TjugosjundeJuni

Då var denna helgen över i stugan och är återigen hemma. Just nu springer jag runt i huset och kommer på massa småsaker man glömmer att packa ner... Jo, jag ska ju nämligen till Peace and Love-festivalen imorgon och är borta tills söndag :) Kommer bli massa skoj! Har packat klart det mesta tror jag, men börjar bli lite orolig om jag kommer att kunna stänga väskan sen.. Jaja, men det lööööser sig!
Kommer alltså inte att skriva något på bloggen på en vecka nu...

Ha en bra vecka allihop, för det ska jag ha!
So long suckers!

TjugosjätteJuni

Ojojoj, vilken kväll det var igår! Idag var det inte lika kul..hehe. Men igår som sagt, det var mycket trevligt :) släkt och vänner var här hos oss och sjöng snapsvisor, lekte lekar, dansade, åt & drack gott, badade i vättern, bastubadade osv osv osv! Mycket god stämning hela kvällen :)

 


TjugofjärdeJuni

Är äntligen nere i stugan igen! Har varit här sedan jag slutade jobbet i eftermiddags och typ direkt när vi kom hit, tog vi båten över till Visingsö och till Gränna :) Mysigt värre och underbart väder har det varit! Imorgon är det midsommar och ett år sedan sen Michael Jackson dog... Då blir det till att lyssna extra mycket på hans låtar! Annars blir det mat, lekar och trevlig stämning här imorgon :) Släkt och vänner kommer ner, så det ska bli kul :) Ska tydligen inte bli så jättevarmt som idag, men hoppas på att det blir så pass varmt så jag kan ha på mig klänning eller shorts. Har inga jeans eller liknande med mig, bara mjukisar, hehe..

Fan, nu har jag en mygga i rummet...


TjugoandraJuni

Ne, nu vill jag ha helg.. Eller torsdagkväll så man kan få dra ner till stugan. Idag har jag fått hämta bror min och hans tre vänner efter några dagar på Dreamhack..Tog typ några få minuter innan alla somnade och vaknade inte försen vi var framme :P Sen har jag letat som en idiot efter min luftmadrass som ska med till P&L, men jag tror att jag har hittat den, eller ja, jag har hittat en, men jag vet inte om det är den från förra året :P Vilka problem man kan ha..!
Hoppas att jag har allt nu inför nästa vecka. 

Har fastnat för denna låt just nu, går typ på repeat hela tiden!


TjugondeJuni

Idag har man allt tagit det lugnt.. Inte gjort något alls, skönt! Igår var det däremot mer drag och livat! Var ute med Malin & Jossan på Husaren och åt gott och sedan entrade vi dansgolvet :) Det var superkul verkligen och kul att få träffa flickorna igen! Träffade en del andra personer också som man inte hade pratat med på ett tag, så det var trevligt! Imorgon är det en ny vecka och då ska det jobbas fyra dagar, sedan drar jag ner till sommarstugan där midsommar firas med vänner och släkt :) Annars ska jag shoppa det som behövs inför P&L som är nästa måndag, längtar! Bra väder ska det vara det närmaste också och det gillar vi :)



Kärlek

Är nu hemma igen för att göra mig iordning inför ikväll med flickorna :) Fick dock rusa hem och typ duscha och fixa håret på 15 min för att inte missa vigseln! Vilken himla tur att jag inte hann sminka mig, då hade det varit utkletat i hela ansiktet nu... Det är såååå himla fint! Att se vårt brudpar och att de fäller lyckotårar. Har ingen aning hur jag ska hinna fixa mig innan jag ska åka. Fan att man inte har någon tv på badrummet...!


ArtondeJuni

Är återigen nere i stugan och tar det lugnt. Har ätit en god middag och fram tills nu har vi kollat på konserten för Victoria & Daniel. Det var ju helt underbart bra! Peter Jöback.. jag dör. Salem Al Fakir.. jag dör ännu mer. Sarah Dawn Finer, Lisa Nilsson, Roxette, Uggla var helt suveräna! Ojojoj... Måste se bröllopet imorgon! Förstår egentligen inte hur en del kan vara emot denna stora händelse. De representerar ju Sverige. Aja, Jag ska iallafall sitta framför tvn imorgon, det jag hinner. För senare på kvällen ska jag träffa Malin och Jossan och ha en trevlig kväll :)

 



Summer


SextondeJuni

Nu var det någon dag sedan som jag skrev... Beror nog på att det inte har hänt något speciellt. Idag har det hänt lite mer iallafall. SötFilippa kom och hälsade på på jobbet idag och lite senare hemma också. Söt är hon allt :) Sedan i väntan på att moster Susann och kusin Elin skulle komma förbi en stund, så får jag syn på en babykråka som inte kunde flyga. Så Chanel kastar sig på den, så jag insåg att där kan den ju inte vara! Hämtade ett par handskar och tog tag i babykråkan och flyttade den till ett något mer safe place. Det var så synd om den ju.. Fast, har för mig att om man är i närheten av någon fågelunge, så överger modern den. Är det så? Fast denna babykråkan var inte så ung, mer som en ungdomskråka kanske..plus att den inte var i sitt bo. Den kommer nog dö eller något snart ändå. Hoppas att jag gjode den en liten tjänst iallafall! JAJA, nog om fågeln. Elin, jag & hundarna tog en promenad och pratade om allt mellan himmel och jord, mys! :)
Imorgon blir det kaaaaanske utgång med tidde, hoppas det iallafall!

