TjugoåttondeFebruari

Några av Michael Jacksons bästa låtar i en låt! Kolla på den, superbra och mycket snyggt gjord!


TjugosjundeFebruari

Denna lördag har varit så lugn som den kan bli. Gått runt här hemma och inte gjort något alls. Faktiskt väldigt skönt. Eftersom jag inte har så mycket mer att säga, så bjuder jag på ett klipp från Ellen Degeneres show med en 4-årig pojke från Kina som uppträder till Michael Jackson. Så sött!


TjugosjätteFebruari

Idag är jag tröött... Tack och lov att det är helg nu så man kan sova ut riktigt länge :)
Jag märkte även idag att jag har punktering på högra bakdäcket på min lilla cooper :( Så nu får jag köra runt i företagets bil.. Känns som min bil är väldigt trasig nu. Har fortfarande inte fått min nya sidospgel. De måste ha glömt det eller något där borta på BMW. Typiskt.

För en stund sedan fick jag ett oväntat samtal, lite nervöst, men samtidigt kändes det bra. Mer säger jag icke.

TjugofemteFebruari

I'm out in the club,
and I'm sippin that bubb,
and you're not gonna reach my telephone!


TjugofjärdeFebruari

Idag har jag träffat Matilda & Malin :) Mycket trevligt vill jag säga. Tjötade en hel del och vi diskuterade lite resor osv. Och vet ni vad..? Vi har nu bokat en resa i augusti till Rhodos! :D Ska bli så himla kul! Vi kommer att bo i Rhodos Stad och stannar en vecka och vi fick ett mycket bra pris för det hela. Det gillas!
Vi har ju pratat om det ett bra tag nu, så det är skönt att vi äntligen har hittat ett resemål som klaffa perfekt.


TjugotredjeFebruari

Tisdag idag.. Först jobb och sedan bege sig till dansen och träffa Elin :) Dock hade vi inte Judith idag utan vi hade min lärare som jag har på torsdagar, Sandra och det var kul det också. Fick lära oss en helt ny kombination. Efteråt åkte jag nästan räser hem för att det var handboll idag och det sändes på tv4 Sport. IFK vann, vilket var mycket bra. Det gillas!

Imorgon får jag träffa Matilda och Malin! Ska bli jättemys verkligen. Har inte sett flickorna på typ tre veckor och det gillas icke.. Kommer nog att tjötas en hel del :)

Jag & sötTidde på Hultan i sommras :)


Sonia Rykiel pour H&M

Det är väl knappast några som har missat att H&M har släppt den andra kollektionen av Sonia Rykiel. Släpptes nu i helgen. Faktiskt så har jag inte direkt fastnat för något speciellt. Inget som tilltalar mig och kanske inte direkt min stil. Lite väl sött skulle jag tro, så jag kommer nog inte köpa något från kollektionen. Fast det skulle inte förvåna mg om jag gjorde det ändå i slutändan... Nedå, ska hålla fingrarna borta.

Vad tycker ni? Ska ni köpa något?


TjugoandraFebruari

Jag har gått runt hela dagen och kommit på massor jag kan skriva i bloggen, men nu är det helt tomt. Typiskt. Det kommer väl. Idag var det tillbaks till verkligheten och det har gått relativt bra, förutom att jag är trött som vanligt. Jag fick dock sova hela natten denna gång, vilket var mycket skönt! Fryst har jag gjort hela dagen också och det är jag väl knappast ensam om.. Jag säger det igen.. Jag vill ha vår, nu, nu, nu!

Dagens


TjugoförstaFebruari

Då var man äntligen hemma!
Vi landade igår vid 20tiden efter att ha cirkulerat runt Skavsta och väntat på att kunna landa. Vilket oväder det var! Blev nästan lite nervös inför landningen.. Det enda man såg innan man landa var gnistrande vita streck av snö, inget annat. Gick knappt att se marken. Men det gick bra iallafall, dock tog vi det säkra före det osäkra och stannade över på hotell tills idag. Det hade aldrig gått att åka igårkväll/natt.
Så nu är man äntligen hemma. Skönt att få sova i sin egna säng. Har inte kunnat sova en hel natt under hela resan.. Sjukt jobbigt. Här hemma vaknar jag aldrig om nätterna, så nu ska jag strax släcka!

