TrettioförstaOktober

Nu börjar lovet lida mot sitt slut och mycket har hänt detta lov. Plugg ska vi inte tala om.. det vet ju alla hur det kan ha gått. Men är det lov, så måste man leva ut lite. Så, på detta lov har jag fyllt hela 18 år! Som man har väntat.. Så nu kan jag vara med i alla samtal om utgång med flickorna :) Sedan finns det ju massa mer möjligheter nu när man är 18. I present fick jag lite smått och gott. Pengar som aldrig är fel, ett par efterlängtade skor, kläder, smycken osv :) Från älsklingsDavid fick jag choklad, rosor, ett massa fint halsband och en nallebjörn som heter Henry :) Denna nallebjörn är lite speciell, för om man lägger honom i micron i 2 min, så håller han sig varm i ca 2 h och luktar lavendel dessutom! massa mysigt! Då kan man krama Henry när man saknar älsklingen extra mycket. Henry kommer att vara sönderkramad nästa år..
Iallafall, så var det en bra dag :) På onsdagen åkte jag och David in till Tingeling för att klippa oss. Jag tror inte att David gillar att vara där alla kvinnor samlas. Det blir kanske lite för mycket ;) Efter lite shopping och mat, åkte jag hem och gjorde mig iordning för kvällen. Jag, Matilda & Madde skulle ut på årets första studentfest och min första (riktiga) utgång! Det var superkul! Det måste göras om! Bilder har ni nog redan sett. Jag fick ganska mycket beröm för min "utklädnad", vilket var kul!
Så igår och idag har man bara tagit det lugnt hemma hos David och inte gjort alls mycket. Så skönt när man bara myser och tänker bort allt som är jobbigt och låter allt vara för en stund. Men snart måste man ta sig i kragen och börja plugga. Jag får hålla ut i två veckor till, för sedan bär det av till USA! Ska bli så skönt att komma ifrån detta dystra väder..

Henry Warmheart!


Halloween-tema!

TjugosjätteOktober

Min första dag på lovet innebar inte sovmorgon, utan i lördagsmorgon så åkte bilen kl 07 mot linköping och Davids kommande hem under nästa år. Han ska alltså göra lumpen där uppe, om ingen visste det..
Usch, det var läskigt att gå runt bland militärer. Dom bara skriker och låter så bestämda hela tiden. Det var väldigt fräscht och fint där uppe förövrigt. Logementen var väl mindre trevliga med smala våningssängar och smala metallskåp. Tur att David ska få ett logement som är helt nytt och som ingen har sovit i :) Vi fick gå på olika föreläsningar om vad som kommer att hända under året, och jag kan säga att det var inte helt enkelt för mig att sitta och lyssna på allt de skulle göra och tänka på hur mycket tid jag kommer att mista med honom.. Det var bara att bita ihop. Men men, det känns bra att ha varit där uppe och kollat hur han kommer att leva under år 09.
Sedan på kvällen träffade jag flickorna som skulle fira mig lite smått :) Vi åt på den nya restaurangen där Pasta Grappa låg förut, en grekisk restaurang. Mycket trevligt! Sedan gick vi på High School Musical 3, eftersom alla vi ääälskar ju sådana filmer! tja, förutom Marthina förstås som sucka sig igenom hela filmen ;) Senare i veckan fortsätter troligen firandet :)
Idag har jag och David bara tagit det lugnt och ätit Ben & Jerry glass med kakdeg i, mums! Sedan bar det av till Elin som fyllt 17 år på kalas. Trevligt trevligt!
Den kommande veckan känns ganska så fullsmockad. körning imorgon och kanske lite plugg? sedan födelsedag, utgång (!) , lite mera plugg och säkert något mer som jag inte kommer på just nu.

Hetaste kängorna ever
Dem ser mycket större ut i verkligheten!

TjugoandraOktober

Jag tycker inte om denna veckan. Inte denna skolveckan. Nu har man ju tagit sig igenom hälften och gjort två prov - Natur och friskvårdsmassage. De gick väl hyfsat, antar jag. Så, nu har jag bara ett prov kvar som är på fredag och det är psykologi. Det kommer bli mindre kul. Jag tycker inte om psykologi. Blä. Vill att det ska bli fredagkväll, så att man kan slappna av i älsklingens famn. Sedan är det ju höstlov! vilket innebär.. plugg. Men man ska väl försöka ha lite kul iallafall. Fyller ääääntligen år på tisdag, som man har väntat! Sedan blir det kanske utgång och lite annat skoj :)

Nej, nu ska jag nog stänga av datorn och sova, iallafall försöka. Det kommer nog inte gå. Eftersom jag alltid somnar och sover i 2h efter skolan och nu är jag inte alls trött, typiskt mig..


