There´s no place like home

Nu är jag återigen hemma i kära Sverige! Otroligt härligt att träffa sina nära och kära och att få sova i sin egna säng!! Fick även farmors mat igår, vilket var väldigt behövligt! Mindre kul var det dock att komma hem till lägenheten och inser att varken internet eller tvn funkar.... Japp, jag behöver mitt internet och min tv. Det blir obehagligt tyst annars. Ringde till Telia som självklart inte kunde lösa det och ska skicka en tekniker på fredag........... woho. Får väl försöka fixa det på egen hand. Nu sitter jag ute hos mamma och pappa istället :) 
 

The last night in NYC

Min sista kväll i New York blev såå himla bra! Mycket kul avslutning på det hela! Vi möttes upp ett gäng på ca 20 pers för att hoppa in i en slags hummer-limo på kvällen. Vi åkte runt i ca 2 timmar med massa dricka och grym musik! Vi stannade även i Brooklyn med utsikt över Manhattan! Sen avslutades kvällen på en klubb vid Flatiron Building. Som sagt, en mycket bra kväll! Dagen efter var det endast packning som stod på schemat.. Bea kom förbi ca 3 timmar innan jag var tvungen att dra mot flygplasten. Vi åt lunch i närheten på en italiensk restaurang och sen tog vi en liten promenad i Central Park. Sedan kom även Iga och hennes kompis förbi en timme innan jag skulle dra. Otroligt fina tjejer som tog sin tid att säga hejdå till mig! Dom kommer att bli otroligt saknade... 
 

I'm coming home


Smörgås Chef

Igår var det min sista dag i skolan. Lite sorgligt... Men det har varit superkul och idag är det sista kvällen med alla mina vänner jag lärt känna här! Igår tog jag hela klassen till en Skandinavisk restaurang i West Village vid namn Smörgås Chef. Jag tror att de fleta tyckte om det, speicellt the Swedish meatballs! Några tog även Classic Smorgas Board. Sen drog vi vidare till Korea Town och körde lite Karaoke! Sjukt kul! 
 

The Phantom !

På två veckor så har jag varit och sett Peter och The Phantom of the Opera hela tre gånger ! Det är så galet bra och Peter ska vi inte tala om... ! Igår gick det så långt att jag ställde mig utanför entrén för alla anställda och väntade på Peter och tillslut kom han ut! Sjukt snäll och ödmjuk! Där var också en tjej från Kina som berättade att Peter var riktigt stor där! Häftigt! 
 
En nöjd Jessie med världens bästa Peter Jöback! 
 

Coney Island

Idag var det så fint väder och ca 20 grader, så då åkte jag, Bea och Mara till Coney Island i södra Brooklyn. Coney Island är känd för sin nöjespark samt den fina långa stranden. Idag hade vi alla tre på oss shorts för första gången och det var riktigt skönt, tills vi kom fram till just Coney Island. Vinden var sjukt kall! Så vi försökte värma oss på den varma sanden så gott som det gick! Det ser varmt ut på bilderna, men icke! Dock hittade vi senare ett bord där det inte blåste, så då blev det superskönt i solen! Där satt vi och skrev på våran essä ett tag. Mysig dag! Vi hade tänkt att gå ut ikväll också, men vi satte oss i en bar och drack några drinkar samt åt mat. Sen kände vi oss trötta och inte alls sugna på att dra ut, så vi åkte då hem istället! 
 
Imorgon är det exakt en vecka tills jag är på väg hem ..... 
 

Another pre-party

Yes, ännu en förfest at my place. Svengelska var det ja...
Iallafall, vi hade eftermiddagslektioner i fredags, så vi slutade vid 17.30. Åkte direkt till lägenheten för att fixa iordning mig innan resten av klassen skulle anlända. De flesta i klassen kom, vilket var superkul. Det var bara fyra stycken som fattades. Vi hade som sagt riktigt kul, en riktigt bra förfest med andra ord och som vanligt är klubben bara helt ok i jämförelse. 
 

La Esquina

Morgonlektioner idag och slutade vid 12tiden. Åt lunch med Bea, Iga och Abdul och sedan tog jag mig till Soho för lite shopping! Vandrade runt på gatorna i några timmar, sedan åkte jag hem och vilade fötterna i ca 2 timmar innan det var dags att åka ner till Soho igen! Där hade vi reserverat ett bord på La Esquina. Utifrån ser det ut som ett litet mexikanskt ställe. Inget märkvärdigt... Men för dom som känner till detta ställe, vet att det gömmer sig en restaurang bakom detta ställe! Mycket trevlig restaurang med mexikansk mat! Tummen upp! Efter att ha delat på flera små rätter och en flaska vin, ville vi dra vidare till någon bar. Så då fick det bli en bar som vår lärare Cory rekommenderade: Fat Cat. En jazzbar där man kan lyssna på livemusik, spela biljard, pingpong och en del andra saker. Ett udda, men trevligt ställe! 
 

The Phantom of the Opera

Såååå himla bra!!
Mäktig musikal med en spektakulär Peter Jöback som självaste fantomen! Skulle mer än gärna se den igen! 
 

Madame Tussauds

Idag gick jag och Beatriz till Madame Tussauds för att träffa en hel del kändisar! Mycket trevligt! 
 

RSS 2.0