Och förresten, så hade jag väääldigt gärna stannat i Bergamo där flygplatsen ligger. Där var det vår och 17 plusgrader! Hur underbart skönt som helst hade det varit...

Bilder kommer i veckan någongång när jag orkar och även bilder på FB.

NittondeFebruari

Happ, då var vår vecka här i Livigno slut för denna gång..
Imorgon vid 11tiden åker vi härifrån till Bergamo som ligger ca 3 timmar söder. Planet ska nog gå på eftermiddagen/kvällen någongång. Ska bli intressant om vi får landa på Skavsta eller om de tar oss till Arlanda. Ska ju tydligen vara skitväder hemma i Sverige? Varför blir jag inte förvånad...? Jag vill ju ha vår nu.


Karneval från Livigno

Nu har vi ätit en god middag på hotellets restaurang och idag var det allt "karneval". Alla anställda var utklädda till pirater och målade alla killar med skägg och mustacher. Bilder på det kommer senare. Dennis var allt riktigt het, han såg ut som 30 år...

Iallafall, Jag och Vilma bjuder på en bildbomb med bl.a masker från "karnevalen"!

 


SextondeFebruari

Slänger in ett litet inlägg innan vi drar ut bland gatorna.
Dock inga bilder nu, orkar/hinner icke. Men vi har åkt i backarna, suttit nedanför backen vid La Grolla och druckit varm choklad och ätit italiensk pizza. Jag har sagt det förut och jag säger det igen.. Ni som aldrig har ätit pizza i Italien har aldrig ätit äkta pizza. Lovar er.
Vi har som sagt strosat längs gatorna bland alla butiker med solglasögon, parfymer, fotobutiker osv osv. De finns i varenda hörn. Har dock inte köpt något ännu, utan mest kikat runt.

Nu ska vi strosa lite till bland butikerna, sedan blir det kanske bad och efter middag på hotellet. Ska tydligen vara någon karneval här ikväll?

Ha de gott!

FjortondeFebruari

Hallå hallå!

Då var vi framme i Livigno! Vi kom hit vid 03tiden inatt och sedan bums i säng. Idag har vi varit lite allmänt slöa, så vi har gått runt bland gatorna, suttit ute i solen och ätit Pasta Carbonara och bara njutit. Vi kommer inte att åka i backarna idag, utan vi tar det lugnt och om en stund ska vi gå ner till hotellets spa och bada i deras pool och jacuzzi, kanske en massage också? :) Sedan middag ikväll, då det är finmiddag. Ingen har väl missat att det är kärleksparens dag..

Jaja, har inte några bilder att bjuda på för tillfället, men de kommer säkert in några någon gång, förhoppningsvis.

Ha de gott i Svezia!
Ciao ciao


TolfteFebruari

Nu har jag slått mig ner framför datorn en snabbis för att skriva det troligtvis sista inlägget innan vi drar iväg till Livigno, Italien! Ikväll nu ska jag träffa folk från min forna klass SP3sa, ska bli mycket trevligt att få träffa alla igen :) Sen när jag kommer hem blir det bums i säng, för imorgon förmiddag åker vi mot Skavsta. Jag kommer att ha med mig datorn till Livigno, så det blir nog en del bloggande och bilder därifrån :)

Bilder från förra året i Livigno:












ElfteFebruari

Kom hem för någon timme sedan från dansen. Var där utan Ester som ligger hemma och är sjuk :( Inte kul..Du får krya på dig söt! Iallafall, det gick bra, lite tråkigt bara att inte ha någon att prata med.

Well well, Fick reda på nyss att designer Alexander McQueen avled imorse. Självmord genom att hänga sig i sitt hem i London, tragiskt. Alexander blev 40 år.

Alexander McQueen s/s 2010

Alexander McQueen himself

R.I.P


TiondeFebruari

Woho, kom hem för en stund sedan efter att ha varit på en toppenmatch! IFK Skövde vann nämligen över Alingsås som ligger etta i tabellen! En riktigt bra match är vad jag kan säga. Nu har de vunnit de tre senaste matcherna, så vi får hoppas att det kan hålla i sig :)


NiondeFebruari

Vanlig tisdag idag, jobb och sedan dans med Elin :)

Och vet ni vad jag fick reda på igår..? Jag vet seriöst inte om jag ska skratta eller gråta. En viss person ska börja plugga på högskola någonstans i Sverige. Antingen till hösten eller nästa år. Då har jag lite tid på mig att lämna landet... Har ni gissat vem det kan vara? Jag vill inte skriva för mycket avslöjande, ifall denna person går in här och typ översätter allt. Han börjar på samma bokstav som mig och bor på andra sidan atlanten. Ni som känner mig, vet nog nu vem det är.
Seriöst..varför? VARFÖR just Sverige?! För att jag bor här?

