TjugoåttondeNovember

Så, då var man hemma från värmen och USA. tja, har varit hemma sedan i måndags, men har inte haft tid/ork för att skriva här. Lite dåligt med uppdatering..
Men vi hade det super iaf! Bästa av allt var verkligen att David var med. Han förgyllde resan :)
Först anlände vi till Orlando där vi var några dagar och shoppa och gick på Disney. Lite kul, för jag blev helt till mig när jag fick se pluto och alla andra Disneykaraktärer och stortrivdes verkligen! medans de andra barnen ville åka hem till hotellet och bada. Hallå eller ? det ska ju vara dom som ska springa runt som galningar i parken och inte vilja åka hem! Jaja, Disney är mycket mysigt iallafall :) Blev besök på några varuhus också. Guldgruva för mig :))) Hittade Forever21 och där gick jag runt i ca 1h och kunde ha varit där lite till! Det lilla minuset med Orlando var att det var ganska så kallt. På dagen var det ca 20 grader, ungefär som en svensk sommar. Luften var väldigt kall.. Men, efter några dagar begav vi oss till Ft. Lauderdale där vårat kryssningsfartyg avgick ifrån och skulle ta oss till varmare väder - Karibien & Mexico :) Att kryssa är hur kul som helst! Finns så mycket att göra hela tiden. Man får äta hur mycket man vill, när man vill. Det tyckte David om ;) På middagen på kvällen åt vi i "DinningRoom" och beställde du in en rätt och inte tyckte om den, var det bara att beställa in en ny, utan att betala något. Du kunde beställa in hela menyn om du ville! Ja, kryssning är något jag verkligen rekommenderar!
Nu är man tillbaka i verkligheten med massa kyla och plugg. Underbart...ehe.
Vill ni se bilder från resan så finns det på Bdb såklart - JessieJohansson





TrettondeNovember

Hm, det var ett tag sedan jag här..
Tja, ganska mycket har hänt sedan dess, en massa prov och arbeten, tjejkväll och massa annat som jag inte orkar komma på just nu. Men de värsta skolveckorna är över, kommer väl nya jobbiga veckor inom kort, men det ska vi inte tänka på nu.
Idag har min skoldag spenderats nere i Göteborg på utbildningsmässan. Roligare än vad jag hade väntat mig faktiskt! Väldigt intressant osv och det slutade med att vi blev vääldigt trötta i slutet. Så, imorgon har jag två lektioner med två redovisningar, ska nog gå bra! Sedan...bär det av mot USA! Äntligen åker vi bort från all kyla och allt jobbigt här hemma. I 10 dagar ska jag bara leva i nuet och inte tänka alls på framtiden. Ska bli underbart kul! Orlando först och sedan kryssning till mexico och tillbaka.

So long suckers!


RSS 2.0