TrettioförstaJanuari

Nu var det några dagar då jag inte har skrivit här och har haft fullt upp istället!

Fredag - Jobb, åkte sedan till stan för att köpa lite småsaker. Jag och Dennis hämtade Kasper och Vilma, hämtade ett stort paket från H&M :) Handlade lite mat och sedan hem. Vad gjorde vi...Vi kikade på tv, killarna satt och spelade Wow typ hela kvällen, jag lagade mat åt ungarna, kikade på film. Ja.. det var nog det vi gjorde i korta meningar.

Lördag - Vaknade tidigt då Vilma skulle på sin fotbollsträning. Senare vid lunch åkte de hem och päronen kom hem från Gbg. Senare igår så blev det utgång med Matilda och Malin :) Mycket kul!

Idag - Idag har man mått bara bra, som jag brukar göra tillskillnad vad andra gör ;) Åkte på kalas hos min moster Susann och hade det allmänt trevligt! Under dagen hade jag absolut bestämt att jag skulle möblera om mitt rum! Jag ville bli av med allt gammalt. Jag flytta nog ner till mitt rum vid 12års åldern och typ allt var kvar tills idag. Så nu har jag nog slängt ut hälften av innehållet i rummet. Härligt! Nu behöver jag bara lite småsaker och någon byrå.
Duktigt av mig tycket jag, dock får jag väl tacka mor min en aning också :)


Bilder från igår
Ny klänning från H&M


TjugoåttondeJanuari

Jag är helt slut! Kom hem för någon timme sen från dansen. Började ju MTV-style idag och det var verkligen superkul. Vår kombination som vi kommer att köra ett tag framför är till låten Tik Tok - Ke$ha, mycket kul! Imorgon kommer jag verkligen ha träningsvärk, inget tvivel om saken. Kul att få träffa Ester också igen! Träffar inte den tösen så mycket utöver dansen.

Imorgon blir det hemmakväll med bror och kusinerna Kasper & Vilma :) Det blir väl massa tv-tittande och mycket godsaker därtill. mysmys!

Jag & Vilma på kryssningen i julas


TjugosjundeJanuari

Då var man äntligen hemma från Göteborg!

Åkte direkt från jobbet till tåget och tåget var faktiskt i tid, tro det eller ej! Tja, en minut sen, men det gills inte. När vi kom fram hade vi bara 45 min på oss tills kursen skulle börja, så vi sprang till scorett för att hitta ett par skor som inte fanns i Sthlm när jag var där senast och de hade min storlek, wiho! När vi var klara sprang (!) vi i regn och slask till The Studio. Det var faktiskt ganska så kul, vi fick sminka oss själva och en tjej kom och hjälpte oss och sa vad vi skulle göra och vilka produkter vi skulle använda. Jag fick en guldig sminkning och Tidde fick en lila/blå sminkning. Hennes var nog en aning snyggare :) Sedan skulle man ju köpa produkter om man ville.. Jävla säljare säger jag bara..... De typ säger att allt passar på en och jag går ju på allt! Typiiiiskt. Så jag fick alltså med mig lite produkter hem, men jag är nöjd ändå :) Bilden nedan visar min sminkning, dock syns det bättre i verkligheten, plus att glittret försvinner lite när man tar bilden.

Ser nästan ut som om man har bara tagit en skugga, men vi använde nog 4-5 skuggor.

Mina älskade skor!


TjugosjätteJanuari

Då har man kommit igång med dansen igen och det var på tiden minsann!
Idag blev det showjazz med Elin och det var sjukt kul! Vi har ju gått några terminer förut för några år sedan på showjazz, så nu är vi igång igen :) Och nu kan jag ju välkomna träningsvärken igen, härligt!
Redan på torsdag blir det dans igen, men då blir det MTV-style med Ester :) Ska bli kul att testa på. Det ska vara en relativt ny kurs.

Imorgon ska jag och Matilda åka ner till Göteborg för att gå på en gratis sminkkurs hos The Studio. Eller ja.. det återstår och se om vi kommer ner överhuvudettaget.. Vi vet ju alla hur dåliga SJ är med sina tider osv. Jäkla snöoväder...

