Lördag - Hemma

Idag är det lördag den 30 augusti och vid detta tillfälle är det matfestivalen som står i centrum för många. Men inte för mig, jag pallar inte att åka in idag. Jag var där igår och gick runt tills jag fick superont i fötterna.. Det som är höjdpunkten med matfestivalen är att man (oftast) träffar personer som man inte har sett på länge. Lätt bäst var att få träffa Higge och Oskar, Så härliga! Saknar faktiskt tiden med alla stp-folk.. Iallafall dem man stod nära. Så, medans alla andra är ute i centrum, så sitter jag här hemma och myser för mig själv :)

6 dagar kvar . .

Måndag

Ny vecka, måndagen är redan avklarad och nu är det bara "resten" av veckan och sedan 5 dagar till. Ja, ni vet nog redan vad detta handlar om. Jag kan inte börja räkna ner ännu. Först nästa måndag kommer jag nog gå och räkna ner tills fredagen. Då kommer jag antagligen gå och tjata om hur mycket jag längtar till fredagskvällen. Jag längtar redan nu, men det är saknaden som står ivägen. Jag orkar inte blöta ner mina kläder med salta tårar längre. Visst, det är snart över. Det är väl sant till viss del. På onsdag har det gått två veckor och sedan är det 9 dagar kvar. Nu när jag sitter här och skriver om det, så låter det inte som så mycket, egentligen. Det är helt otroligt hur man kan sakna en människa som jag gör just nu. Tänk hur mycket en människa kan påverka ens liv. Jag har aldrig blivit påverkad på detta sätt förut som nu, så jag känner ju en viss trygghet i honom. När han åker iväg och det behöver inte vara långt, så känns det som om en del av mig försvinner.
Men ändå så finns han alltid där för mig. Jag kan inte nämna ett tillfälle då han inte funnits där. Förtjänar jag detta ? Jag vet inte, men det jag vet är att jag är lycklig och att jag älskar honom.

Fredagskvällen

Igår var det en riktigt trevligt kväll med flickorna! Vi började hemma hos Tidde och hade allmänt trevligt, lyssna på musik och spelade lite spel. Alla var på topp och vi gjorde oss iordning inför Josses 18årsfest :) När vi kom dit, så var det inte så mycket folk, men vi hittade våra killar från klassen och vi satt och bara småprata under tiden. Efter en stund drog vi flickor till Centrum och Husaren för att lyssna på Anagoes. Mycket dans och skratt bidrog vi med :)
Tack för igår flickor, ni betyder !


Onsdag - Första skoldagen

Då har det satt igång. Det kändes som om jag var i skolan igår. Allt är sig likt, eller ja, vi har ju fått massor av 92or ;) Första lektionen började ju bra med friskvårdsmassage. Kom försent med 10 min eftersom jag och två andra tjejer missuppfattade vart vi skulle. Vi skulle till Paviljongen, men inte på skolan utan vid komvux! ehe. Sedan har vi haft Naturkunskap B och sedan Socialkunskap. Det var väl slappt idag, men det kommer bli värre, så mycket som man har hört.
När man kom hem efter en låång skoldag, blev det inget annat än att man sov i 2h och så kommer det troligtvis att fortsätta varje dag.

Tisdag - sista dagen på sommarlovet.

Sista dagen på sommarlovet och så kommer det förbli, inget mer sommarlov. Sista sommarlovet har varit och nu väntar 3an och studenten.
Så idag, sista dagen på sommarlovet, började jag med att gå på ansiktsbehandling, vilket var väldigt skönt. Sedan träffade man Åsa, kasper, Vilma och Farmor på salongen, så jag hängde med dom och åt på Thai House :) Efter det blev det stan och som vanligt kom jag inte hem tomhänt. Blev faktiskt en hel del. Efter några timmar på stan, träffade jag flickorna för en fika på Rådhuset :) Mycket trevligt!
Jag saknar David också, väldigt mycket. Det har gått nästan en vecka och det är två veckor kvar.. :/