Fan.

Dagens outfit


ÅttondeFebruari

Doh, såg att man inte kunde se på klippet för SVT hade tagit bort det. Men nu ligger det uppe igen, så nu fungerar klippet i förra inlägget :) får väl se om de tar bort det igen.
Kan iallafall inte sluta lyssna på låten...

Idag var jag, Vilma och Kaper och besökte det nya äventyrsbadet i Skövde! :) Tja, en liten recension då.. Det var ganska så litet, våg-bassängen var mindre än i jönköping och sedan fanns det några rutschkanor i samma avdelning. Sedan fanns det 3 olika stora vattenrutschbanor - en som man kunde åka 2 st i, en som var total mörk med lampor med olika ljus och färger och en som man var nere i vattnet på 5 sek och då går det sjukt fort! Jag hade knappt någon bikini på mig när jag kom ner... :P Sen fanns det Forsen och fors var det allt. Ungefär som en rutschbana man åker på fast med massor av vatten. När man kommer ner i en liiten pool,så kan man knappt nå ytan för det är så strömt. Iallafall inte jag, jag rulla runt där under vattnet och fick några kallsupar, sedan slog man i väggen där man kunde hitta ett rep för att ta sig därifrån. Det var lite kämpigt, för mig.

Tja, dit kanske man kommer igen. Det var helt ok faktiskt och en aning bättre än jönköping. Det är väl det jag kan jämföra med. Har ju aldrig varit i Örebro på badet där tex.

Men men, kul hade vi iallafall!


I better keep on walking.....

Gaah, jag blir helt galen att jag inte hittar låten med Salem al Fakir!
Jag har haft låten i huvudet hela dagen. "I better keep on walking, keep on walking...lalala".

Fast nu när jag sitter här och skriver och letar för fullt på youtube så hittade jag låten! Wohoo
Haha, jag tycker att han ser lite kul ut.. Hans huvud ser lite litet ut och han gör roliga ansiktsuttryck ibland. Sitter här nu och skrattar lite smått för mig själv :)
Låten förresten blir bara bättre och bättre ju mer man lyssnar på den!

Update: Nu funkar den inte åter igen. SVT har tagit bort den igen. Orkar inte lägga in en ny, men det finns ett klipp med hela låten på youtube, alltså endast låten. Bara att söka sig fram.


SjundeFebruari

Och så var denna vecka i stort sett slut. Nu börjar man räkna ner dagarna för på lördag drar vi till Alperna i Livigno, Italien och svischar ner för backarna :) Ska bli skönt att komma bort från, tja.. inte kylan, men allt annat.
Iallafall, idag har jag bara varit hemma och strosat runt. Jag har även provat den nya Ballerina-kakan - Kladdkaka. Och för bästa smak ska man doppa dem i mjölk. De smakade faktiskt lite som kladdkaka och de var godare med mjölk än utan :)

Dock slår ju inte kakan den vanliga kladdkakan!


M - festivalen

Då har Melodifestivalen återigen kickat igång! Hoppas att vi verkligen skickar iväg en riktigt bra låt som kan nå minst topp 10 i Norge.. De senaste låtarna har ju tydligen inte tyckts om av övriga Europa. Senast det gick bra för Sverige var ju när Carola uppträde med Invincible och kom 5:a. Jaa, jag säger då det... Carola är mästaren inom schlagern och det kommer hon alltid att vara. Vare sig ni vill eller inte :)

Iallafall, om dagens deltävling - Rätt personer gick vidare till finalen, Salem och Ola. Jag tyckte mest om Salem! Sen förstår jag inte hur "Metalgruppen" kunde gå till Andra Chansen?! Lät likadant genom heela låten och kom aldrig igång. Då hade jag hellre sett Linda i Andra Chansen. Jag fick faktiskt lite vibbar från Beyoncé när man hörde hennes låt, med det lockiga håret, klänningen och bakgrundsdansarna. Inte så pjåkig låt ändå.

