Catch the fever

Drog till stan en sväng efter jobbet och kikade runt, hittade en parfym från Beyoncé - Heat, örhängen och ringar från Glitter. Parfymen kommer nog inte ersätta min absoluta favorit från Viktor & Rolf - Flowerbomb, men det kan vara kul att variera ibland. Inte mycket mer än så blev det, lika bra det antar jag!


TjugoniondeAugusti

Är nu hemkommen efter en kul helg i Eksjö. Körde 2 h för att komma ner dit på fredagseftermiddagen och träffade Elin och hennes pojkvän Sebastian. Nästan direkt fick vi bege oss mot konsertområdet, då Salem al Fakir spelade och invigde hela kalaset :) Salem var super live, söt samt hade skön dansstil! Han vill jag gärna se igen om jag får chansen. Efter Salem, så var det Eric saade, men det var sjukt mycket folk, så vi såg endast en halv låt. Sedan vidare till stora scenen där Hoffmaestro spelade och dem var hur bra som helst live, crazy! Jag vet att jag dissade dem en aning på P&L, men gav dem en ny chans här och de var inte alls dumma :) Kvällen avslutades med Takida som jag aldrig har gillat plus att dem suger live.
Igår såg vi sköna Lill-Babs, jag och Elin drog ner medelåldern en aning där skulle jag tro :P  Sen blev det en snabbis på Melissa Horn och sedan vidare till Darin och efter var det E-type som avslutade hela kalaset! E-type var också väldigt bra live, bjöd på sig själv, bra kontakt med publiken osv.

Så, helgen har varit mycket bra och det har varit kul att få ha träffat Elin och massa annat folk :)


TjugofjärdeAugusti

Då var man tillbaka till verkligheten då...
Jobbar på som vanligt i veckan och det ska nog inte hända så mycket mer. Dock på fredag när jag har slutat ska jag ta bilen ner själv till Eksjö där my lovely cousin Elin befinner sig hos sin pojkvän :) Det är nämligen Eksjö stadsfest och då kommer massa artister som bl.a Darin, E-type, Kalle Moreaus, Eric Saade och Salem al Fakir! Salem är helt klart höjdpunkten av alla! Resten kan nästan kvitta. Sen vet jag att Melissa Horn ska uppträda och hon är ju inget vidare, men det tycker Elin, så man får nog offra sig lite ;)
Men men, det ska bli kul att få spendera helgen med Elin i Eksjö och slippa Matfestivalen :)

 


TjugoförstaAugusti

Nu i helgen är jag nere i stugan, som vanligt. Och jag ville inget annat än att åka hit och bara göra inget alls! Febern är borta helt och halsen är ganska så mycket bättre, så det är skönt. Bra är det ju också, då jag börjar jobba igen på måndag..! Idag har jag & päronen varit en sväng i Jönköping och kikat i butikerna. Hittade lite smått på H&M och även två par skor på Din Sko. Hittade ett par nya ballerinaskor som jag verkligen behövde, då mina andra är typ trasiga och har haft dem i över två år nu... Och de andra var ett par nudefärgade pumps :)

Klänning - H&M

Shorts - Zara


TjugondeAugusti

Då var man hemma igen!

Vi kom hem tidigt i torsdagsmorgon vid kl 02 och var hemma i sängen vid 05. Hemresan var väl ingen hit, då jag hade fått feber och halsont... Först idag hade febern gått över och nu är det bara halsen som är kvar.

Men annars har det varit super! Det har varit väldigt varmt, ca 35 grader varje dag. Tack och lov bodde vi på den blåsiga sidan av Rhodos, så det fläktade skönt varje dag :) Om dagarna blev det mycket pressande i solen och bad i saltvatten-poolen. Kvällarna förblev lugna och ja, tog det bara lugnt helt enkelt. Inte så mycket party från vår sida, förutom en kväll. Det har alltså varit en väldigt avslappnande resa med två helt underbara flickor! :)

Får även säga grattis på födelsedagen till Malin som fyller 20 år idag! :)

Bilder finns på FB.