Min danslärare - Judith


Love each other .

kolla på detta klipp. Det är det värt och lyssna på hans ord.
Allt är så sant och äkta.
Och även om några av er tycker att han är fake eller helt rubbad, så var han fylld av äkta kärlek och förlorade aldrig sitt hopp och kärlek till människor och jorden.
Tänk till lite!


TjugofjärdeJanuari

Hallå Hallå!

Nu har jag inte skrivit på ett tag och det har jag inte direkt haft tillfälle med. Vi åkte ju upp till sthlm i fredag och åt på Riche och det var mycket trevligt! Något som vi "bonnar" inte är vana vid är att man kan se lite kända ansikten i huvudstaden om man har tur. Ett bord ifrån vårt bord satt ingen mindre än Prinsessan Madeleine! Jag satt dock inte så värst bra, så jag fick vända mig om hela tiden, vilket kändes lite fånigt, typ. Vacker är hon iallafall!
På lördagen var vi ute bland butikerna vid 10 och jag stressa runt och sprang på alla möjliga gator för att hinna med alla butiker innan vi skulle åka hem igen. Det är hemskt mycket rea ute nu och jag försökte verkligen fynda, men det gick inte.. Jag fick iallafall med mig lite hem som ett par skor & massa kläder. Det gillas!

Nu kom jag på en sak som finns i Sthlm som jag helt enkelt avskyr! och det är killar med backslick aka Brats! Vi åt ju på Riche som ligger vid stureplan och det var såna typer precis överallt! Jag trodde jag skulle spy..
Bordet bakom oss satt det tre killar med knappt åldern inne med kavaj, uppknäppt skjorta, fett hår med backslick samt en liiiten tofs ibak. Nej, sorry brats.. Ni är tyvärr inget för mig.

Iallafall.. När vi kom hem var det bara att fräscha till sig lite och bege sig ut till Matilda för det var tid för fest! Trodde att det inte skulle vara en själ ute, men det var det minsann! Väldigt mycket folk för att vara såhär sent på månaden. Kul hade vi iallafall!

Imorgon är en ny dag och ny vecka. Denna vecka kommer att innehålla jobb, Gbg, barnvakt, fest, showjazz & MTV-style! Det ser man fram emot :)


TjugoandraJanuari

Sitter nu på tåget på väg upp till Sthlm, där vi ska shoppa under morgondagen.
När vi kommer fram ska vi möta upp några bekanta och sedan ska vi sätta oss och äta på Riche. Trevligt trevligt! Imorgon som sagt blir det shopping tills man inte längre kan stå på fötterna!

pics: jakandjil.com


TjugoförstaJanuari

Nu när jag har min naturliga hårfrisyr, så har jag börjat leka lite med olika frisyrer och idag kom jag på att jag kunde göra en fläta ala Alexander Wang. Man har ju kunnat se den på bl.a Elin kling. Dock har jag inte så jättelångt hår så det kunde bli som på bilden nedan, men en liten fläta fick jag allt till :)

 


Honesty

You gave me the world to take it all away
All you left me was yesterday
And this space in my heart
Now it's slowly tearin' me apart
I'm takin' all that I learned from you
I'll make it something I'll never do
I can't be who you are
You taught me how to break a heart

You won't be the end of me



TjugondeJanuari

Emma Lane från Australien var vår utbytesstudent under hösten 04, då hon gick på västerhöjd. Hon var och hälsade på oss igen 07 och nu 09 i augusti, så flyttade hon till malmö för att plugga mänskliga rättigheter i ett halvår + att resa runt i Europa.
Så idag hade vi en liten avskedsmiddag med släkten, för imorgon åker Emma hem till Australien..

Nästa gång vi ses blir väl förhoppningsvis i Australien, Melbourne. Emma har åkt hit så många gånger nu, så nu är det faktiskt vår tur att åka ner och få träffa hennes familj och besöka hennes land.
Så det återstår och se när det blir av. Det kommer definitivt bli av, men frågan är bara när?

