TjugoåttondeApril

Full fart på jobbet och sedan direkt in till stan för att låta plånboken svida lite :) Nedå, det var inte så farligt. Värre blir det nog för plånboken när jag och Matilda åker till Sthlm nästa fredag!

Ser fram emot dagen imorgon, dock efter jobbet, då jag ska få träffa två underbara damer :) Fika med Matilda och dans med Ester, nice nice!

Denna långklänning hänger nu i min garderob


TjugosjundeApril

Livet rullar på i vanlig ordning..
Igår var jag på min första besiktning med min Cooper och den gick igenom prickfritt! Woho! "Jag kan inte se en enda rostfläck på bilen din!"
Känns mycket bra :)
Idag skulle jag ha dansat showjazz med min älskade kusin Elin, men vi ställde in det pga personliga skäl. Så istället för dansen, så drog jag ut på en intervall-runda samt styrka och en massa stretching. Jag har faktiskt blivit en aning vigare! Når näääästan ner till golvet med fötterna ihop. Jag som egentligen är världens ovigaste person... Fortsätter jag såhär så kanske det går att nå ner till golvet helt och hållet. Kan ju alltid hoppas iallafall :)

Imorgon ska jag nog dra in till stan och köpa lite smått. Behöver försvarets hudsalva!! Apoteket har inte haft det de senaste gångerna jag har varit där..
typ panik.
På torsdag blir det dans med Ester och nu har vi bara tre lektioner kvar innan dansuppvisningen är! :) Innan dansen ska jag fika med Matilda lilla på stan också, ska bli mys! :)
Helgen är ännu inte bestämd, kanske drar ner till stugan, men det återstår att se.


Ny Trailer - Eclipse

Nu börjar det att dra ihop sig! Inte länge kvar till den 30 juni..


Colourful

Klänning - Garden Collection H&M


TjugofjärdeApril

Just nu händer det inte så mycket.. Typ som om knappen pause är intryckt. Dagarna ser ungefär likadana ut och helgerna är stillsamma för tillfället. Fast jag ska väl inte klaga.

Köpte dessa guldiga harembyxor på H&Ms hemsida för ett tag sen och tyckte de var coola. (Syns inte på bilden, men de blir smalare nedtill). Dock har jag inte klurat ut när jag ska använda dem och så ser man ju lite speciell ut i byxorna :P But fashion is fashion!
Så jag testade dessa byxor på släkten idag som vi träffade i eftermiddags. Tja, vet inte vad de tyckte.. Inte direkt ett plagg man går runt i jämt. Tycker dock att det är kul att sticka ut lite och se lite annorlunda ut och dessutom att våga!


TjugoförstaApril

Har egentligen inte mycket att skriva om.. Dagarna ser ungefär likadana ut, jobb på dagarna och sedan är det slappt på eftermiddagrna om det inte är dans eller annat. Imorgon ska jag iallafall fixa min sidospegel! Det var verkligen på tiden...Ute lite i sista minuten eftersom jag har besiktning på måndag. På eftermiddagen kommer jag att bli upphämtad av Ester eftersom vi ska till dansen och även att hon har tagit körkort! woho :D 

Har gjort ett litet collage här nedan på mig med lockigt och rakt hår. Vet inte riktigt vad jag passar bäst i. Dock trivs jag i det raka för tillfället. Tycker om att kunna dra fingarna igenom håret :P Kunde jag inte riktigt göra med lockigt hår, inte på samma sätt iallafall. Jag säger ju hela tiden att jag ska variera, men jag blir alltid fast i antingen rakt eller lockigt under en längre period. Så det är väl bara en tidsfråga innan jag börjar köra med lockigt hår igen.. Men vad tycker ni?


Broken-Hearted Girl

Beyoncé har kommit ut med en video till sin låt Broken-Hearted Girl. Videon är helt perfekt till själva låten. Jag lyssnade väldigt mycket på denna låt förra våren/sommaren. Jag kunde relatera mycket till den då. Låten sa liksom allting. Dock kan jag tolka den lite olika.. Som om man ska ta vara på vad man har eller att man ska vara tacksam för det man hade en gång och även se framåt.