Femtondeoktober

Plugg, plugg och åter plugg. Det är det enda man gör om dagarna nu. Har tre prov och inlämning nästa vecka. Sedan på höstlovet får man återigen plugga för den kommande skolveckan. Aja, ska försöka se detta någorlunda positivt och försöka ta mig igenom detta utan större problem. Det gäller väl att prioritera.

Tolfteoktober

Helgen har varit super. Får tacka älskligen som förgyllde den och hjälpte mig med allt! Päronen har varit borta i Paris och då blev jag kvinnan i huset. Jobbigare än vad man tror. Speciellt om man har två hundar också.. men allt blir så mycket bättre när man har David hos sig. Det känns tryggt.
Vi har hunnit med ganska mycket i helgen. Jag snabb-shoppande lite innan Davids match och sedan agerade jag fotograf under hela matchen. Hade fått i uppgift av herrn att ta lite snygga pics ;) vinst med 7-2 blev det och David var massa duktig!
Sedan blev det matlagning och massa film med onyttigheter som tillbehör. Det tycker vi om.
Nu börjar en ny vecka och har så mycket i skolan just nu. Känner på mig att jag kommer att vara slutkörd dagen innan höstlovet..

åttonde oktober

Slapp dag, men ändå inte. Hade bara en lektion idag, vilket var friskvårdsmassage. Skönt att få en halvkroppsmassage och sedan åka hem igen! Vilket jag inte gjorde, utan stannade kvar och fixade lite med projektarbetet med marthina och madde. Efter många om och men var vi klara med det vi skulle göra. Jo, kanske ska ta och berätta vad vi har för arbete för de som inte vet. Vi ska nämligen åka till Jokkmokk! Så idag har vi bokat biljetter upp vecka 51 och ska bo där i knappt en vecka :) Mycket spännande! Vad vi ska göra är att kika lite hur dagsläget är och hur turismen är där uppe och dess natur som troligtvis är lite annorlundare än våran här nere. Nog om Jokkmokk..
Nu ska jag försöka nöta in lite historia om antiken. Det är inte det lättaste att nöta in historisk information i mitt huvud. Det vill inte fastna. Jag tycker inte om historia.



Ganska så lång resa.

Älskade måndag

Ehe, ja.. Måndag åter igen, men veckorna brukar oftast gå relativt snabbt, så det är snart helg igen :) Jessie goes positiv!
I helgen som varit har man tagit det ganska så lugnt. I lördags var det kalas för min 23åriga kusin Jimmy och så fick man träffa sin underbara kusin Elin :D Alltid kul att träffa en tösen! Direkt efter åkte jag hem till David, där ingen David fanns. Utan fick vänta till hans skulle komma hem från lagfesten. Så jag gotta mig med kärleksfilm och massa godis, mhih! Söndagen var lika slö som alla andra söndagar. Försökte plugga lite historia som man har prov på senare i veckan. Ni kan väl säkert lista ut hur det gick... ungefär samma som nu. Går inte så värst mycket framåt.
Idag hade jag bara två lektioner, så jag stack hem till David igen en snabbis och sedan bar det av till körskolan. Det gick så bra så :) Jobbigt att dessa körlektioner kommer ta mycket tid från skolan :/ Sånt man får ta om man vill ha körkort, antar jag..

AndraOktober

Då var det oktober och det gillar vi ;) Inte långt kvar nu tills man blir en stor flicka!
Men innan den stora dagen, så är det ett x antal prov som ska göras.. härligt att ha tre prov veckan innan lovet. Iallafall så har vi prov i svenska imorgon om modernismen och jag är ju pluggat såå mycket, not. Finns liksom ingen motivation. Men det får gå som det går, helt enkelt. Idag vaknade man upp hos kärleken och man blir så avis när man ser honom ligga kvar i sängen och kan sova bort hela dagen, när man själv måste plåga sig själv till skolan. Man vill bara hoppa tillbaks i säng och glömma allt som har med skolan att göra! Filosofi var det första man hade och ögonlocken ville gärna gå i vägen för själva ögonen. Sedan rullade väl dagen på som vanligt.

8 månader idag (L)

RSS 2.0