NittondeJanuari

Nu har det gått över en vecka sedan han åkte ifrån tågstationen i Skövde. De första dagarna som nu har varit, har varit otroligt jobbiga. Men nu börjar jag se detta på ett annat sätt. Jag sitter inte hemma med uppsvullna ögon. Det är mer en glad känsla nu som jag har. Detta är då p.g.a att det är 4 dagar kvar tills jag får träffa honom. Längtan är stor!
Ursäkta om nästan varje inlägg handlar om pojken jag håller kär, men det är inte så lätt att inte skriva om honom och allt som hänt.
Men iallafall, om vi ska ändra ämne lite kanske..
Jag var i Sthlm nu i helgen och shoppade lite smått och gott. Såg bl.a Alex Schulman som satt och gullade med.. sin flickvän, måste det ha varit. På tal om schulmans ex - Katrin Zytomierska. Jag måste bara häva ur mig att jag tycker hon är pinsam och patetisk så som hon beter sig i sin blogg. Att hon är 31 år är ju pinsamt. Väx upp kvinna!

Nu har vårterminen börjat i skolan och det innebär att jag har fått ett bättre och slappare schema, vilket man är väldigt glad för! Imorgon har jag naturlabb och sedan projektarbete, så det lär bli någorlunda slappt. Efter skolan så ska jag till tandläkaren, mindre kul. Dem är bara dumma...

FemtondeJanuari

Ett samtal. Ett efterlängtat samtal som knäckte mig totalt.
Det har gått 4 dagar och det känns som det var en evighet sedan jag såg honom eller ens hörde hans röst.
Kommer det alltid att kännas så här?
Jag känner en otrolig lättnad nu efter samtalet. Jag frågade massor och fick veta att allt var bra. Nu vet jag lite hur allt ligger till och vad de gör om dagarna. Han lovade till 99% att han skulle komma hem nästa fredag. Här har ni någon som längtar något otroligt. 8 dagar kvar..
Från att fått höra hans röst precis varje dag till att kanske få 1 sms/dag är en otrolig förändring för mig.
Snälla, ta mig tillbaka till 2008! Vill inte ha 2009. Vill inte...



Forgive me my weakness, but without you It's hard to survive.

TolfteJanuari

12 Januari.
Detta datum har jag fruktat väldigt länge. Har bara velat stoppa tiden och inte låta det bli den 12 januari.
Men tyvärr går inte det, idag är det den 12:e och idag åkte han.
Idag åkte han ifrån Skövde och lämnade över sig till de dumma militärerna och är där tills ibörjan av december. Hur ska jag klara mig? Inget kommer bli som den tid vi har haft med varann under 2008. Jag har inte möjligheter att få träffa honom när jag vill och när jag väl får träffa honom, måste han åka tillbaka illa kvickt. Jag tror att den fösta perioden nu, kommer att vara den värsta. Sedan vänjer man sig, antar jag. Men just nu, känns det så otroligt jobbigt.
Jag har planerat massor detta året. När jag väl får det förbannade körkortet, ska jag hämta David så fort han blir ledig. sedan när han ska gå högvakt vid slottet, så ska jag sitta utanför den dumma ringen och bara kolla på honom.
Jag får inte bara tycka synd om mig själv hela tiden heller. David kommer att ha det tufft nu det första med allt nytt. Jag ska stötta honom så mycket som jag bara kan.
Saknaden efter David är och kommer bli enormt stor.


Jag älskar dig David <3

NiondeJanuari

Jag ska ta vara på denna helg riktigt ordentligt.
Jag ska ta in varje sekund som är kvar, in till det sista.

AndraJanuari

...Och så var vi inne på år 2009!
Detta år började mycket bra, då man fick sin nyårskyss av den man älskar mest av allt!
Innan det blev 2009, så var jag och David hemma hos Jonte och lagade god mat. Vi var lite skeptiska innan vi högg in, eftersom det var jag och Tidde som hade gjort maten...Men, det var faktiskt inte så dåligt, lite starkt bara ;)  Någon slags Thaicurrygryta med kyckling i. Bättre än vad vi hade förväntat oss!
Jag och David kunde dock inte vara där så länge, utan vi tog bussen till Skultorp där vi skulle festa in det nya året. Mycket trevligt var det, vill jag säga!
Tiden går verkligen fort. Det var ett år sedan jag och David träffades för första gången, så.. då borde ju 2009 också gå relativt fort? Det ska gå bra. Det ska ju inte vara några större problem. Det är vad jag försöker intala mig själv iallafall.
Ja... om vi inte ska gå så långt fram i tiden, så ska jag och David klippa oss imorgon eller idag, 2/1. Det behövs på båda oss två!
Sedan på lördagen så fyller sötMatilda hela 19 år! Massa grattis till dig i förskott!
På kvällen blir det självklart utgång!
Så långt ska vi bara blicka framåt nu, inte längre.

RSS 2.0