Bree Tanner

Nyheter till alla oss Twilight-fans!
I början av juni i år (5:e) kommer en specialskriven bok som får namnet "Bree Tanners andra liv". Boken på ca 200 sidor berättar om den fascinerande historien om den nyfödda vampyren Bree Tanner, som först dök upp i Ljudet av ditt hjärta. Vi får följa de nyfödda vampyrernas förberedelser och jakt på Bella Swan och familjen Cullen, deras möte – och det oförglömliga slutet.

Detta gillas oerhört mycket!


Volanger 2010


TrettiondeMars

Har typ inget att skriva, händer inte så mycket i min vardag..
Har jobbat och sedan bara slappat här hemma. Imorgon ska jag checka mina tänder och kolla på före och efterbilder och vitare har de ju blivit! På torsdag efter jobbet drar jag till Tingeling och klipper mig och efter det blir det utgång. Dock vet jag inte direkt hur kvällen ser ut, har lite olika alternativ osv.

Nu ska jag kika på top model eller liknande.

DenimFever

Pic: glamour.se


TjugoåttondeMars

Tänkte skriva ett kort litet inlägg innan jag släcker lampan. Igår var det som sagt utgång, så därför inget inlägg. Ja.. Vi har ju haft bättre utgångar, mer behöver jag inte säga. Det blir nya tag på torsdag istället :)
Ikväll fick jag med mig min snart 12åriga kusin Vilma till Alice in wonderland, som jag velat se hur länge som helst! Jag tycker faktiskt att den var väldigt bra och mycket snyggt gjord. Tummen upp!

Så i veckan blir det jobb, utgång och sedan är man ledig på fredag och måndagen därpå, härligt härligt härligt!


H&M

Lite små sneek-peeks på några av de plagg jag fick hem idag!

 


TjugosjätteMars

Igår blev det inget inlägg, eftersom internet krångla precis hela tiden på min dator, men det funkade perfekt på andra datorer..Typiskt.
Nu är det äntligen helg och det "firade" jag med att hämta ett stoooort packet från H&M med kläderna från Garden Collection och sedan vidare in till Livingroom och träna med Tidde :) Har några fri-biljetter där nu, så passar på att prova lite. Det verkar iallafall super där, fräscht osv!

Imorgon firar farmor och farfar 45års bröllopsdag, så det blir firande med släkten för det och senare på kvällen blir det utgång! :) Wiho!


Eclipse poster

Den officiella postern för Eclipse är här!


Fashion against AIDS

H&M släpper ännu en gång en kollektion under namnet Fashion against AIDS. Denna gång utan kända personer som designar. H&M sköter alltså allt själva detta år och kollektionen ska vara festival-inspirerad.
Kollektionen innehåller plagg för dam, herr, accessoarer och kommer att släppas i maj 2010. Hela 25% av intäkterna kommer att sänkas till HIV-organisationer.

Några plagg från kollektionen:

Pics: Glamour.se

Babysitter abuses 11 month old baby .

Det här är så jävla sjukt! Inte ens ett år gammal... Man blir så jävla arg och ledsen att det finns sådana människor! Finner knappt några ord.. Detta ska ha skett den 16 mars förra veckan. Liksom, hur sjuk får man vara?!


Inspiration

Pics: jakandjil.com


Spetsshorts

Shorts med detaljer i spets eller hålmönstrat, är till den senare shortsmodellen, flitigt förkommande. Spetsshortsen syntes hos flera designers i vår, och ledorden är kvinnligt, elegans, skira tyger och pudriga färger. Tänk underkläder, varant lyx!

Hiss eller diss?

 

 

Text & pic: Glamour.se

Today's


TjugoförstaMars

Söndag.. började dagen med att slappa framför tvn och sedan göra sig iordning för handboll. Stora delar av släkten hängde med och vi åt innan på VIP:en, supergott! Dock var inte matchen lika bra.. IFK förlorade. Inte bra. Vi tar det nästa gång!

Filippa hejade på och var allmänt söt :)


TjugondeMars

Åkte imorse till stugan och sedan vidare till jönköping en snabbis. Jag och far tänkte hälsa på mamma som är på en mässa i helgen, dock var det bara för bransch-folket.. Och om vi absolut ville komma in kostade det ca 900 spänn / person.. Så vi åkte tillbaks till stugan. Efter en stund drog jag hem och kikade på New Moon som kom ut i butiker idag :) Lugn lördag med andra ord.