Måndag

Inatt sov jag riktigt dåligt. Det började väl med att jag inte kunde somna, så jag antar att jag slockna vid 03. Gick upp vid 10tiden. Vid 12-13tiden åkte jag och mammi till Tingeling och klippte oss och jag fick min belöning efter min vecka på salongen ;) Håret blev bara lite kortare, så ingen stor förändring. Direkt efter åkte jag till Skultorp där jag skulle vara barnvakt åt kusin Filippa. Hon var på riktigt bra humör idag, vilket hon alltid är vill säga. Massa bus :) Stanndade inte så länge, utan åkte hem och det första jag gjorde var att kika på mitt nya premilinära schema. Det var väl hyfsat. två sovmornar och resten kl 08.
Imorgon blir det ansiktsbehandling och det ska bli riktigt skönt. sedan på eftermiddagen blir det fika med flickorna, vilket kommer att bli trevligt :)


Filippa :)

David loggar in..

Sitter och har jättetråkigt vid datorn och helt plötsligt loggar David in på Msn och jag nästan skriker. Det var så skönt att få höra av honom och att allt var bra. Dom var inte i Nice, utan dom åkte förbi Nice och åkte till ett ställe i Norra Italien som heter Diano Marina istället. Så dom håller på att leta boende just nu. Sedan pratar de om att åka vidare till Kroatien.
Gud, det behövde jag verkligen. Det är så jobbigt att vara utan honom och inte ens få prata i telefon med honom. Jag vill bara sova och sedan vakna den 5:e September...


Söndag

Då var det söndag och endast tre dagar kvar tills skolan börjar. Ska faktiskt bli skönt att skolan börjar igen, så att det händer något på vardagarna. Denna helg har jag faktiskt inte suttit hemma och tyckt synd om mig själv, utan  fredags var jag på bio med Victoria och Madde och vi gick på Love Guru. Ja, vad ska man säga om den.. Det var väl en B-film vill jag säga. Dåliga skämt osv. Igår åkte vi till Tidaholm till en kille som heter Spjuth och det hände väl inte så mycket där. satt och kolla när alla spelade Guitar hero och sånt. Träffade Berggren där och det var ett tag sedan man såg honom, så det var trevligt :) Idag däremot sitter jag hemma och tycker synd om mig själv. Eller ja, på söndagar händer det ju aldrig något så. Så nu blir det ju att David poppar upp i huvudet och undrar hur han har det just nu osv. Nu är han i Nice och mycket mer vet jag inte. Något jag vet är att jag saknar honom lite för mycket just nu. Det är så långt till den 5e september, då jag får se honom igen.

Onsdag - Tårar och Jobb

Då var dagen kommen. Denna dag då en del av mig åker ut i det stora Europa. Lämnade David vid 08tiden imorse eftersom jag skulle till Salongen och jobba. Det var ingen idé att försöka kämpa emot tårarna som låg i ögonvrån. Han kommer vara borta tills den 5 september, alltså i 24 dagar. Alldeles för länge för mig.. Men den tiden ska gå fort när man börjar skolan osv.
I alla fall, Jag har nu jobbat klart min tredje dag på Salong Tingeling och det går så bra så. Idag var jag & Ester helt själva på salongen och tog emot bokningar osv :) Vi har ju fått i uppgift av alla frisörer att vi ska totalstäda hela salongen denna veckan, så det är inget slappjobb där man sitter och väntar på att kunder ska komma in eller att telefonen ska ringa. Idag började vi inventera alla produkter osv :)  Ring och boka tid vettja! tel. 471515

Bilder från Salongen:








Salong Tingeling på Gransikagatan vid Högskolan i Skövde.