Men men, Ola & Salem var helt klart bäst ikväll!

Bara jag som tycker att Salem är sjukt söt? :)


SjätteFebruari

Sitter just nu och kikar på reprisen för Grammy Awards 2010. De visade för en stund sedan hyllningen till Michael Jackson och Celine Dion, Usher, Jennifer Hudson, Carrie Underwood & Smokey Robinson framförde Earth Song och videon till den låten som skulle ha visats på hans konserter förra året.. Så jävla fint, så jag började fälla tårar. Det gjorde ju inte saken bättre att hans barn Prince & Paris kom upp och tog emot pris...

Har ni inte sett detta, så gör det.


Remembering Michael

Mycket fin hyllning

Rest in peace Michael .


FemteFebruari

Äntligen fredag...

Har idag jobbat och sedan åkt med familjen in till stan där vi kikade lite och jag hämtade även lite kataloger och fick lite tips på olika resemål på Ticket :) Jag, Matilda & Malin ska dra utomlands i sommar! Ska bli hur skönt som helst. Så nu gäller det att hitta så många förslag som möjligt och försöka hitta ett resemål som alla är nöjda med :) Det kommer säkert bli jättebra!



FjärdeFebruari

Ännu ett träningspass avklarat! Känns alltid lika härligt efteråt, att man verkligen har gjort något. Shit vad mina armar är klena! Tja, det har de alltid varit, men vi körde en övning som var ren tortyr! När man har armarna utsträckta rakt ut på sidorna och typ skakar, höjer och höjer armarna osv osv, ja ni fattar.
Men vänta bara.. om 13 veckor ska denna övning vara som ingenting! Man kan ju alltid hoppas iallafall :)
Älskar vår kombination till Tik Tok förresten, sjukt bra! Synd att vi går lite långsamt fram bara.. Vi går i en nybörjarkurs och jag och Ester har ju gått Avancerad, (vilket är den svåraste nivån), i flera terminer. Så det är lite segt för oss så att säga ;)
Vi har gått Streetdance innan i mångamånga terminer och MTV-style som vi går nu är väldigt likt Street, vilket inte gör kursen så främmande för oss.


Imorgon är det fredag och det tycker vi om!


TredjeFebruari

Det blev ingen handboll för mig idag. Ingen av familjen skulle dit och andra kunde inte, så jag struntade i det då. Skönt dock att vara hemma ikväll, har fixat lite till med mitt rum osv, så nu börjar det se bra ut :) Iallafall, hoppas att IFK tar hem vinst idag, skulle sitta fint!

Imorgon blir det MTV-style med Ester, mycket kul! Någon gång efteråt, så blir det kanske utgång? Hm.. det tål att tänkas på alltså. Får ju inte träffa Matilda på över två veckor annars.. På söndag drar hon till Sälen i en vecka och när hon kommer hem, drar jag iväg till Livigno - Italien i en vecka. Vi åker liksom om varandra :P

Bjuder på en bild på Lady Gaga för att hon är så jäkla grym!


Givenchy Backstage s/s 2010

Love the makeup !







AndraFebruari

Då var man hemma efter en showjazz, skönt. Känns alltid lika bra efteråt och att man har rört på sig. Nu väntar MTV-style på torsdag med Ester :) Annars har det inte hänt mycket mer idag.. Jag har fått en soffa ner hit nu, vilket gillas! :)
Imorgon blir det jobb och sedan kanske handboll som startar nu igen


GaGa - Grammy Awards 2010

Lady Gaga gör det igen!


Kolla skorna!




FörstaFebruari

Jobb idag och efteråt blev det stan för att kika lite saker till mitt "nya" rum. Tja, vi vet ju alla hur det gick... Blev några plagg rikare. Köpte iallafall två ljus som luktade supergott! Sedan kom mor in och skulle hjälpa mig att hitta någon byrå eller liknande, eftersom jag har slängt min gamla. Och vi hittade ingen som passade... Sen behöver jag en soffa också och jag ska ställa ner en soffa som vi har haft i vår sommarstuga, mycket fin :)

Imorgon blir det Showjazz med Elin, Härligt!

RSS 2.0