Garden Collection photoshoot

 

 


NittondeMars

Äntligen helg!
Har inte så mycket att skriva egentligen.. jobb och sedan åt ute med släkt, trevligt! Skulle ha åkt ner till stugan idag, men vi åker ner imorgon istället och jag stannar nog bara över dagen. Inte för att jag har något bättre för mig men.. Denna helg är ganska så händelselös, inget inplanerat alls. Dock är det handboll på söndagkväll som jag nog ska kika på.
Ikväll ska jag bara ligga under mitt täcke och kika på film eller liknande.

Fortfarande har jag inte fått se Alice in wonderland, ingen att åka med till Salem al Fakir... livet är hårt mot en ibland. Jag kanske kan gå själv på bio och åka ner till Gbg själv. Funderar på det iallafall.


ArtondeMars

Idag var det dans igen! Innan dansen åkte jag in till stan en snabbis för att kika om den nya kollektionen hade kommit in på H&M, men icke. Dessvärre hittade jag lite ändå. Men jag har ändå allt jag vill ha från Garden Collection, som jag köpt via nätet imorse. Härligt härligt! Sedan kom Ester och vi åkte mot dansen. Lika kul som alltid :)

Imorgon, fredag.. mycket skönt. Blir nog att jag åker med familjen till sommarstugan i helgen. Det händer nog inget speciellt denna helg, så då kan man lika gärna hänga med.

Denna snygga kavaj är nu min!


SjuttondeMars

Jobb och sedan in till stan för att besöka tandläkaren och hämta min tandblekning :) Gick igenom hur jag skulle göra och provade mina skenor. Detta blir nog super tror jag! Jag ska ha dessa skenor med en gel i varje dag, ca 1-2 timmar i två veckor. Att jag kör denna metod istället för att göra allt på en timme hos tandläkaren är för att håller längre.
Iallafall, satt med skenorna förut och jag kan typ inte prata, läspar bara...Det isade till lite grann osv, men ska man vara fin får man lida pin! Kanske inte syns på bilderna, men är det mina hörntänder jag främst vill bleka, för de har blivit så missfärgade, medans mina framtänder är relativt vita. Vill ha en mer jämn färg.


Bjuder på dessa...

 

Förrsten, IFK Skövde är vidare till slutspel!! WOHO!


SextondeMars

Jobb i vanlig ordning, dock inte dans som i vanlig ordning... Elin mår fortfarande inte så bra och jag kände då att jag inte ville åka dit själv. Alltid mer kul att ha någon att prata med. Sedan får jag nog erkänna att jag är lite lat :P Var typ inte på träningshumör. Men på tordag ska jag definitivt träna, vare sig jag vill eller inte!
Istället för dansen åkte jag med päronen till Assbecks för modevisning. Har väl sett bättre men.. Blev iallafall en midjekort tröja som jag visar här nedan för halva reapriset! Ojojoj, inte ofta jag hittar något på rea :)
Idag hade jag vit skjorta - Vila, Midjehöga jeans - H&M, Bustiertopp - Urban Outfitters.

 


FemtondeMars

Ny vecka, nya tag.. Jobb och sedan hem och slappa. Matilda hörde av sig och ville träffas, så vi åt på Riviera, kikade lite på stan och sedan åkte till Arenan för att kolla när IFK spelade mot Hammarby. Och vi vann! Så himla bra, var liiite nervös mot slutet där, men vi tog det! Tjoho :) Nu är vi ett steg närmre slutspelen...

 


Chanel fall 2010

Chanel har nydligen haft en modevisning för deras höstkollektion. På catwalken hade de enorma block av is och snö från Jukkasjärvi! De har alltså transporterat flera ton snö till Paris för denna modevisning och när allt var över, så hackade de sönder allt och skickade tillbaka allt till Sverige igen! Ja, vad ska man säga.. Ganska så mäktig modevisning får man ta och säga iallafall. Svenska modellen Frida Gustavsson 16 år, deltog även i modeshowen.

 

 

 

 

Svenska Frida Gustavsson


2010 års version av trenchcoaten

Pic: Glamour.se


Keep On Walking

Hur jäkla bra är inte Salems låt och framträdande?! Och helt klockrent blir det när Björn Gustavsson entrar scenen och "spelar" på pianot, dricker och vinkar under låtens gång.
Vid 1.50 kommer han in på scen.


FjortondeMars

Igår och idag hade jag min Elin här, så det hanns inte med något inlägg. Det har varit mycket trevligt, vill jag säga :) Lagat tacos, kikat melodifestivalen och gjort lite annat smått och gott. Massa chips och godis har vi haft här också och nu när hon har åkt hem, så lämnade hon allt här hos mig. Inte bra Elin! Får ge det till bror min innan jag själv äter upp det... Jag sa faktiskt till min tandläkare häromdagen att jag knappt äter godis på dagarna längre. Tjena, det har jag gjort hela helgen nu! Jaja, Melodifestivalen var det ja.. Tja, det var ju ingen överraskning att Anna vann. Men jag hade så gärna sett Salem i Oslo. Den utländska juryn gav ju Salem högre poäng än till Anna. Och självklart gör svenska folket det igen... De går emot Europa och väljer att skicka något helt annat.
Nu får vi vänta till slutet av maj för att se resultatet i ESC.