Slapplördag

Idag är det lördag och som vanligt har man varit hemma och gjort väldans lite. Dagen började med att alarmet gick vid 10tiden, eftersom David skulle spela match i Jönköping. Har haft honom hos mig sedan torsdagskväll och det har varit så mys så. Så imorgon ska jag dra till honom och vara hos honom tills han åker ifrån mig och hela Sverige i 3-4 veckor. Esch, jag ska inte vara lipig och sitta i mitt rum och blöta ner hela kudden med salta tårar, nejnej, jag ska hålla huvudet uppe och tänka positivt! Jag jobbar nästa vecka och sedan veckan därpå börjar skolan och då blir det annat att tänka på.
Får väl se hur länge jag klarar av att vara optimistisk..

Torsdag

Idag har man varit på Salong Tingeling hela dagen känns det som. Åkte dit vid 13.30 och åkte hem vid 18tiden. Varför jag var där idag är för att jag ska jobba där hela nästa vecka, medans alla frisörer är på utbildning i London. Så det blir jag och Hudterapeuten Malin som kommer att vara på salongen och även Ester någon dag :) Så idag fick jag lära mig massor, om hur kassan funkade och hur jag skulle boka in kunder osv osv. Det var väääldigt mycket på en gång och rätt som det var ringer telefonen och så ska JAG svara. "Välkommen till Salong Tingeling, Det är Jessie" . Usch, ibörjan var det ganska jobbigt, men det gick över tillslut. Jag har t.o.m bokat in en kund åt en tjej :) Känner mig nästan stolt.
Så nu nästa vecka får ni faktiskt ta och hälsa på mig på salongen, speciellt på nu på onsdag för då kommer jag troligen vara heelt själv på salongen! Ringa får ni också göra! Chansen är väldigt stor att jag svarar under nästa vecka, tel 471515 ;)
Ni kanske vill ha en ansiktsbehandling? ja, varför inte, de erbjuder denna månaden ansiktsbehandling och sedan bjuder de på färg och formgivning av ögonbryn och fransar! Jaja, det kommer nog bli kul, speciellt om ni tittar in någongång  :)




Onsdagen - Liseberg med M & M

Det som stod på schemat för onsdagen var Liseberg med Matilda och Marthina :) Började med att vi tog tåget till Gbg vid 10.30tiden och det fanns väldigt mycket att prata om efter nästan ett helt sommarlov. I alla fall, när vi kom till Liseberg var det huur mycket folk som helst. Så det blev inte så mycket åkande, men vi åkte det mesta, förutom t.ex. Gasten, fegisar ;) Eftersom det var mycket folk på Liseberg denna dag, så var det mycket speciellt folk där. Vi såg ett gaypar som såg så förälskade ut, ett syskonpar med troligen anorexi, en grabb som hade typ en liten sak som stack ut ur näsan som han pillade på och det var inte så väldans mysigt.. Aja, mycket folk var det i alla fall.
Som jag har sagt förut åker man ju inte hem utan en stjärnvinst och jag kom inte hem med en stjärnvinst utan med TVÅ vinster, en från Kexchoklad (känner på mig att jag kommer att hata kexchoklad inom kort) och en Mjölkchoklad! Så Hej tjockisJessie ! Sammanfattat så var det en väldigt trevlig dag med mina flickor :)




Tisdag

Idag har man bara varit hemma och slöat och inte gjort så speciellt mycket. Jag har väl i stort sett suttit här och gått runt lite i huset. Men fick reda på idag att Göteborg med eventuellt Liseberg blir av imorgon med flickorna och det ska bli supertrevligt :D Det var så himla länge sedan vi gjorde något  tillsammans, så det ska bli toppen :) Så vi får väl se vad för stjärnvinst jag kommer hem med denna gång ;)
Just nu blir jag galen på vårat internet, eftersom det funkar i ena stunden och sedan inte. Men det problemet ska vara löst imorgon eftersom det ska komma folk hit och fixa det :)
Jaja, raslös är man även just nu.. blir väl till och försöka gå och lägga sig tidigt och upp ganska så tidigt imorgon för Gbg :)

