TjugoförstaMars

Efter att ha varit kvinnan i huset och fått ta hand om huset, hundarna & bror min i lite mer än en vecka, så kom päronen hem från sin tripp i USA idag. Ganska så skönt kan jag tycka!
De hade köpt med sig lite saker hem och jag fick bl.a två par väldigt snygga skor =) Det tycker vi om! Skorna är från den amerikanska skokedjan Aldo.







TjugondeMars

Ännu en skolvecka avklarad. Skönt att man inte har några prov på ett tag nu. Dock är det väldigt mycket grupparbeten på gång just nu. Ungefär i nästan varje ämne.. Men det ska väl gå det också.
Nu i veckan har jag fått plugga som bara den, även om vi inte har haft något prov eller dylikt. Jag kan nämna att jag var ganska så nervös i morse! Gjorde ett test och blev godkänd!
Vad för test? - Jo, Uppskrivningen!
Så otroligt skönt att teorin är avklarad! Nu är det bara en del kvar och sen slipper jag alla jobbiga körlektioner, förhoppningsvis!

Opera till Moskva

Ja, Melodifestivals-freak som jag är, så satt jag bänkad framför tvn denna kväll. Den melodi jag hade velat skicka till Moskva var helt klart Alcazar! De är kända i Europa (hörde dem på radion i Italien senast) och man dras lätt med i låten! Och jag tackar gudarna att inte Uggla gick vidare! Det var jobbigt ett tag i slutet. Kunde knappt kolla och hade en slags nervös känsla i hela kroppen! Tack och lov, säger jag bara. Så... Malena Ernman - La Voix. Den låten är inte fy skam, faktiskt. Jag tror att den kan gå bra i Moskva. Lite annorlunda så där. Har inte så mycket att säga om vinnaren, är bara otroligt glad att Sverige inte skickade Uggla, även om det var väldigt nära...



FjortondeMars

Igår blev det tjejkväll hemma hos mig innan vi drog ut till nöjesgatan!
Mycket trevligt var det allt vill jag säga. Dunkade hög musik hos mig och gjorde oss iordning tillsammans samt med lite god dryck till :) Drog till Vatra där det var 90 dagars. Det spelades mest 90talsmusik och annan musik som man inte har hört förut, så det var sådär. Men, en mycket trevlig kväll med flickorna! Alltid lika kul <3




Här är vi glada!







ÅttondeMars

Igår var det myskväll med mina flickor!
De var hembjudna hem till mig, där vi kollade på Melodifestivalen och drack gott rosévin :)
Och tack och lov, så gick inte BWO vidare! Men varför Uggla.. ? Jaja, när festivalen var slut, så blev det vanligt tjejflum och sedan bestämde vi helt plötsligt att vi skulle dra in till Husaren! Mycket kul till en början, men sedan blev det för mycket folk, så man inte ens behövde dansa. Man åkte med knuffarna istället..
Men i det stora hela var detta en mycket kul kväll med flickorna mina <3


. . .

I didn't mean to let you down
You have to believe it
I don't know what went through my mind
But now I can see that I waited too long
To tell you how much it matters
Just to be right here with you
But I couldn't think of anything better
I should have told you so

Baby open your heart
Won't you give me a second chance
Open your heart
Let me show you how much I care
And I will make you understand
If you open your heart
 To love me once again

We could relive this pain and sorrow
But we better do it in time
Start over here and save tomorrow

TredjeMars

Igår var jag, Matilda & Madde som sagt på "Män som hatar kvinnor" och jag måste då säga att filmen var väldigt bra! Spänning rakt igenom och rekommenderar denna film för de som tycker om just spänning. Ville knappt att den skulle ta slut, även om den var 2 h 32 min lång!
Studiedag idag också, mkt skönt. Suttit framför tvn i ett x antal timmar nu. Så, nu ska jag ta mig i kragen och plugga lite historia med inriktning kalla kriget! Wiho..


AndraMars

Dagen har bestått mycket av naglar, eller påbyggnad av naglar. Tre flickor har fått vara nagelmodeller åt min mors nagel-elever :) En av dem var Elin, min kusin, som jag har saknat massor! Hur kul som helst att få träffa henne igen. Det var alldeles för länge sedan. Vi hade för mycket att prata om. Mer sånt :)
Nu väntar bio med Matilda och Madde!
Män som hatar kvinnor. Den ska vara bra sägs det.

13 idag.

FörstaMars

I början av denna helg, så fördes jag in i en mardröm. Jag hade inte väntat mig detta och hamnade i total chock. Nu, i slutet av denna helg, så har jag börjat få lämna mardrömmen och en röst har sagt att det kommer att ordna sig och bli bra. Men... det kommer att ta sin tid. Det kommer bli bra först när den ena delen är redo.
För er som har hört något om detta, vill jag bara säga att inom en viss tid, så kommer det lösa sig på något sätt. Det tar inte slut här.

RSS 2.0