TjugoåttondeJuli

Ingen större uppdatering från mig ser jag... Jag har ju semester holiday nu, så då blir det inte lika mycket tid vid datorn :) Jag spenderar dagarna mestadels i sommarstugan och tar det bara lugnt och åker lite båt när vädret tillåter. Typiskt att den tropiska värmen osv inte är kvar längre när man har semester. Då får man nöja sig med den vanliga svenska sommaren aka regnväder :P Aja, drar ju till Rhodos snart, så det är luuuugnt!

Idag var det fint väder och solen sken, så då tog vi båten över till Visingsö och åt lunch och glass + en del bad ifrån båten vid norra udden. Dock inte jag, men det hade ni nog redan räknat ut ;)

Ledsna hundar som inte fick följa med


TjugofjärdeJuli

Idag har man varit barnvakt i stort sett hela dagen. Vi har hunnit kika på två filmer, gått upp till affären och köpt lördagsgodis, sovit middag och busat en del. Fullt upp hela dagen!
Såg här nu kvällen att det fanns en stor fin regnbåge över Vättern. Svårt att få en bra bild dock.. På andra sidan var typ hela himlen helt rosa. Får hoppas att det blir varmare snart, för idag var det nästan höstväder kändes det som!


TjugotredjeJuli

SEMEEEESTER!
Nu har jag äntligen semester och ska inte göra något alls de första dagarna. Bara vara i stugan och göra ingenting. Jo, vara lite barnvakt, men det är chill. Dock ska jag till jobbet redan på tisdag igen och vara där i någon enstaka timma, så det är lugnt det också. Men nu är det stugan som gäller ett tag framöver, sedan kan det bli en del utgångar kanske, en födelsedagsfest kommer det att bli och sedan drar jag, Malin & Matilda till Rhodos! Woho! Kommer bli super!


TjugondeJuli

3 dagar kvar... Bara att kämpa på!
Vanlig dag idag, jobb, tagit lugnt hemma osv osv. Fick en efterlängtad kavaj hem från H&M som jag budade hem från Tradera. Nu har jag både kavajen och klänningen i samma mönster :)

 


ArtondeJuli

Då var denna helg över och nu ska det jobbas endast 5 dagar till och sedan har man semester! Underbart skönt ska det bli! I helgen har jag varit nere i stugan med släkten och igår var jag på kvällen i Skövde för att äta middag med Malin & Matilda, mycket trevligt! Stannade även då dansgolvet drog igång. Dock blev det inte mycket dans för mig, för jag hade valt ett par skor från helvetet...! När jag gick ner till stan innan middagen kollade folk på mig som om jag hade druckit en hel vodkaflaska själv... Hade aldrig haft skorna ute någon gång. Aja, de skorna kan bara användas om man inte ska gå och stå upp så mycket :P Annars var det en mycket kul kväll med flickorna!


New pics

Har äntligen fått en ny digitalkamera och hittade lite smått roliga funktioner!


TrettondeJuli

Fuck this damn pressure .


ElfteJuli

Är nu hemma igen och tar det lugnt innan jobbveckan kommer. Får hålla ut i två veckor till innan jag går på semester! Idag har vi iallafall också tagit det lugnt nere i stugan och slappat vid poolen. Ingen båttur idag alltså. Underbart väder idag också och det får gärna hänga i sig :) Imorgon blir det jobb och sedan Eclipse för andra gången :)


Feeling hot hot hot

Idag har det ju varit underbart väder! Kan nästan tycka att det har varit för varmt, men nu får vi inte klaga när vi haft en sådan jobbig vinter. Dock har det ju knappt varit en vanlig svensk sommarvärme. När solen gått i moln är det fortfarande lika varmt. Ungefär som när man är utomlands och imorgon ska det ju bli ännu värre, puh.. Då ska vi iallafall åka ut med båten, tror jag :)



TiondeJuli

Äääääntligen helg! Är i stugan nu och det är så otroligt skönt. Ska inte göra något alls, bara ta det lugnt. Idag har vi dock varit över med båten på Visingsö och Gränna med Kasper & Vilmas andra kusiner + flickvän samt min bror som har med sin flicka :) Lägger ut lite bilder från båtturen! Har lagt ut bilderna från P&L på FB och jag orkar nog inte lägga in dem här.. Eller, tja vi får se :)


ÅttondeJuli

Hej igen, nu har jag sovit klart! Eller inte... Har inte haft ork att skriva här och krånga med bilder osv. Det har varit jobb i veckan och även imorgon innan man drar till stugan. Var dock sjuk på tisdagen, då jag hade feber, ont i halsen osv. Måste ha kommit från veckan innan eller något. Jag tror iallafall att jag har fångat lite mer sömn än förra veckan! Inga bilder från P&L har ju inte kommit upp ännu och det är för att vårt internet här är otroligt segt, så jag gör det nere i stugan istället imorgon :)

Nu får ni en bild istället på mina naglar och jag diggar färgen!


FjärdeJuli

Hemma!
Ojojoj, vilken vecka det har varit! Sjukt kul! Dock liite jobbigt med värmen..Men annars mycket bra!
Åkte hem direkt efter Jay-Z, som förövrigt var grym! Åkte vid 02 och var hemma 06 imorse. Sov till 12.00 och nu sitter jag nere i stugan och ska strax dra vidare till Skövde för att se Eclipse med Tidde :) Efter det blir det sooooooova!

Lägger upp bilder osv senare här och på FB.

RSS 2.0