dagen, tills både han och jag skulle i väg. Jag och Tidde mötte Marthina & Madde och så gick vi och åt på Tai Pak. mys mys! Efter det bar det till "klassfesten", som var väl lagom kul.
Så.. imorgon blir det linsmöte på synsam och kolla så att linserna är bra osv osv och sedan hem för att fixa allt som har med avslutningen/studenten att göra :)

Tisdag

Ännu en onödig dag i skolan och även den sista för mig :) Är alltså ledig imorgon och på torsdag och sen är det ju avslutning. härligt härligt!
Nu inom de närmaste timmarna ska jag packa och göra mig iordning för fotbollskvällen med flickorna :)
Åker sedan till David och sover där.
Usch, jag tror att min pollenallergi har dragit igång nu.. Det kliar som bara den i ögonen ;( Det är bara till att knarka tabletter och näspray!

Måndag

Måndag igen och det är lika med sista måndagen för detta läsår.
Började med historia och lektionen höll på i 20 min, sen fick vi gå. Det skulle ju vara fotbollsturnering för 3orna idag kl 12 och vilka skulle gå på den ? typ inga! Tack och lov för Johanna och Josse :) Annars hade man åka till fotbollen helt själv.
Det var rätt kul faktiskt, fast är väl inte så konstigt för min del eftersom David spelar. Han var massa duktig! Han gjorde 4 mål på 4 matcher :)) Duktig David!
Och nu när jag kom hem så fick jag se att jag hade bränt mig som stryk på låren. hallå, ofta jag bränner mig? solen tar ju aldrig på mig.. konstigt.
Känns som om jag ska ringa typ, överallt. Jag måste ringa till länsstyrelsen, vandrarhem och sedan till trafikskolan. Men det blir ju aldrig av. Får se till och göra det imorgon.. Åh, på tal om imorgon! Då blir det Sverige - Grekland på Husaren med flickorna! Ska bli massa kul :D




Söndag

Söndag, vanligtvis det tråkigaste dagen på hela veckan. vilket stämmer ganska bra.
Idag har man varit själv i huset tills kvällen. Varit rastlös heeela dagen. Bara gått runt i huset och inte gjort något alls. Har typ pendlat mellan tv:n och datorn. Roligt liv man har just nu. Men men, folk säger att man ska blicka framåt istället och inte bara tycka synd om sig själv. Det är ju något man borde göra egentligen. Inte lätt i alla lägen, men det är väl bara att bita ihop, antar jag. Så.. om man nu ska blicka framåt, vad händer då?
Jo, imorgon är det fotbollsturnering mellan 3orna, då david är med och då ska man heja :), Tisdag - fotbollskväll med flickorna! onsdag - klassfest, hoppas jag? fredag - skolavslutning och student för David. Sen är det sommarlov och då får man typ ta dagarna som de kommer. intensivkurs och lite annat smått. Får hoppas att det blir bra bara.

23.28

Jag har tråkigt! Aldrig haft så himla tråkigt. jo, det har jag väl.. men ändå. Det är lördag och då ska man väl ha någorlunda kul, vilket de flesta har just nu. Tidde & Tori är ute, Marthina är ute, David är ute och ja.. det är många som är ute på äventyr i alla fall, utom jag. fast det är väl ingen nyhet egentligen..Blir ju inte förvånad heller att jag sitter här själv en lördag. Man hoppas på att saker ska hända, men samtidigt vet man att chansen till det är vääääldigt liten, eftersom folket är ute på annat.
Sorry att jag klagar och har mig, men jag har ju inget bättre för mig.. Bara att gilla läget :)

22.08

Fortfarande ensam hemma och kommer att vara det tills imorgon eftermiddag, skulle jag anta.
Har sjukt tråkigt just nu.. sitter med datorn i knät samtidigt som jag zappar mellan EM-fotboll och MTV movie awards.
Det är väl inget av det som får mig att fastna framför tvn, vilket gör att hela denna kvällen är extremt tråkig.
Om man tänker efter, så skulle man kanske ha stannat kvar nere i stugan, då hade det ju hänt något i min omgivning iaf.
Men gjort är gjort, antar jag och nu gjorde visst Portugal mål! wiho..
Jag har kommit på att det kommer att vara minst 1-2 matcher per dag i 3 veckor framöver. Då betyder det alltså att jag inte kommer att få träffa min kära pojk på 3 veckor! Har man en fotbollsnörd till pojkvän så ;)
Hepp, nu ska jag väl ta och göra.. inte så mkt.


Lördag

Vaknade upp i stugan, men nu är man hemma igen. Orkade inte vara kvar där nere.. kändes typ ovärt på något vis. I och för sig så händer inte inte så väldans mycket här hemma men.. det är väl sak samma.

Fredag

Fredag och Sveriges nationaldag. Det har man inte riktigt känt av. om man nu nånsin gör det. "Det spelar ingen roll"!
Jaja, idag har man vaknat upp med en David som var så varmt så att han inte visste vart han skulle ta vägen, stackarn :)
Han drog iaf med mig senare till Karstorpssjön och där träffade vi hans kompisar som spelade Beachvolley. Och då skulle han få för sig att jag också skulle spela. höhö, det gick ju bra.. var med en match, sen kunde jag inte med mer. Skulle bara förstöra för dom ändå ^^ men man får väl bjuda lite på sig själv ibland. Riktigt varmt var det också, nästan föör varmt. Då var det härligt att stå i sanden! Sen bestämde sig killarna för att de skulle lana nu ikväll, så jag åkte hem strax efter. Tänkte att jag skulle ha en egen myskväll med mig själv, men icke. Farfar kom och hämta mig och nu sitter jag i sommarstugan. Skulle ha åkt ner imorgon egentligen, men det är väl sak samma. Är väl kvar här till söndag. Eller så kanske jag får för mig att jag åker hem imorgon. Det får vi helt enkelt ta och se.

