TrettiondeNovember

När jag åkte hem idag, så fick jag se att solen höll på att gå ner. Men jag tyckte att solnedgången såg lite konstig ut, att skenet går rakt upp. Brukar en solnedgång se ut såhär?

TjugoåttondeNovember

Ska vi kanske återigen prata lite om vädret kanske..?
Tja, här kommer vi inte utanför dörren längre. Har varit snöstorm hela dagen och så får man höra att det knappt är någon snö alls i t.ex Jönköping. Varför ska vi få precis allt? Snön går ju över knäna just nu ..
Kolla, mina hundar syns ju inte ens längre!

TjugosjätteNovember

Just some pics for the evening .

I'm off to bed

Nighty night!

Någon med två vänsterfötter sökes..

Ja, ni läste rubriken...
Jag är så jäkla förbannad på en viss dam borta i New York. Jag köpte ju Converse när vi var där senast och jag ville ju köpa dem över i USA, eftersom de är så mycket billigare där än vad det är här hemma i Sverige. Jag skulle ha ett par vita klassiska. I butiken provade jag min storlek och de var mycket bra, men jag såg att de var lite smutsiga (de stod i skyltningen) och bad om att få byta. Sedan fick jag ett annat par och jag betalade och var mycket nöjd över mitt köp!
Nu i helgen så skulle jag ha dem för första gången, och jag började prova dem och det visar sig att jag har två vänsterskor!! Vad i helvete?! Nu har jag åkt över hela Atlanten för att köpa Converse och så kommer jag hem med två vänsterskor! Så himla sjukt. Hon måste seriöst ha haft något emot mig....

Today

Kofta - Acne
Tröja - Monki
Jeans - Cheap Monday

MCR & Robyn

Idag kommer det endast att lyssnas på My Chemical Romance nya album "Dangerous Days" och Robyns "Body Talk pt 3" som kom ut idag!
Underbar musik!

Idol Karlstad

Idol i Karlstad med Tidde var hur kul som helst! Allt började med att jag gick till TV4 i stan, för att åka med dem upp och ca 40 andra från skaraborg i en buss till Karlstad. När vi kom upp vid 17tiden, stod Tidde och väntade utanför Elite hotell, därefter fick vi VIP-armband och sedan var det buffé och god dryck. Efter lite mingel, så kom nyhetsankaren Peter från TV4 och började prata om vad som kommer hända på TV4 under hela 2011. Så nu vet jag ganska så mycket, som ni inte vet om ;) Efter förhandsvisningen, tog vi bussen till arenan. Då fick vi med VIP-armband gå till VIP-rummet, där det var ännu mer mingel och så kom även Jihde och pratade lite. Sen kunde showen börja! Hade bra platser. Satt dock bakom juryn och hade lite stolpar ivägen, men det är bra platser iallafall. I Pausen gick vi tillbaka till VIP-rummet och dit kom även juryn och alla idoler (förutom Olle & Jay) för att prata och ge autografer osv. Sedan tyckte jag helt klart att det var fel person som åkte ut. Tycker inte att Olle ska vara kvar. Jaja, så kan det gå.. Efter idol drog jag och Tidde hem till henne och slocknade direkt. Båda var helt slut. Så dagen därpå, så gick vi lite i butiker och sedan till stationen, där vi även såg Idolerna igen :) Ett väldigt bra dygn! Hoppas att få träffa Matilda snart igen :)
Och Idol blir det snart igen för mig, när dem kommer till Göteborg :)


Karlstad imorgon!

Tjoho, imorgon ska jag till Karlstad för att träffa Matilda :D Ska bli superkul! Och vad ska vi göra..? Jo, jag ska till tv4 imorgon för att ta bussen tillsammans med dem till Karlstad där Matilda väntar och då ska vi äta middag på Elite Hotell och sedan åker vi vidare till Idol! Hoppas vi får bra platser :) Kommer säkert bli jättebra och jag får ju träffa min Tidde! <3
Jag och Tidde i somras
Fråga mig inte vad vi gör...