Några års gammal bild på Emma :)


Natalie Portman

Elle UK february 2010


ArtondeJanuari

Igår när jag tog mig ett bad, passade jag på att göra inpackning och låta håret självtorka efteråt utan en massa produkter i. Mitt hår kan inte må så bra så mycket som jag fönar och har mig.
När håret hade torkat, så upptäckte jag att det inte såg så dumt ut..
Jag har alltid tyckt att jag ser ut som en slickad katt och att jag saknar volym när jag inte har produkter i.

Idag har jag alltså haft mitt naturliga hår utan en massa produkter! Det har nog inte hänt på mer än 5-6 år. Vet dock inte om jag kommer att fortsätta ha det så här eller om jag kommer variera mellan naturligt och lockigt. Det återstår och se :)


TopShop s/s 2010

Teman i kollektionen är: Meadow, Downtown, Parisienne & Saloon

Våren får väldigt gärna visa sig inom mycket kort tid!


SjuttondeJanuari

Slapp-söndag har det allt varit idag. Inte gjort någonting, typ. Kikat tv, kikat film, badat skumbad och massa annat smått här i huset :)


SextondeJanuari

Idag har man bara tagit det lugnt, kikat på film och ätit massa onyttigheter. Eller nej förresten...Jag åt faktiskt morötter med dipp till! Sen åt jag iofs Ben & Jerry-glass senare, men ändå, lite nyttig iallafall ;)

Inte så mycket mer att säga, så jag bjuder på en bild som visar en vårtrend vi kommer få se, nämligen att visa magen! Dock inte med magkorta tshirts, utan lite mer stilfullt!


FemtondeJanuari

Härlig start på dagen får jag ta och säga.. Jag har krockat för första gången! Wiho...
Tja, det kunde ju gått värre om man ser från den ljusa sidan. Det var så att jag körde förbi en buss som stod stilla för att hämta upp skolbarn och sen när jag klämt mig förbi mot kanten, så kommer en annan bil nästan direkt efter. Han körde väl inte så mycket på sin sida, utan han var i mitten ungefär och jag var så mycket jag kunde mot kanten. Hade jag kört ännu mer mot kanten, så hade jag åkt ner i diket. Men det räckte inte, så nu har jag ingen sidospegel! Eller jo, jag har en sidospegel, men utan spegel och själva bakdelen eller vad man kallar den. Så nu har jag en sidospegel som man ser rakt igenom i. Inte bra..
Men, någon gång måste ju vara första gången, eller hur? Jag kommer väl vara med om värre i framtiden, skulle inte förvåna mig.

FjortondeJanuari

Idag när jag kom hem fick jag en trevlig överraskning som jag väntat på i flera veckor.. Nämligen en klänning från Topshop som bars av Erika Selin från årets Idol! :) På Seconds.se så auktionera de ut olika plagg som Idolerna bar under idolkvällarna. Och jag vann då denna fina klänning :)
Mycket nöjd och klänningen är som gjuten.

 


TrettondeJanuari

Jobb som vanligt idag och sedan blev det lunch hos mormor som vi firade en dag i förskott. Hon fyller hela 79 år imorgon :) Grattis på dig mormor! Moster Susann & kusin Elin var även där och firade :) Mycket trevligt! Efteråt svängde vi förbi Lindex och köpte lite smått. Jag hittade lite strumpbyxor, strumpor, nya lösögonfransar och en skuggpalett från Viva la diva. Jag har aldrig köpt något från det märket, för jag har haft för mig att det inte ska vara så bra. Men jag har sett att många har skrivit om denna palett, så jag tänkte att jag kunde testa. Finns mycket fina skuggor :)

Dagens..

Har inte orkat fixa med håret, så det fick sättas upp i en knut och sedan en slapp outfit. Orkar egentligen inte bry mig så mycket. Tar det som är skönt och någorlunda varmt. Fryser rumpan av mig annars på jobbet!


Les Trompe L'Oeil de Chanel Temporary Skin Art



Under Chanels vår- och sommarvisning kunde man se de snygga smyckestatueringar som modellerna bar på kroppen. Nu bekräftar Elle UK att tatueringarna kommer att kunna köpas på ark med 55 olika gnuggis-tatueringar och priset är ca 650 kronor. De kommer att släppas i butik den 1 mars.