TiondeAugusti

Nu är jag hemma och har packat det mesta som ska med till värmen. Är dock inte klar ännu, så jag kommer väl stressa sönder imorgon och vara nervös över att ha glömt något..
Imorgon åker vi med tåget till Gbg och tar sedan flygbussen ut till Landvetter och på eftermiddagen lyfter vi mot Rhodos! Ska bli så underbart skönt att komma bort från regnet ett tag och få lite färg på kroppen! Tur att man inte bokade in resan då vi hade 30 grader här hemma!

Jaja, Jag, Malin & Matilda ska iallafall ha det sjukt kul denna vecka och ni här hemma får ha det så bra i regnet! ;)

So long!


ÅttondeAugusti

Nere i stugan igen och tar det så lugnt som man bara kan! Mår som man alltid mår efter en kväll på dansgolvet.. Men födelsedagsfesten var kul! Det blev tipspromenad, jellyshots, prat med massa folk, presentöppning och sedan drog alla vidare till husaren och dansade hejvilt! :)

Nu laddar vi om och ska snart börja packa inför Rhodos där det tydligen ska vara bra drag ;) Skönt ska det bli att äntligen få lite bränna på kroppen och slippa vara likblek ett tag..

Fler bilder finns på FB.


SjätteAugusti

Är fortfarande i stugan och tar det lugnt. Kommer att vara här tills på tisdag, då jag, Malin & Matilda drar till Rhodos på onsdagen :)
Idag drog jag en sväng till Skövde, Tingeling för att gå på en ansiktsbehandlig, så nu är porerna tömda, ögonbrynen plockade och min hy har fått ny lyster :) Sedan hem en snabbis och fixade naglarna. Imorgon är det ju födelsedagsfest för hela slanten, så det mesta är fixat inför imorgon.

You lost me

Mycket känslor .

I am done, smoking gun
We've lost it all, the love is gone
She has won. Now it's no fun
We've lost it all, the love is gone

And we had magic
And this is tragic
You couldn't keep your hands to yourself

I feel like our world's been infected
And somehow you left me neglected
We found our life's been changed
Babe, you lost me


FjärdeAugusti

Igår var jag, Vilma, Ester & Lif på Liseberg och trängdes bland allt folk.. Hade hoppats på lite folk, men icke. Köerna var ca 30 min långa och på de största attraktionerna var det ca 50 min. Men vi hann åka de vi ville åka och vi kom hem med stjänvinster, både jag och Ester, så vi var helnöjda med dagen! :)

Det var mycket kul att få träffa Ester igen och jag hoppas att jag får se en skymt av henne igen, för i slutet av aug så drar hon till Kanada och stannar där i ca 1 år :/


AndraAugusti

Varit en relativt lugn dag idag. Har varit allmänt slö och trött. Sedan nu på kvällen blev det fint väder och sjön låg fint, så då drog vi över till Gränna och åt gott! Imorgon blir det Liseberg igen, men då med Ester, Lif & Vilma :) Då ska det bli mer karusellåkning och förhoppningsvis inte lika många stjärnvinster ;)


FörstaAugusti

Får först och främst skriva Grattis på födelsedagen till far min! Åldern är väl lika bra att jag inte skriver ;)

Nu ska vi se vad som har hänt det senaste...
I lördags var det dåligt väder och regnade typ hela tiden, så då drog vi till Liseberg med Filippa på 3 år. Hon hade tjatat ganska så mycket det senaste, så vi drog och hoppades att regnet skulle upphöra när vi kom fram. Vilket det gjorde för några timmar! Vi slapp regnet och även köerna. Inget folk, woho! Dock blev det inte mycket åkande för mig, utan man fick ju åka med 3åringen på småkaruseller :) Istället spelade jag på massa godis-hjul och fick med mig fyra stjärnvinster! Alla mina ;) Jag säger alltid när jag åker till Liseberg att jag åker inte hem utan en stjärnvinst! Så nu ska jag äta mig tjock. Får dock försöka hålla mig undan så gott det går innan Rhodos, hehe..

Igår lördag, så blev det utgång med Tidde o Co och vi hade det riktigt trevligt! Utgång blir det även nästa lördag, då det först är födelsedagsfest för Malin & Terese :)

Våra vinster! Pappa får bli huvudlös :P


RSS 2.0