MCR - SING

Den officiella videon till SING
My Chemical Romance - New Music - More Music Videos

SjuttondeNovember

Då var det över! Jag trodde faktiskt att det skulle vara värre an vad det var. Har hört skräckhistorier om att man inte kan äta vanligt på flera dagar och att smärtan är enorm efteråt. Men jag har knappt känt något alls. När jag låg i stolen så fick jag ganska så mycket bedövning och sedan tog de tången och bara vickade lite och efter ca 5 min var den ute! Kände inget alls. Jag var hos tandläkaren vid 09.30 och var hemma igen 09.50. Alltså så gick det väldigt smidigt. Nu efteråt känner jag ju självklart att det är lite ömt osv, men inget mer. Dock vågar jag inte äta vanlig mat ännu, utan har bara ätit flytande föda idag. Skönt att det är över nu iallafall och får hoppas att detta ska gå bra nu efteråt utan några besvär :)

SextondeNovember

Jag kom på en sak som jag inte ser fram emot denna vecka.. Och det kommer ske imorgon. Jag ska nämligen dra ut min ena visdomstand! Den har krånglat med mig i över två år nu, så det är lika bra att dra ut den och bli av med besvären.
Men det är ju inte så att jag längtar tills imorgon precis...
Haha, men kan nästan se rädslan i ansiktsuttrycket..!

FjortondeNovember

Happ, då ska man strax släcka för att sova sig igenom till en ny vecka. Ser dock fram emot denna vecka faktiskt! Idag har det varit farsdag-lunch med släkten och sedan har jag bara tagit det lugnt och gått runt i min älskade morgonrock från Victoria Secret, superskön!

SING

Lite nyheter från My Chemical Romance:
Deras nya singel heter SING och finns ute på Itunes samt Spotify. Riktigt bra låt faktiskt! Nedan finns hela låten + en trailer till deras video. Om lite mer än en vecka så kommer hela deras album ut, tjoho!


Lanvin for H&M

I like what I see!
Kommer nog att försöka haffa några plagg den 23 nov.

Christian Louboutin

Här har ni mitt köp som jag hade bestämt att jag skulle köpa när jag kom till New York. Hittade dessa skönheter på Saks Fifth Ave. och det visade sig att de var Louboutins signaturskor jag fann. Hur sköna som helst och helt underbara!

NiondeNovember

Tja, vad ska man skriva om idag då.. Om vädret kanske, vilket verkligen alla gjort idag! Det är sjukt vad mycket snö det kommit idag. Det är flera dm snö här. Och man blir ju inte förvånad att jag har fastnat med bilen det första jag gjort typ. Hem ifrån jobbet åker jag alltid i en ganska så brant backe och idag var det väl inte den bästa idén att åka upp där. Fastnade i mitten av backen och kom ingenstans alls... Fick dock hjälp några minuter senare av en snäll äldre herre :) Aldrig att jag åker den backen igen när det är snö. Borde egentligen lärt mig detta eftersom jag fastnat där förra vintern..!
En ganska så stor förändring från att åka ifrån detta:
Till detta:
Usch, ta mig tillbaka till värmen, tack!

Tillbaka till verkligheten..

Är nu hemma efter en lång hemresa. Är ganska så trött nu pga tidsomställningen, har varit uppe nu i över ett dygn. Men iallafall.. resan har varit hur bra som helst! Ca 30 grader varmt varje dag, dock med undantag för New York, där vi var det sista dygnet på resan. Men först på resan åkte vi till Fort Lauderdale, där Oasis avgick ifrån. Shoppade lite smått på ett mall innan vi steg på fartyget. Sedan klev vi på just nu världens största kryssningsfartyg Oasis of the Seas! Den var sjuuukt stor och det fanns så mycket att göra! Det fanns en park med levande träd och växter, Boardwalk med karusell och en utomhusbassäng till för vattenshower, flera pooler, massa restauranger, butiker, gym, SPA osv osv osv. Finns nästan allt du behöver! Plus att man aldrig går hungrig, det är typ omöjligt..! Vår rutt blev lite ändrad på grund av orkanen Thomas, som skulle dra över Haiti. Så vi drog till Cozumel & Costa Maya i Mexico först och sedan istället för Haiti, drog vi till Nassau, Bahamas och det tackar man ju inte nej till! Efter 7 helt underbara dagar, så begav vi oss tidigt till New York för att shoppa loss! Vi började på Times Square på Forever 21 med 4 våningar och där stannade vi i en och en halv timme. Sedan blev det även Victoria Secret. Tiden rann iväg och vi fick ta resten dagen efter, för på kvällen skulle vi gå på musikalen Mamma Mia, som var super! Och efteråt avslutade vi denna långa dag med att åka upp till Empire State Building. Nästa dag, samma dag som vi skulle åka hem, så shoppade vi Converse, lite till på VS, lite på H&M och jag gjorde mitt absolut bästa köp på Saks! Visar senare vad som inhandlades där.
Jaa...där har ni vääldigt kortfattat av vad vi hade för oss dessa dagar. Fler bilder kommer säkert imorgon eller någon dag framöver. Dock kommer väldigt många bilder upp på min FB också.

RSS 2.0