Mycket fint tycker jag!


TolfteJanuari

Vanlig dag på jobbet och sedan slappa hemma och läsa nya numret av Elle med Jennifer Anniston på framsidan, det gillas!



EyeCandy

Pics: Jakandjil.com


TiondeJanuari

Idag har det inte varit en vanlig söndag då man har legat och kikat på tvn och allmänt slöat. Dagen började med att vi städade runt i huset och sedan hade jag fått med mig över 10 st från släkten att äta ute och sedan gå på Avatar :) Så nu har jag sett filmen för andra gången och den var lika bra och spännande denna gång. Vi fick med oss farmor och farfar och tja.. De tyckte väl att filmen var lite för overklig ;)

Nu ikväll har även mor kommit hem från Gbg efter en uppdatering gällande deras lärarskap inom manikyr osv. Mor klarade alla test för att kunna fortsätta undervisa + att hon fick ett extrapris för den mest professionella! :) Duktigt!

Bilder med lite delar av dagens outfit:
Tunika - H&M
Jeans - GT
Örhänge - H&M
Skor - Din sko
Lösögonfransar - Ardell


Elle february 2010


Avatar

Jag kan inte säga mycket mer än att detta var en av de bästa filmer jag sett och i mitt nästa liv eller något liknande ska jag bli en del av Na'vi-folket! Så det så! plus att jag hatar oss människor nu, hemska varelser.

Har ni inte sett filmen..gör då det!


ÅttondeJanuari

Nu är det äntligen helg och snart ska jag in till stan för att kika lite och sedan ska jag möta upp Matilda för att kolla på Avatar :) mysmys!




Sex and the city 2

Någon mer än jag som längtar sjukt mycket?

 

 


A list.

Namn: Eva Jessie Johansson

Kallas för: Jessie

Stjärntecken: Skorpion

Höger eller vänsterhänt: Vänster..icke så vacker handstil.

Tatueringar: Nepp.

Längd: 166

Skostorlek: 38

Hårfärg: Brun med ljusa slingor

Fräknar: På sommaren kan jag få några små fräknar

Önskar du att du bodde någon annanstans? USA skulle inte sitta helt fel. Antingen Miami eller NY

Tycker du att du är attraktiv? Tja, det vet jag inte

Dricker du? Japp

Röker du? Det gör jag icke och kommer aldrig att göra!

Vilket schampo använder du? Endast från Sebastian

Vilken parfym använder du? Viktor & Rolf - flowerbomb

Vad är du rädd för? hm..mycket.

Gillar du att tvätta? Nej

Senaste personen du ringde? Mor

Personen som ringde dig? Famor

TV-program du såg? The Ellen Degeneres show

 

Favorit…

Låt: Lady Gagas senaste låtar

Sak att göra: Resa, shoppa, mysiga hemmakvällar, festa m.m

Dryck: Cherry coke

Kläder: Klänningar

Film: går inte att välja en ju.. Titanic, Johnny Depp-filmer m.m

Har du någonsin…

Blivit arresterad? Nepp

 

Antal…

Gånger ditt hjärta brustit? En gång .

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Har lite kontakt med Malin & Jossan

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Typ några gånger då man fyllde år när man var mindre


Senaste…

Boken du läste? Break of dawn

Personen du fick e-mail av? H&M ?

Personen du fick brev av? Ingen aning

Personen du fick sms av? Matilda

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Någon gång nu i veckan

Saken du köpte? En ring och ett par leggings - H&M

Vad har du gjort idag? Gått upp 06.30, jobbat och sedan hem och slappat

Brukar du svära mycket? Det händer väl emellanåt

När stiger du upp på morgonen? 06.30 - 07.00 på vardagar, ca 11-12 på helger

Vad har du på dig? Leggings och tröja

Är du glad nu? Jag är inte sur iallafall

Vad dansar du till? mycket olika, pop, gamla klassiker, r'n'b, dance osv..

Land du vill besöka? Australien


Burberry Spring 2010

Har förälskat mig i Burberrys kollektion för s/s 2010! Skulle tänka mig allt, trench coat, öppna skor med strumpor osv, mycket fint!