TolfteMars

Äntligen fredag... Och denna fredag händer det inte mycket. Tar det bara lugnt och njuter av helgen. Imorgon kommer min älskade kusin Elin hit och vi ska laga gott och äta massa onyttigheter och självklart se på finalen i Melodifestivalen! Bara jag som har missat att de inte spelar några instrument på scenen? Så t.ex Timoteij med alla sina instrument, spelar inte överhuvudettaget, utan fejkar.. Samma gäller ju Salem. Aja, Ska bli intressant vem/vilka vi tar fram som vinnare.. Blir det någon av killarna så blir jag nöjd :) Helst Salem.. Och verkligen inte Timoteij.

Well well.. Ha en bra fredagskväll allihopa!

Jag & Elin 2008


Gaga & Honey B

Inatt var det premiär för Telephone! Och hon gör det igen... Dock denna gång som en liten minifilm typ, på ca 9.30 min. Regissören är ingen annan än Jonas Åkerlund!

Go Go Gaga & Honey B!


Eclipse trailer

Oj,oj,oj... Detta gillas mycket! Måste nog läsa om boken, har typ glömt hälften. Längtas en hel del nu faktiskt :)


4 O'Clock

Ännu en underbar låt från Salems nya album!
Fan.. så typiskt mig att jag ska bli förälskad i kända personer. Tja, vem blir inte det och har dem som frikort?
Men hur charmig är han inte?! Och 29 år.. det är väl inte så farligt :)
Kika in klippet här nedan och kika speciellt vid 1.46, hur söt?

Nepp, nu ska jag sluta tönta mig....


TiondeMars

Idag har jag varit hos tandläkaren för en undersökning inför min tandblekning! Fick en tandblekning i julklapp, så nu ska jag blända alla som går i min väg ;) Jag kommer inte att göra det hos tandläkaren på en timme eller så, utan jag har fått göra avstyck osv, så nästa vecka får jag mina skenor och all tillbehör. Det ska tydligen vara bättre och mer hållbart att göra det hemma i ca en vecka än att göra det direkt hos tandläkaren.

Imorgon: dans med Ester! :) woho!


"Telephone-pics"

I veckan släpps Lady Gagas nya video till låten Telephone! Looking good!

 

Pics - Ladygaga.com


NiondeMars

Idag har det varit jobb som vanligt, sedan åkte jag in till Arenan för att bada med Filippa på mini-simmet :) Buse i vattnet är hon allt! Efteråt var det bara att rusa ner till rådhuset, där jag träffade Malin & Matilda över en fika. Alltid lika trevligt att få träffa flickorna :) Har fått hämta paket också från H&M, fick även hem paket från Nelly. Paketet från H&M har jag nog väntat på sedan i början av februari om inte ännu längre...Har fortfarande inte fått allt på min beställning. Well well, hem sedan en snabbis och sedan vidare till dansen och hämta upp Älin ;) Jag och Elin hade lite grann att ta igen efter de veckor vi inte varit där. Vi bestämde även att vi ska träffas på lördag och se melodifestivalen tillsammans, mys!

Doh.. det verkar som om alla har sett Alice in wonderland? Jag vill ju också se den! Någon som vill ta med mig på Alice? Vill helst inte gå själv.


ÅttondeMars

Det senaste, eller ja, efter första deltävlingen i melodifestivalen, så har jag börjat lyssna på Salem al Fakir igen! Gjorde det en hel del förut, men nu är han ju aktuell med melodifestivalen och nu släpper han även sitt tredje album :) Sitter och lyssnar på den just nu på spotify. Riktigt bra faktiskt! Än så länge är favoriten "Brooklyn Sun". Sen är ju "Keep on walking" mycket mycket bra också, så Salem kommer att få min röst på lördag :)

Pics: Salemalfakir.com


Me, myself & I

Dagen outfit:
Byxdress - Urban Outfitters
Leggings - Åhlens

Denna byxdress kommer nog att användas flitigt när det blir varmare ute! Passar egentligen bäst utan leggings till.




SjundeMars

Idag har det varit kalas för Kasper och fått träffa släkten, mysmys! Päronen kom även hem ikväll från Paris. De hade haft det bra, dock hade det varit ganska kallt där nere. Ingen snö dock..
Jag hade gett dem en uppgift när de skulle ner till Paris och det var att köpa de omtalade tatueringarna från Chanel som jag har skrivit om här i bloggen förut :) Så nu har jag dem i min hand! Happy happy!

