TjugosjätteApril

Och nu har ännu en helg gått föbi.
Fredagen var lugn. Slutade egentligen kl 09, men vi satt över lite med projektet i ca en timme och sedan var vi klara. Så otroligt skönt! Resterande del av fredagen var lugn, vilket innebar mkt tv-tittande.
Lördagen däremot blev lite mer livad! Åkte in till stan och mötte Madde & Matilda för att först och främst se Alcazar. Dem kunde man ju inte bara missa! Ruskigt bra framträde :)
På bilden kan man ju lätt se vilken låt de framför! eller så är det bara jag älskar låten och har studerat dansen lite väl mkt...



Efter Alcazar, så började shoppingen (nej, jag ställde mig inte i kön till signeringen bland alla småbarn, även om jag kanske ville. Är lite kändisgalen av mig, för er som inte visste det...) Iallafall, så strosa vi runt bland butikerna och allt folk. Efter inte så lång stund, så kände vi att vi var klara i centrum, så jag och Matilda drog vidare till Elins Esplanad och shoppade loss där en stund. Hittade en kjol och en klänning på H&M och en jenasdräkt på Cubus. Efter shoppingen bad våra fötter att få åka hem. Kunde fan inte gå tillslut. Vi drog till donken, för jag var i stort behov av mat, eftersom när vi åt på Gräddhyllan tog jag lasagne och den var inte god, ingen tyckte det. Donken sviker en aldrig!
Sedan åkte vi hem till Matilda och höll på att somna efter flera timmars shopping, men efter en stund så drog vi och hämtade Madde och sedan for vi vidare hem till mig, där förfesten ägde rum. Innan vi satte igång, så tog jag och Matilda oss ett fotbad, vilket behövdes för våra stackars fötter! Sedan satte vi igång och drog sedan in till stan. Drog in till Voda där vi träffade David och hans vänner. Efter ett tag så skulle vi ställa oss i kön in till Husaren, men kön var så lång, så vi dissa husaren och stack hem. Gjorde inte så mkt, hade haft en mycket bra dag med mina flickor =)
Idag vaknade jag upp hos David och har bara tagit det lugnt.


Fotmask!

Klänningen från H&M

God dryck

Nu sitter jag här hemma och läser bloggar, kikar på Sex and the City och äter Phishfood! Gottgottgott!


SjuttondeApril

Och så var ännu en skolvecka avklarad!
Har haft det ganska så lugnt, men ändå inte. Har haft teoretiskt massageprov, vilket gick ganska så bra skulle jag tro. Har även fått träffa David en sväng i veckan som har kommit hem efter ca 14 dagar uppe vid slottet :) mysmys! Sedan har vi haft en heldag med att jobba med projektet som vi alla älskar så mycket! ;) Eller kanske inte..
Satt i skolan från kl 10 - 18 med projektet och även idag har vi jobbat med projektet efter att vi slutat för dagen. Vi skulle egentligen ha slutat vid 11.30, men vi jobbade på tills klockan blev ca 17, sedan var vi tvugna att gå, eftersom de skulle låsa skolan..och vi är ändå inte klara! helt otroligt. Men om man ska se från den ljusa sidan, så har vi inte alls mycket kvar och nu är det mindre än 2 månader till studenten!

Är för tillfället själv hemma och har haft tv-kväll med mig själv och snart ska jag nog kika lite på Satc :)



Här är vi uppe i Jokkmokk i december 08 för att göra vår huvudel i vårt projekt!
Nämligen att ta reda på allt vi ville ha reda på. Ganska så logiskt :)


ElfteApril

Är ju som sagt nere i sommarstugan och myser med släkten. Idag har vi varit med min balklänning och lämnat den till en sömmerska. Den behöver sys in en aning. Sedan drog vi ner till Jönköping för att kika lite. Jag köpte faktiskt ingenting, vilket jag inte behövde heller. Sedan har det inte hänt så mycket mer. Imorgon fyller kusin Vilma hela 10 år :) Då blir det kalas med hela släkten!


Kusinerna!

TiondeApril

Just nu sitter jag nere i sommarstugan som vi har precis vid Vättern, nedanför Hjo. Kom hit idag efter att ha varit ute på äventyr från gårdagen. Jag, Madde, Matilda & Marthina var på The Studio i Gbg som många andra har varit. Det var kul! Vi blev sminkade och stylade i håret innan vi fick ställa oss framför kameran. Riktigt snygg make faktiskt :) Det gick väldigt snabbt och var klara efter lite mer än 2h. Vi gick sedan och åt lunch och efter det tog vi tåget hem till Skövde. Jag, Matilda & Madde bestämde oss för att dra ut till mig för att förfesta och sedan dra in till nöjesgatan! Superkul dag flickor!
Lite bilder från dagen:


M & M =)

Jag vill icke vara med!

Ett smakprov
Är dock inte jättenöjd med några av bilderna...

Hemma hos mig

.





FjärdeApril

Ett tag sedan jag skrev här.. Det har inte hänt så speciellt mycket. skola och sånt som vanligt. Dock har jag äntligen hittat min balklänning och studentklänning! =) vilket är väldigt skönt. Hittade balklänningen i Gbg och är superfin. Dock så behövs den sys in en aning.
Idag var vi nere i Gbg igen för att byta min balklänning till en mindre som de hade tagit hem ifrån London. Sedan satt vi och åt en god lunch på Avalon Hotel i vårvärmen. Superhärligt! =) Sedan blev det lite shopping.
När vi skulle hoppa på tåget i Skövde imorse, så stod det väldigt mycket poliser och militärer vid perrongen. Vi fick reda på att det var en kändis som skulle komma, nämligen kungen ;) Ja, man behöver ju inte stå och vakta slottet för att få se en skymt av kungen, eller hur David? =) Kungen hoppade av i militärkläder där vi skulle hoppa på. Dock så kunde man inte se honom så bra, även om vi stod 3-4 m ifrån, eftersom han täcktes av militärer.. Men men, nu har jag sett kungen i Skövde. Inte dåligt! Sedan fick vi ju även samma plats som kungen hade suttit på ;)


RSS 2.0