SjätteJanuari

Ledig idag, vilket innebar sovmorgon, vilket är sjukt skönt, men vilket innebär att jag inte kan somna nu ikväll. Eller ja, det återstår och se. Idag har man bara slappat, ätit god lunch uppe hos farmor och sedan slappat ännu mer framför tvn. Jag har även varit ute i kylan med hundarna och de älskar verkligen snön, speciellt Gucci :) Tog med mig kameran ut för att få med Gucci när hon hoppar efter snön när man kastar upp det i luften.


FemteJanuari

Idag har jag i vanlig ordning varit på jobbet och efter jobbet åkte jag direkt in till stan för ett ärende. Sedan tänkte jag att jag kunde kika in i någon butik, men jag kunde fan inte. Det är så sjukt jäkla kallt ute! Det går ju knappt att vara ute och värre ska det tydligen bli.. Jag vill ha vår nu.

På tal om vår.. Det har kommit ut massa underbara vårkläder nu på bl.a H&M. Det finns redan nu lite i deras webshop, men sedan den 25 mars kommer deras Garden Collection ut! Kollektionen är så underbar! Här har ni en som kommer shoppa loss i mars :)

Det bästa med kollektionen är att enligt H&M är materialen antingen ekologisk bomull, ekologiskt linne, tencel som tillverkats med minimal miljöpåverkan eller polyester av återvunna petflaskor.

GO H&M!


Let's Dance

Jag förmodar att de flesta har sett reklamen till årets Let's Dance. Jag tycker att låten är riktigt bra och det är Linda Sundblad som har kommit ut med sin nya singel och är alltså huvudlåten till programmet.


Signering

Nu kom jag på att jag får visa er vem jag fick autograf av innan jul när jag och Elin var i Gbg :)

Sorry, var tvungen..


FjärdeJanuari

Idag har jag varit supertrött! Inte mycket mer än så kan jag säga om denna dag. Jag sov endast 3 timmar inatt för att jag inte kunde somna. Jag låg och hade massa olika låtar i huvudet och tänkte en massa. Så typiskt...
Det gör ju inte saken bättre att jag sitter vid mitt skrivbord på jobbet framför datorn. Jag hade helst bara velat somna precis som damen här under.
Nu ikväll så somnade jag självklart framför tvn i soffan, så nu får vi se om jag somnar ikväll.


TredjeJanuari

Idag är det tredje januari och detta är inte vilken dag som helt, utan idag är det Matildas födelsedag! Grattis på dig söt! :) Dock började vi fira Matilda redan igår. Jag hann att bli helt bra och jag kunde vara med igår, vilket var väldigt bra. Vi var hemma hos Matilda på förfest och det kom folk från Matildas jobb och andra vänner :) Mycket härligt gäng! Efter presenter, shots, hög musik och massa prat, så begav vi oss mot Bogrens där vi firade in Matildas födelsedag. Det blev helt enkelt ett mycket lyckad kväll :)
Idag har jag tagit det lugnt som man brukar göra på söndagar och har varit inne en liten sväng på stan med föräldrarna. Imorgon är det första dagen på jobbet sedan jul, så nu är det bara att gå tillbaka till vardagen och den rätta tiden på dygnet.

Gott nytt år!

Då var det 2010!
Denna kväll blev inte som planerat.. Jag vaknade upp och hade sjukt ont i halsen. Jag tänkte att det går över under dagen, men det gjorde det inte. Nu i slutet på dagen så fick jag en början till feber. Jag hoppas innerligt att detta inte är halsfluss igen. Så nu kör jag en massa kurer och knarkar tabletter. Jag måste ju bli frisk till på lördag! Måste måste måste!
Så mitt nyår har spenderats hemma i soffan precis hela dagen. Rätt skönt, men samtidigt inte så kul :/
Nu får vi hoppas på att 2010 blir ett så mycket bättre år än 2009.
2009 var mycket bra till en början, men det dröjde inte länge tills det skulle dala neråt..
men men, that's life! Jag satsar helt klart på 2010!


RSS 2.0