On our way to the U.S and A

Nu sitter vi på planet som ska ta oss över till Newark där vi mellanlandar för att sedan ta oss vidare till Fort Lauderdale, Florida!

TjugoåttondeOktober

Jag börjar med att säga grattis till mig själv och jag har hittills haft en bra dag! Dagen började med att familjen grattade mig med lite presenter. Tja, kan ju säga att jag har blivit med Mac Pro! :) Använder den just nu. Sedan har jag packat som en galning. Emellan all packning åkte jag in till stan för att fixa lite saker plus att jag fick träffa Matilda i några få minuter :D Sedan fick jag lunch uppe hos farmor och nu har jag packat ännu mer. Tror att jag börjar bli klar snart. Dock har jag säkert glömt något ändå... Jaja, om någon timme kommer Elin och Michaela hit och då drar vi till Stockholm. Imorgon väldigt tidigt åker vi från Arlanda till Fort Lauderdale, med mellanlanding i Newark.
Nu kommer det nog inte bli något mer uppdaterat försen vi kommer hem.
Ni får ha det så bra i regnet och kylan! ;)

TjugosjundeOktober

Hej hopp! Det har inte hänt så värst mycket det senaste.. Eller ja, senast jag skrev iallafall. Har mest jobbat och gått hemma och räknat ner dagarna. Man kan ju också tro att jag har packat också, men icke. Har inte ens tagit fram resväskan och vi drar imorgon eftermiddag. Lite typiskt mig.. Men men, det löser sig allitd! Imorgon fyller jag 20 år också. Trevligt tycker jag :) Iallafall.. Det är min familj plus kusin Elin plus Dennis flickvän Michaela som ska med på resan och vi drar ju som sagt över till USA, Fort Lauderdale, FL. Därifrån hoppar vi på världens största kryssningsfartyg Oasis of the Seas. En vecka på detta fartyg och vi kommer att besöka Haiti och två ställen i Mexico. Sedan har vi ca ett dygn i New York när vi åkt klart med Oasis. Denna resa tror jag kommer att bli super och det ska bli väldigt skönt med lite värme och kanske återfå lite bränna :)



TjugofjärdeOktober

Happ, då var denna helg slut också. Idag var det som sagt kalas för mig som fyller 20 år på torsdag :) Så vid 08 imorse var jag uppe för att göra cupcakes och massa annat som tillhör en amerikansk brunch. Får även nämna att jag fick mycket hjälp av päronen mina plus mormor, tack! Och jag får även tacka släkten för alla fina presenter :) Fick bl.a en del grejer till min lägenhet, så det var ju behövligt! Har jag sagt att jag ska flytta förresten? -Yes, om några månader så drar jag in till stan. Känns mycket bra faktiskt :)
Nu är det bara ynka 4 dagar kvar till vi drar....


TjugotredjeOktober

En liten snabb uppdatering..
Helgen är ganska så fullspäckad med främst kalas. Nu ikväll har vi varit och firat Elin som fyller 19 år på måndag. Så det har varit trevligt! Tidigare idag har vi varit på Tingeling och jag har färgat håret samt klippning. Inga dramatiska förändringar. Färgningen blev nog en nyans mörkare än vad jag hade innan. Så ingen stor skillnad alltså. Imorgon måste jag gå upp ca 8-9-tiden. Då är det kalas för mig och släkten kommer hit vid 11 för en amerikansk brunch! Istället för att ta det på kvällen, som man oftast gör, så tar vi det när alla är lite nyvakna :) Och just det, igår var det handboll mot Lugi och vi vann med 26-25, tror jag!
Känns ju riktigt bra och även att Lugi inte hade förlorat på de 5 senaste matcherna, gjorde det ju ännu bättre :)


TjugoförstaOktober

Tjoho, one week to go tills jag fyller år och tills vi drar över till andra sidan Atlanten :) Det är ju inte helt fel, men tanke på att vi snart kan göra snögubbar ute... Snön har kommit på tok för tidigt! Om det ska börja såhär tidigt, så ska det försvinna i februari och inte en månad till! Punkt slut.

Kört med uppsatt hår idag, det är inte så ofta det händer. Det kan nog främst bero på att jag inte tycker om min öron.. Tycker att jag har lite "Toker-öron" :) Rakt framifrån vill säga. Syns ju inte direkt på bilderna.


