Sommarstugan

Nu är jag i sommarstugan vid Vättern och kommer att vara här tills imorgon. David är med, så det är massa mys! Idag blir det väl till att sola och bada, antar jag. Blir det för varmt, så kanske jag till och med badar i poolen. men det får vi se.. måste känna på vattnet först. Tror att det är runt 22 grader. Det var det igår iaf.
Hepp, nu ska jag springa och byta om till bikini och sedan leta efter David som försvann någonstans med Vilma..
Busungar där!

Vattenballonger överallt!

Jadå, det var överallt. I luften, på marken och det skvätte vatten överallt på skolgården!
Det är våra kära Kavelbroare som är i farten igen. De var väl ca 30 st, tror jag, om inte fler.

image15

Fy er!
image17


image16

Vi på Västerhöjd ska allt ge igen. vänta bara..
VH 3orna har säkert varit nere på Kavelbro också och busat lite.

Hihi.

image14
image12
image13

"Par med gemensamma drag, bör ha rar kärlek. Ni två kan få framgång i kärlek och ni tycker nog om varandra. Att lita till en kräfta är nog rätt och kräftan söker dig och din kärlek för kanske mera än ett tillfälligt förhållande. Romantiska resor som går ut över vatten kan vara extra rart för er båda att göra och gärna om de går långt bort på vår jord."

Mjaaa, det låter ju lovande! =)



NP-matte B

Nu var denna matte avklarad. sen får man ju se om man har klarat provet eller inte.. orkar inte tänka på det. det får gå som det går. Vi fick sitta mellan 08-12, fast jag gick efter 2h. kände att jag inte kunde göra mer.
Så nu väntar jag på att min svenskalektion ska börja, vilket den gör kl 13.05. Det är ju alltid trevligt med 3h håltimme. Det roliga är att våran lärare tar bara närvaro och sedan får vi gå. Känns rätt ovärt egentligen.
Vad ska man då göra när man kommer hem? sova kanske.. det kommer jag att göra vilket fall. måste göra klart svenska-inlämningen och sedan plugga in mig på samhällen också. Ska nämligen bli kritiserade imorgon..sen har jag muntligt imorgon också i Italienska, kuligt värre. Liver leker med en just nu :) wiho.. 
 
image11

Gästblogging

"Jag har inte gjort ett skit, bara fått mina onda aningar bekräftade. Jag har världens sämsta syn och kommer med största sannolikhet få stora, feta, fula klasögon!" - Jessie Johansson på frågan "Vad har du gjort idag då?"

Idag är det som ni kanske redan förstår, ifall ni inte är t0t retards inte Jessie som skriver. Utan dagen till ära har världens bästa människa fått fria tyglar till att gästbloggaz0r! Även nu bör ni fatta vem det är jag skriver om, juste ja, det är jag, David "The allmighty" Sandén.

Jag tillbringade stora delar av förmiddagen åt att gibba volleyboll, vilket gick superbt, jag och Svenba vann touren utan vidare bekymmer. En enda förlustmatch utav säkerligen 8-9 stycken. Denna var mot Tyrk och Baulie, vilka inte vann någon annan match så, det kunde vi unna dem kände vi.

Resterande delar av dagen har jag varit med en väldigt skön tjej, Jessie heter hon. Vi har mysipysat oss och sånt asså. Dock har mycket av tiden gått åt till plugg! Believe it or nått...

Det var allt för mig och jag skulle i tider som dessa vilja avsluta med ett citat ifrån en person jag djupt beundrar.

"Tack och hej, leverpastej" - Bert


image10


Tisdag

Denna dag har det varit massor massor. Först på skoldagen stod läs- och hörförståelse i Italienska på listan. Läs gick ju betydligt bättre än hörförståelse. Sedan var det samhäll och jag & Tidde var opponenter för Yasse och Jasminas arbete om Afghanistans kvinnor. Det gick väl hyffsat. Det blir värre på fredag, då man ska vara författare och ska bli "grillad" och kritiserad av de andra. Kul kul. Gud, vad man längtar till måndagens slut. Då är allt skolarbete slut. Det gäller bara att hålla i det sista nu.
Jisses, jag tror jag aldrig har haft så mycket papper i handen som jag hade idag. Ska söka om körkortstillstånd och då behövs själva ansökan och sedan hälsodeklarationen med synundersökning. Så, imorgon ska jag dra till en optiker och kolla min syn, så jag kan skicka in denna bunt med papper till länsstyrelsen. För er som inte vet så ska jag eventuellt gå en intensivkurs i Karlsborg med David i sommar :) Får hoppas att det blir av nu bara..
Ledig imorgon från skolan är jag också. väldigt skönt. Då kan man ju sitta hela dagen och förbereda sig inför NP-matten som är på torsdagen. kommer jag att göra det ? Naaaae, skulle inte tro det. Jag pallar inte matte. Det går bara inte. Det är inte direkt min kopp med te eller vad David nu brukar säga ^^

Usch, det är så stelt inom vissa kretsar just nu. Det är inte alls kul att det ska vara så här :( Att inte folk kan acceptera andra personer som dom är. Får iaf hoppas att allt ordnar sig inom kort. Vill inte att det ska vara så här splittrat..


image9
Körkortstillstånd måste man ha!