Måndagkväll - Hemma

Då var man återigen hemma. Har ju varit hos David sedan i torsdags, men nu är man hemma. Nu blir det ingen mer stuga på länge. Kan kanske bli att man åker till stugan någon helg, men inte mer än så. Det är väldigt skönt nu när man kan packa upp sin stora väska man har släpat runt på i en månad nu. Våran övervåning är nu i stort sett klart nu med möbler osv och dessutom fungerar tv:n och även internet, så då går det att vara hemma ;) Maha, min stjärnvinst med kexchoklad fanns hemma när jag kom hem och jag är massa tjockis nu! Tack och lov att dansen snart börjar.
Vad jag ska göra resten av denna vecka vet jag inte riktigt. Förhoppningsvis ska jag träffa flickorna på onsdag och om vi gör det, vilket jag verkligen hoppas på, så ska det bli supertrevligt! Har inte träffat dom alls mycket i sommar ;/ Sedan ska jag vara någon dag på Tingeling och lära mig alla produkter och bokningar osv, eftersom jag ska jobba där nästa vecka med Ester :) Jag måste åter träffa David igen innan han drar nästa onsdag ut i det farliga Europa :( Jag kommer inte att klara mig i en månad utan honom! Har aldrig varit utan honom så pass länge förut. Usch, klarar inte att tänka på det.. Flickor! ni ska hjälpa mig igenom detta, tack på förhand!

Fredag - Lördag

Då var man hemma hos David igen efter att ha varit i stugan några dagar. Eller ja, jag kom hit i torsdags rättare sagt. Igår gick jag och David upp ca 7.30 för att sedan dra ner till Gbg :) Då var det Liseberg och Hard Rock Café som stod på listan. Vi kom till Liseberg ca 40 min efter de hade öppnat och det var inte någon kö någonstans! Det var i stort sett bara att hoppa på. Det längsta vi stod var väl 15 min. Inte dåligt för att vara på en fredag med superväder! Fast i den värmen blev det nästan lite jobbigt att gå runt på Liseberg och stå i kö, men massa mys var det i alla fall :) När vi hade åkt i allt och lite till, så blev det till att spela på hjul! Jag tänker inte nämna hur mycket pengar jag slösade bort innan jag vann min stjärnvinst på kexchoklad, maha :) Man åker ju inte ifrån liseberg utan en stjärnvinst i handen, så är det bara! Vi hade bokat bord vid kl 20 på Hard Rock och vi började bli ganska trötta vid 17-18tiden, så som "tur" var så befann sig mor och far i Gbg, så vi kunde lämna av våran vinst och sedan slappna av vid baren. Men när man satt mitt i centrala göteborg, så var det inte lätt för mig att sitta stilla medans alla butiker fortfarande var öppna. Så jag drog med mig David efter många om och men till TopShop :) Han älskar ju verkligen att shoppa kläder och sånt, Not. Men jag gav mig inte! Men tack vare mig köpte han en väldigt fin skjorta på TopShop och jag en kjol och t-shirt, så det var även lyckat på den fronten :) Klockan närmade sig 20 och vi fick vårat bord inne bland massa bra musik. Även detta var lyckat, förutom att jag typ inte orkade äta något.. Haha, men det som var liiiite mindre lyckat, det var hemresan med tåget. Ehe, Jag ska ALDRIG kolla tågtider igen! Jag hade kollat att det gick tåg hem kl 23, men nejdå, tåget gick hem kl 00.32. Lyckat Jessie! Det är ju inte direkt första gången jag kollar fel.. Men jaja, så går det ibland :)
Idag har man kollat på film, först Batman "ett" som jag inte hade sett och det var jag tvungen att göra, eftersom vi tidigare idag gick på den senaste Batman på bio :) Den var massa bra verkligen! Heath Ledger var ju super som Jokern. Den är värd att se, även ni som inte gillar Batman ;) Nu är man hemma och gör inte så väldans mycket. Vi ska försöka hålla oss vakna så vi kan se Cry Baby med Johnny Depp :D Har alltid velat se den.
Nej, nu får jag inte skriva mer. Blev ganska mycket såg jag nu :)

RSS 2.0