Torsdag - Grillkväll

Här kommer andra delen av torsdagen:
Efter Neverstore åkte man hem en snabbis innan man drog iväg till Tidde, där vi skulle ha grillkväll med Tori, Tidde och Marthina :) Trevligt var det vill jag säga! Så när vi väl kom dit, så satte vi igång med grillningen med en gång, eftersom Marthina var tvungen att åka hem vid 22-tiden. Trevligt hade vi allt. Efter vi hade ätit den underbara maten, så satte vi igång med lite kubb, vilket jag och Marthina var kung på! Fan vad bra vi var, eller vad säger du Marthina? ;) Vilket team..
I alla fall.. så efter kubben, så hade vi allmänt trevligt bara. Sedan skulle Marthina hem och då var det bara Jag, Tori och Tidde kvar. Tidde & Tori skulle sedan ut efter någon timme och som ni vet kunde jag ju inte hänga med, så när de åkte gick jag och la mig i Davids rum och väntade på att han skulle komma hem nån gång på natten.

Bilder från kvällen:






Torsdag - kulturdag

Kulturdag denna dag och det var väl allmänt segt. Gick runt och kollade lite vad som hände i cafeterian och sånt. Gick ner till stan gjorde vi också, eftersom det inte var så väldans kul på skolan. Fast det man väntade på var ju detta hemliga band som skulle spela på skolan. Och ja, vilka kunde det vara.. Neverstore kanske ?
Helt klart att det var Neverstore som spelade på Västerhöjd! De var ganska bra. De spelade lite för mycket från deras senaste album, vilket man inte har hört så mycket av. Men annars så var dem bra.

Maha, bara för att jag och Madde står bredvid en kändis!! :D



Onsdag

Idag har det varit nästan lite föör slappt i skolan. började kl 08 och slutade 20 min senare. Så då hade man håltimme till kl 12.50. wiho! Det var väl lite allmänt tråk.
Men det gjorde inte så mycket för mig, eftersom jag skulle på linsmöte. Alltså, för er som inte visste, så har jag skaffat linser. Först fick jag gå och checka mina ögon och sånt. sen fick jag boka en ny tid, då de skulle prova linser på mig. Så jag fick komma tillbaka vid 14.30. Då gick dom igenom skötsel och sånt. Sen skulle jag sätta i en lins själv, vilket gick förvånande bra :) Det känns ju lite halvkonstigt, men det funkar. Jag ser ju värsta bra nu på långt håll. Lite coolt faktiskt.
Så nu om någon timme ska jag dra in för att träffa flickorna, för vi ska se What happens in Vegas. Ska bli mys :)
Efter bion drar jag hem till David, då det blir till att trösta varann. Skulle inte tro att någon av oss är på det bästa humöret just nu..


Depp

Jag är inne i ett väldigt djupt depp-humör just nu. Ingenting är väl som det ska. problem hit och dit. Någon gång misslyckas man helt enkelt.
Men jag säger till mig själv att "det kommer att ordna sig och allt kommer bli bra." Det verkar funka och jag tackar de personer som fått mig att inse att allt kommer att fixa sig. För, det gör det ju alltid. På ett eller annat sätt.

Vaaaaarmt!

Det är alldeles för varmt idag. kan inte vara någonstans utan att det ska vara varmt. eller jo, mitt rum ^^ Där är det kallt minsann!
Äntligen är måndagen över.. har haft muntlig engelska och socialpsykiatriprov idag. provet gick väl mindre bra, eftersom jag typ inte har pluggat något på det. Man har ju ingen ork längre, så det får gå som det går. Man slutar om mindre än två veckor och orkar inte tänka på något annat än det, så då är det väl inte så konstigt att man inte bryr sig så pass mycket som man kanske borde göra. Det enda jag har kvar nu är utvärdering på multimedian, vilket är väldigt slappt.
Jag har varit för trött idag. Kunde knappt hålla ögonen öppna, vilket inte Tidde heller kunde som somna :)
Så jag somna när jag kom hem istället, i 2h. Skönt!
Lockigt hår har jag haft idag också. Jag känner inte för lockigt längre ;S Det känns jobbigare på något sätt. Med rakt hår behöver man inte tänka så mycket på hur det ser ut. lockarna måste jag ju "puffa" upp titt som tätt, vilket alla klagar på ;) men men, ska väl variera..
Nu är jag på depp-humör igen. Alla ska hitta på massa kul, vilket jag inte kan hänga med på, eftersom jag inte har åldern inne.. mh okej, jag är tönt. men jag vill också ha kul ibland och inte bara sitta hemma hela helgerna och inte göra något alls! Men det är bara att gilla läget, antar jag.

Helgen

Som ni kanske vet, så har jag tillbringat hela helgen i stugan. Har varit massa mys, eftersom David har varit med. Så det har blivit mycket slappande, solande och lite bad. Denna gång gick jag faktiskt i själv i poolen, eller ja, blev iputtad av Dennis en gång också, men gör man så på mig, så får man David på sig ;) Med andra ord, så åkte Dennis i poolen med kläderna på!
Annars har vi inte gjort så mycket mer. Bara slappat helt enkelt. Varit nere vid klipporna och sånt.
Jag ska ge fan i att sola i framtiden. Blir ju inget brun.. hur mycket jag än ligger och pressar så blir jag inte något brun, bara kanske lite röd ;( Det känns ju ännu bättre att David blir svart efter bara 10 min. Blä på honom!

Här har ni iaf lite bilder från helgen:
image18



image19


image20

RSS 2.0