VitaminWater

Blev massa glad när jag såg att mamma hade köpt hem några VitaminWater från USA. Detta är typ ett berömt "vatten" bland kändisar och sånt. Så ja, ni som känner mig fattar nog varför jag tycker om detta vatten ^^
Massa gott är det faktiskt!

image7

Här har ni Brittan med just en Vitaminwater =)

image8

26 maj

Ännu en måndag och ännu en ny vecka. Det är ju inte världens roligaste vecka precis. Efter måndag nästa vecka, så är jag heeelt klar med skolan för detta läsår. massa skönt! Nu gäller det att ta sig igenom denna vecka. Samhäll, svenska, multimedia, NP-matte och säkert något mer jag har glömt. Det är bara att gilla läget.
Idag kom päronen hem från N.Y och då fick man lite smått och gott :) sånt gillar vi! och självklart ska ju dom alltid se en kändis när inte jag är med. Detta var liksom inte vem som helst, utan det var Carola! och dom hade kommit fram till senare att hon hade åkt med på samma plan som dom. hallå eller ? jaja, jag får nöja mig med att jag har ju fått en puss på kinden av Carola en gång i tiden ;) massa coolt alltså! maha.
Haha, David var ju för söt idag när han var på så dåligt humör och att han var så tröttis :) Det blev ju ännu bättre att mitt humör var helt tvärtom. Filåt David <3

Söndag - Mors dag

Söndag, tråkigaste dagen på hela veckan.
Är sjukt trött idag. har inte fått sovit så väldans mycket inatt och det är p.g.a att jag gick och la mig mycket sent och att hundarna väckte mig någon gång på morgonen, så att jag var tvungen att gå ut med dom och ge dom mat. Sedan kommer farmor och väcker mig (kl 11) och säger att det är lunch kl 12.30. alltså ingen mer sömn för mig.
Efter lunchen har jag suttit här framför datorn och pillat med bloggen. jag fattar t0t lite, men sak samma. Det får se ut som det ser ut.
Nu (16.25) är det någon timme kvar tills jag och dennis ska dra in till stan för att träffa släkten på pappas sida. Detta är något vi alltid gör på mors- och fars dag. Sen när man kommer hem blir det till att plugga lite samhäll och sånt.
Alltid lika trevligt.
Blä, jag känner mig inte på topp. Jag har varit på bättre humör, kan jag säga.
Gårdagen (i natt) fick fram lite punkter som blev lite känsliga för mig. Jag tror jag kom på mig själv när det gällde vissa saker. Men annars var själva kvällen med vårat lilla äventyr hur kul som helst, vilket jag inte ångrar.

Allt ordnar sig, det gör det alltid. På något sätt.
image5

Eurovision - fiasko som vanligt

Som sagt, ESC har blivit ett fiasko åter igen. Vi svenskar ska alltid överskatta oss själva. vi må vara lite hemmablinda och överdrivet kaxiga ibland, men vi var det inte utan anledning den här gången. Heller.
Men vi kanske ska vänja oss vid detta, att hamna på 18e plats. Däremot kom ju Carola på 5e plats för två år sedan :) ehe okej, jag ska inte börja tjata massa om henne nu, då får jag väl massa personer över mig ^^

Tori och Tidde kom över till mig och förgyllde min kväll genom att kolla på eurovision och vi hade allmänt trevligt. vi fick besök av Higge och hans kompis och de var väl lagom goa :) När dessa gossar hade dragit sig, så gjorde drog vi flickor ut på äventyr med en cab. Lite kul ska man faktiskt få ha ibland. Man ska inte alltid vara så jävla präktig.
så, vi hade megakul iaf och detta förblir ett minne som sent kommer att glömmas!

24 maj

Oj?
Jag har skaffat blogg.
Det måste nog vara grupptrycket elller något liknande, eftersom massor av folk har börjat seriöst med bloggar.
Så då tänkte jag, att jag ska ju inte vara sämre med att inte ha någon blogg alls.

Happ, vi får väl se hur seriös jag blir med denna då :)

RSS 2.0