NittondeApril

Solig start på denna vecka, dock var det kallare ute än vad jag trodde imorse. Läste på vaderkanalen.se att den 28 april kommer det att bli 18 grader! Sommar? Dock kan det ju ändras eftersom det är en bit fram.. Har jobbat och sedan tog jag mig på en runda med intervaller. Ganska stolt över mig själv som drar mig ut på sånt här, utan att någon tjatar på mig! Tycker faktiskt att det är väldigt skönt att gå och lyssna på musik och att leta efter blommor såklart :) Höjdpunkten ikväll har ju varit Hollywoodfruar! Hur skön är inte Maria?! haha, käre nån...


SjuttondeApril

Igår spenderade jag kvällen hemma ensam framför tvn och kikade på Talang och Modern family. När jag satt där började det helt plötsligt "flimra" framför ögonen. Det är som små prickar eller att bilden börjar glittra precis ovanför ögat. Så det blir svårt för mig att koncentrera mig på det jag kollar på. Ganska så svårt att förklara, men jag läste en tidning och sen var jag tvungen att ha tidningen typ 3 cm framför ögon för att kunna se vad det stod. Det är fakitskt lite läskigt, men mest bara jobbigt. Sedan när flimret försvinner, så kommer huvudvärken.. Detta händer väl typ någon gång var 3-4 månad. Pappa hade det så också för några år sedan, så nu är det väl min tur antar jag.

Nu sitter jag nere i stugan och åker hem imorgon, då det blir släktkalas och sedan in till stan för att träffas Tidde som jag inte har träffat på år och dar, för lite bio :)


FemtondeApril

Jobb och sedan in till stan för att fixa lite, dock gick inget som jag hade tänkt mig.. typiskt. Hämtade iallafall Ester i Skövde och åkte sedan vidare till dansen :) Sjukt kul! Fick reda på hur vår outfit kommer att se ut när vi har vår dansuppvisning i maj. Tänk er en sen natt en lördag efter utgång och man är lite sliten..typ så ;) dock kanske inte så extremt, det ska vara hotpants, sneakers, hatt osv. Kommer säkert bli super! Låten vi dansar till är ju Tik Tok med Ke$ha.

Typ såhär ;)






FjortondeApril

Helt underbart väder har det ju varit idag. Efter att ha suttit framför tvn en stund, drog jag med mig hundarna på en promenix igen. Härligt härligt! Elin var även här i eftermiddags och tjötade medans Susann gjorde naglarna här :)
Annars har det varit ganska så lugnt.

Just de, den 15-16 maj kl 17.00 kommer min dansgrupp att uppträda på Sageteatern i Tidaholm. Eller ja, ett tiotal grupper kommer att visa upp sina danser. Min & Esters grupp MTV-style kommer att uppträda, dock inte Showjazzen som jag också är med i.. Iallafall, De släpper biljetterna för dansuppvisningen på söndag, så jag har tänkt att fixa biljetter till alla som vill komma och kolla. Kostar 80 kr/biljett. Så ni får gärna höra av er om ni vill ha biljetter :)




Ny Satc 2 trailer

Åh nej...om Carrie förstör allt mellan henne och Big, bara för att hon träffar Aidan, så blir jag ledsen... Det ska vara Carrie och Big, punkt slut!



TolfteApril

Idag var det jobb i vanlig ordning, sedan in till stan för att köpa något litet till Vilma som fyller 11 år idag :) Fick även med mig två tröjor hem som visas på bild här nedan. Släktkalaset var trevligt som det brukar vara!
Imorgon blir det dans med Elin, tummen upp! På tal om tummar...Imorgon ska jag hålla tummarna för Ester lilla ;) Kommer gå så bra så!


ElfteApril

Lugn söndag som alltid. Varit trött hela dagen, även om jag har sovit väldigt länge.. Så nu ikväll tog jag en promenad med hundarna på ungefär en timme och när vi kom tillbaks blev det styrka och stretching och tillslut belönade jag mig med en hallon & blåbär-smoothie! :) Precis lagom till Wipeout som är ett måste på söndagskvällar.
Imorgon är det måndag och även Vilmas födelsedag, då blir det släktkalas!

 

Denna gång fick jag med mig snödroppar och lite blå blommor hem!

Smoothie & wipeout, gillas!