Exempel på hur de ser ut på kroppen


SjätteMars

Idag blev det stan på förmiddagen för sökande efter present till Kasper som vi ska på kalas hos imorgon. Efteråt blev det hem och strax efter kom Matilda och höll mig sällskap under kvällen :) Tjöta som vanligt, lagade tacos och kikade på melodifestivalen såklart! Seriöst...Jag förstår inte hur svenska folket röstar. Orsa spelmän före Neo? Har den äldre generationen lärt sig hur man ringer in och röstar? Och att Jessica Andersson vinner över Alcazar... Ne, det ska bli intressant vem/vilka vi skickar till Norge... Mycket intressant.
De jag kan tänka mig vinna är Salem al fakir, Darin, Peter Jöback eller Eric Saade. Om någon av dessa gossar vinner allt, så blir jag nöjd!

FemteMars

Ligger här nu i sängen och ska alldeles strax släcka för dagen. Har släckt allt i huset och skjutsat hundarna i säng och Dennis behöver jag icke bry mig om, eftersom han är och lanar just nu. Päronen är alltså i Paris just nu och kommer hem på söndag. Så då är jag kvinnan i huset några dagar :)
Iallafall, idag har jag, Matilda & Malin betalat resan till Rhodos! Känns väldigt bra att allt är betalt osv. Sedan har jag och Matilda köpt biljetter till Lady Gaga i maj! Det ser man också mycket fram emot :) Så det har varit lite jobbigt för plånboken idag.. Men men, känns bra att man har lite att se fram emot en tid framöver nu.

Imorgon ska jag in till stan för att kika present till kusin Kasper som fyller 13, sedan på kvällen kommer Tidde hit och kikar melodifestivalen med mig, mysmys :)

Lady Gaga 7 maj!




FjärdeMars

Idag var det dans och denna gång med Ester :) Kul att få träffa bruden, har ju inte fått träffa henne på flera veckor pga sjukdom från Esters sida. Men nu så.. mycket tjat blev det :) Dock blev det inte MTV-style denna gång. Vår lärare var sjuk, så vi fick en annan tjej som körde House och Ragga med oss :) Och DET känner jag och Ester mycket väl till! Det är just denna stil som vi har kört i flera år. Kändes härligt att få skaka lite rumpa igen ;)
Ragga som vi körde mest idag, är mycket skaka, vicka, rumpa och överkropp som man kör till hiphop/reagge-musik.

Letade upp två klipp som visar hur det kan se ut :)

 


Who Says

Har fastnat för John Mayers låt Who Says. Kan inte sluta lyssna... plus att han ser en aningens bra ut ;)


Keira Knightley - ELLE's covergirl march 2010


AndraMars

Fick reda på häromdagen att ingen mindre än Lady Gaga kommer återigen till Stockholm i år i Maj för att uppträda på Globen! Ska jag gå..?  Självklart ska jag det! Man kan ju inte missa Lady Gaga, går ju bara inte. Sjukt häftig människa. Det är hon och Beyoncé som är mina favvo-sångerskor, helt klart!

I Maj kommer hon alltså hit och biljetterna ska tydligen släppas redan på fredag, dock har det inte kommit upp något info på Ticnet ännu...



Frida Gustavsson

Svenska modellen Frida Gustavsson syns i flera kampanjer, modevisningar & plåtningar nu för tiden och hon ser helt otrolig ut!

Vogue Germany march -10

Photographer: Greg Kadel


Acne Jeans

Tycker att Acnes nya jeans är sjukt coola!


FörstaMars

Jävla fittsnö! Ursäkta ordvalet.. men jag vill verkligen att det försvinner nu! När jag skulle hem på lunch förut, så fastnade jag med bakhjulen i en driva i en uppförsbacke och jag kom verkligen inte loss. Ringde alla jag kunde komma på som kanske skulle kunna hjälpa mig, men ingen kunde! Hej, jag fick panik.. Jag blockera ju hela vägen! Sedan kommer en mötande bil och det visar sig vara Tobbe och han hjälpte mig att få bort bilen.
Inte nog med det.. Jag har slått i svanskotan två gånger idag. Tror ni att jag har ont? Mja.. en aning. Så nu har inte jag gått ut mer idag och hade helst inte gjort det på resten av veckan.

Blä på denna eländiga vinter och snö!
Ge mig värme, sol & vår/sommar!
Antar att man får drömma sig bort ett tag och kolla igenom alla sommar och utomlandsbilder istället...

Cozumel, Mexico


RSS 2.0