Whip my hair

Hur cool är inte lilla 9-åriga Willow Smith?! Will Smith dotter som precis har släppt denna video med sin debut-singel. Tja, hon kanske kommer att bli något stort :) Om man nu inte har mixat allför mycket med hennes röst, vill säga.. Annars har hon är riktig bra röst och söt som attan är hon också, lite lik far sin :)


NittondeOktober

Fan fan fan... Inget vill gå vägen för mig idag. Eller ja, det har bara med datorer att göra. Jag får inte min externa hårddisk att fungera. Jag har verkligen allt där i, alla bilder, all musik, alla filmer osv. Jag har lite smått panik! Den fungerar inte på andra datorer heller.. Sen så krångar Spotify för mig också. Alla mina listor är helt borta. Dock finns listorna på mobilen. Jag tycker inte om när tekniken krånglar med mig...Help anyone?


ArtondeOktober

Blåsigt och kallt har det varit idag. Fryst som bara den... Men men, mycket att se fram emot de närmsta dagarna/veckorna! Precis som Elin skriver i sin blogg, ser vi fram emot nästan samma saker. Nu det närmsta är det bara jobb, sen på fredag är det handboll, lördag klippning/färgning och kalas för Elin, söndag kalas för mig, båda fyller år nästa vecka och även då drar vi över till United states of America :)


SjuttondeOktober

Snart ligger jag och blickar ut över havet på just denna strand... Längtar!


foto taget 26 december 2009
Cozumel, Mexico

SextondeOktober

Sitter här hemma helt för mig själv med mina hundar bredvid mig här i soffan. Så lite sällskap har jag allt! Har precis suttit framför tvn i 3 timmar och gråtit mig igenom Titanic. Älskar filmen! Dock vet jag inte om det var så smart att kika på den när jag ska på en kryssning om mindre än två veckor... Tur att det inte finns några isberg i Karibien :)


The only hope for me is you

Lite fler nyheter från MCR. Hittade en nysläppt låt från deras album som släpps snart "The only hope for me is you".
Väldigt fin låt! Låten har dock inte släppts ännu i Sverige... Iallafall inte på iTunes


Na Na Na - Official video

My Chemical Romance - New Music - More Music Videos

FjortondeOktober

Exakt två veckor tills jag fyller år och tills vi reser mot USA.



TrettondeOktober

Är hösten här eller? -Hm, I think so!
Blir ju inte förvånad om vintern står bakom hörnet..! Har fått skrapa bilrutan de senaste dagarna.
Usch, det är tur att man drar till värmen snart! Eller hur Elin? ;)






The 70's

I lördags var det som sagt 70talsfest och det var verkligen superkul! Trevligt och glatt folk, utklädnader som var fenomenala, mycket dans och sång och god mat & dryck! Detta var ju en företagsfest som vårt familjeföretag håller i, så det var mycket kunder, levernatörer och personal som var med denna kväll :)

Har inte lagt in alla bilder ännu, så det kommer kanske trilla in några fler.
Så här såg jag då ut, inte så mycket till utklädnad, så jag körde lite safe :)




Får bjuda på denna bild på min bror och jag..! Dennis var riktigt het med sina utsvängda jeans med hög midja.

ElfteOktober

 

And if you do me right, I'm gonna do right by you
And if you keep it tight, I'm gonna confide in you
I know what's on your mind, there will be time for that too
if you hang with me

Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity

if we agree


SjätteOktober

Sitter här nu och taggar med massa 70-talslåtar! På lördag är det 70tals-fest, så då antar jag att man kommer att få se en del flowerpower, hippies, John Travolta-lookalikes, träskor, platåskor, utsvängda jeans osv osv osv! Jag själv har satt ihop en lite hippe-inspirerad oufit. Har lite andra alternativ också.. så får se. Lägger upp slutresultatet senare i veckan :)

Här kommer några artister/band som ska ha varit poppis på 70talet:


FemteOktober

Dagens Jessie:


TredjeOktober

Nu har det varit tyst i några dagar här på bloggen ser jag.. Hade noll ork i tors-fre att uppdatera och det kanske berodde på att det inte hade hänt så värst mycket heller. Men nu i helgen har det hänt en del! Fick ett samtal av Matilda på fredagskvällen och bad mig komma upp till henne i Karlstad och ha lite kul och tja.. varför inte liksom? :) Åkte upp till Matilda igårförmiddag och myste lite i hennes mysiga lägenhet, jättefin verkligen! Sedan joina Jontes kompisar några timmar senare. Och resten av kvällen kan man summera med ordet SKÅL! Hade en mycket kul kväll uppe i Karlstad! Måste få komma upp snart igen, Tidde :D

Här kommer nu en liten bildbomb:









RSS 2.0