Random pic .




TolfteJuni

Är nere i stugan och tar det bara lugnt. I eftermiddags åkte vi upp till Elin då hon hade bal och jag skulle köra dem till balen :) Massa fin blev Elin! Imorgon blir det firande för bror Dennis och faster Anna, så då kommer en del från släkten, trevligt trevligt :)

Elin & pojkvännen Sebastian


ElfteJuni

Idag har det varit fullt upp med skolavslutning och student! Först fick vi åka till Dennis skola och kika på när de sjöng i kyrkan osv. Kul att få se massa gamla lärare man hade för några år sedan :) När det var över var det bara att dra ner till Thlm där Elins student höll till. Mycket trevligt! :) Imorgon blir det bal och då är jag chaffis ;)

 


TiondeJuni

Har precis kikat igenom några hundra bilder från precis samma tid förra året. Då jag nämligen tog studenten. Imorgon är det skolavslutning för Dennis plus hans födelsedag och sedan är det kusin Elin som tar studenten! Åh, jag vill också ta studenten igen... Tänk om man kunde få uppleva om den sista veckan i skolan varje år! Hade varit något, dock får man bara nöja sig med sina minnen och fina bilder :)

Hej sliten...


Last Song

Jag och Matilda var idag och kollade på Last Song med Miley Cyrus som huvudroll. Trodde att jag skulle störa mig på att Miley egentligen spelar Hannah Montana-karakären, men det gjorde man inte. Filmen var en fin kärlekshistoria, typ en klassisk sådan, men tar sedan en oväntad vändning.. Tycker att den absolut ska ses! Jag fick jobba riktigt hårt för att inte stortjuta inne i salongen :P Hade jag sett filmen hemma, hade min kudde varit skyblöt.. Som sagt, den rekommenderas! Även för killar! Tror inte ens dem kan hålla tårarna inne.


ALEJANDRO

Och Gaga gör det återigen!
En väldigt intressant video, eller vad säger ni? ;)


It's getting closer..

Ja, nu är det bara några få veckor kvar tills premiären. Dock missar jag premiären då jag är på P&L, men filmen ska ses direkt efter!

Här är ett nytt videomontage från MTV Movie Awards som sändes inatt.

Watch the 2010 MTV Movie Awards at MTV.com!

FemteJuni

Dagen i bilder, då jag och Vilma lekte en del med kameran :) Tror jag har fått lite färg idag också. Tja, iallafall röd färg...


Eclipse

Nya tv-spots där de nyfödda står i centrum! :)

 


FjärdeJuni

Äntligen helg och befinner mig just nu nere i stugan. Måste ju ta vara på värmen och solen medans den är här. Vem vet när den försvinner... Ska ligga och pressa och försöka få lite färg, försöka går ju iallafall! Annars har det inte hänt så mycket och det kommer nog inte göra det heller. Bara ta det lugnt helt enkelt :)

 


Alejandro teaser

Här kommer en liten teaser på Lady Gagas nya video Alejandro, som släpps på måndag på hennes hemsida!


Allez Olla Olé

Haha, älskar denna låt, hur skön är den inte eller? ;)
Frankrikes bidrag i Eurovision


FörstaJuni

Vilken fin dag vi har haft idag! Sol och värme tackar man inte nej till. :) Jobb som vanligt och fick några samtal av en förtvivlad Matilda som hade gått till en B-salong (Commercefrisören...) och sagt att frisören fick göra vad hon ville, så hon kapa av allt! Ja, allt..typ pojkfrilla. Haha, trodde hon skämta, men jag fick träffa henne efter jobbet och jag tyckte faktiskt att det var fint! Dock ville hon ha längre hår på ena sidan, eftersom det redan var lite längre på andra sidan. Lite svårt att förklara men det var assymetriskt klippt. Så vi åkte till den bästa salongen i Skövde, Tingeling och pratade med Åsa som sa att det skulle gå att sätta in exstentions och göra det längre på ena sidan. Dem på Commerce hade faktiskt klippt lite konstigt osv, så nu ska proffsen rätta till det ;) Men som sagt, du passar faktiskt i kort hår Tidde :) Efter åkte vi till rådhuset och fika, sedan tog Tidde med mig på bilbingo med alla gamlingar ;P Tja, vi drog ner medelåldern en aning. Självklart vann vi inget, men det var kul ändå!

Solen och värmen ska ju tydligen hålla i sig ett tag nu, så jag ska försöka få mig lite färg på kroppen imorgon tänkte jag. Är sjukt blek efter denna hemska vinter...


RSS 2.0