Back in the days

Josefine, Malin & jag när vi gick i 9an




TiondeApril

Var inne på hälsomässan i förmiddags och efter att ha gått runt och kikat lite, hittade jag damen, eller rättare sagt Christel Dahlin som jag var hos för ett år sedan och bokade en tid. Jag tycker faktiskt att hon prickade in en hel del faktiskt och det kändes bra när jag gick därifrån. Hon sa att jag absolut ska följa mina funderingar och tankar kring att dra över till USA och leva som aupair i ett år. Det ska tydligen vara det rätta för mig och allt kommer att gå bra. Hon visste till och med att jag hade skickat in ansökan! Så vi får se vart det bär i höst. När det gäller kärleken...tja, det håller jag för mig själv :) Spådde mig inte hos någon annan, för allt Christel sa räckte för mig och jag var nöjd.

NiondeApril

Återigen fredag, skönt!
Denna helg är inget direkt bestämt. Det enda som jag har bestämt att gå på är hälsomässan som är i Skövde i helgen. Det är mycket medium, alternativ medicin, aura-foto, kristaller, akupressur osv osv osv :) Detta är jag väldigt mycket intresserad av. För precis ett år sedan var jag där och spådde mig. Den första hade lite fel fel, sedan gick jag till en annan spådam och nu kan jag berätta att hon hade rätt! Hon sa att jag mest var lämpad för kontorsarbete och vart sitter jag nu? Hon sa att min kärlek skulle försvinna från mig, tja vad hände en månad senare..? Sedan sa hon att jag kommer att få tre barn om ca 6-7 år, så det ska bli intressant om det stämmer! Får se vad dem säger nu i helgen, spännande!

Idag fick jag en extern hårdisk av kära far med Michael Jackson "This is it" på. Den ska tydligen vara i limited edition och på denna hårdisk ska hela filmen This is it finnas på med massa bonusmaterial och det tackar man ju inte nej till :) Så den tänkte jag se på nu ikväll.


JakandJil


SjundeApril

Efter att ha suttit framför tvn en bra stund och det sedan inte fanns något att kolla på, så fick jag för mig att gå ut och ta en promenad..! Gick i ca en timme med hundarna på grusvägar och sedan när vi skulle tillbaks hem, så gena vi över en stort gärde. Tja, gena och gena..tog visst längre tid att komma hem än om jag hade tagit den vanliga vägen. Det kändes verkligen när jag kom hem sen! Glad blev jag iallafall att jag hittade massor av tussilagos på vägen :)


SjätteApril

Jag vill bara ta på mig bikinin, lägga mig ute i gräset
och känna solens värme på hela kroppen.
Fast det är nog lite tidigt än, tror jag..

Juni -09


FjärdeApril

Denna soliga dag har vi varit i stugan hela dagen, dock drog min kära familj ut mig på en runda på några kilometer... Var ju helt slut efteråt. Men jag hittade massa fina blommor på vägkanterna! Älskar att leta blommar nu på våren och man kan ju se mycket krokusar och snödroppar. Men jag letade massor efter tussilagos och tillslut hittade jag en liiiten en :) Älskar våren!

Utsikt över Vättern


Inspiration


TredjeApril

Imorse var vi redan nere i Jönköping innan butikerna hade öppnat, så imorgon ska jag sova ut! Jag blev iallafall några plagg rikare, gillas :) Nedan två stycken toppar från H&M, sedan blev det jeans-shorts - Cheap Monday, strumbyxor - Lindex, Klänning - Gina Tricot. Har dock inte några bilder på de andra plaggen. Efter Jönköping blev det påskmiddag och Ester och Elin med familj kom på besök vilket var mycket trevligt! Kvällen avslutades med lite fyrverkerier!

Morgon med utsikt mot Vättern


Vilma & Lif

AndraApril

Just nu är jag i stugan och ska vara här nu över helgen, vilket ska bli så himla skönt. Att bara få komma bort från allt. Igår var det utgång som stod på schemat och tja... utgång blev det men, inget var som man hade förväntat sig och allt blev bara flopp. Plus att hela jäkla skaraborg om inte mer var ute igår. Ingen bra dag att vara ute om man inte gillar att trängas och knuffas... Aja, ren flopp.

Imorgon blir det en sväng till Jönköping och sedan kommer lite släkt och vänner hit och hälsar på, mys! :)

RSS 2.0